in ,

Door ons ruimhartige vluchtelingenbeleid barst het hier nu van de liegende oorlogsmisdadigers

e032b90e2bf21c3e81584d04ee44408be273e7d21db7134293f7 640 asielzoekers

Het Nederlandse vluchtelingenbeleid gaat ten onder aan de eigen barmhartigheid, aldus de conclusie van auteur Frits Bosch. Wie liegt, bedriegt of anderen onderdrukt wordt beloond met “bed, bad, brood en een doorzonwoning.”

Frits zag met enkele nieuwe verhalen deze week die mening nog eens bevestigd: “Wanneer worden ze eindelijk eens wakker? Nooit!”

Wees empathisch! Zet de grenzen wijd open voor vluchtelingen! Of toch niet? Ik doe een greep uit artikelen van slechts één week uit twee kranten.

Het NRC Handelsblad van 5 december schrijft het artikel “Gevlucht uit Syrië, maar nog steeds bedreigd” naar aanleiding van een uitgebreid onderzoek van NRC van zeven maanden met ruim 90 bronnen naar de situatie van Syrische vluchtelingen.

Het resultaat is dat het barst van de oorlogsmisdadigers. De IND krijgt er onvoldoende grip op. Bewijzen zijn moeilijk te leveren. De oorlogsmisdadigers liegen, bedreigen, vormen een machtig netwerk en duiken onder.

Tientallen handlangers van de Syrische president Assad zijn als vluchteling in Nederland beland tot onrust van vele Syriërs alhier. Raid Sadek: “Dit zijn de mensen waarvoor we gevlucht zijn.

Sadek vluchtte uit Syrië en deed aangifte tegen een man in zijn dorp in Drenthe om mogelijke misdaden in Syrië: …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
50566291123 d28c5017f8 mondmasker

1 week mondkapjesplicht: zorgwekkende stijging van aantal nieuwe coronagevallen

vaccin expert dr zimmerman is oo e1555793296886

Een derde van zorgpersoneel wil géén coronavaccin: ‘Te veel onduidelijkheid’