in

Obamagate: Media worden wakker over corruptie en machtsmisbruik van Barack Obama

‘Obamagate!' twitterde de Amerikaanse president Trump als reactie op Fox News frontman Tucker Carlson, die uit de doeken deed hoe de vorige president van de het hoofd van de , James Comey, letterlijk opdracht gaf om ‘in het geheim mijn grootste politieke rivaal te blijven onderzoeken, zodat ik actie tegen hem kan ondernemen.' Het antwoord van Comey? ‘Ja, meneer.'

Recent kwam ook het definitieve bewijs boven tafel dat Hillary Clinton en de Democraten hebben betaald voor de samenstelling van het fake dossier over Trump (4). Zullen de subversieve, staatsondermijnende en acties van de Obama/Clinton kliek tot een serie schokkende arrestaties leiden?

‘Hij werd betrapt: Obamagate!' twitterde een boze Trump afgelopen zondag, nadat Obama kritiek had geleverd op het besluit van ministerie van om alle aanklachten tegen Trumps voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn te laten vallen, nadat werd aangetoond dat Flynn met vals in elkaar gezet bewijs was ‘geframed'.

Flynn werd net als Trump beschuldigd van het samenzweren met Rusland, maar uit door het Inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden vrijgegeven transcripten (3) blijkt dat de Obama officials geen enkel bewijs hadden voor een geheime samenwerking tussen Trump en Rusland. Kortom: vanaf het begin wisten dat het één grote was.

‘Met afstand grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis'

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis,' schreef Trump, wijzend op het feit dat Obama ‘zijn laatste weken als president tegen de hem opvolgende officials gebruikte, en om de nieuwe regering te saboteren.'

‘Wanneer gaan de fake journalisten, die ten onrechte Pulitzer prijzen kregen voor ‘Rusland, Rusland, Rusland,' en voor het impeachment bedrog, hun bezoedelde prijzen inleveren, zodat ze aan echte journalisten kunnen worden gegeven, die het wel bij het rechte eind hadden? Ik zal jullie hun namen geven, want er zijn er genoeg!'

Trump verwees naar de Pulitzer prijs die de Washington Times en New York Times in 2018 kregen voor hun berichtgeving over de zogenaamde Russische inmenging in de van 2016, want eveneens een complete hoax bleek te zijn. (1)

Obama gaf opdracht om aankomende regering te saboteren

Uit de recent vrijgegeven transcripten ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

U bent genept: Bedrijven mogen omvallen, personeel mag worden ontslagen, geen ‘ontslagboete’ meer

Kajsa Ollongren weer terug, duwt eigenhandig de deksels op de doofpotten