in , ,

Nederland wist dondersgoed dat de hulp voor ‘gematigde rebellen’ werd gebruikt voor grootschalige terreur met geld van de burgers

Ongelofelijk maar waar: ‘minister’ Blok van Buitenlandse Zaken, van de misdadigerspartij , heeft gelogen over de hulp die gaf aan ‘gematigde rebellen’, ofwel hulp voor psychopathische moordenaars, verkrachters en martelbeulen.

Volgens Blok werden de pickup trucks, laptops en andere giften (betaald met ons !) niet gebruikt voor ‘de strijd’ (het woord terreur wordt niet eens gebruikt, terwijl dit geteisem ook nog eens een enorm aantal burgers gruwelijk heeft vermoord).

Uit documenten verkregen middels Wob verzoek van Trouw*  en Nieuwsuur blijkt dat Blok keihard heeft staan , Nederland wist dondersgoed wat er met de Nederlandse spullen aan terreur en ander geweld werd uitgeoefend in .

Dit zet overigens enorme vraagtekens bij alle van de Nederlandse politiek over de strijd in Syrië, immers je kan concluderen dat men al lang wist dat er geen ‘gematigde rebellen’ bestonden in Syrië. Om dit te bewerkstelligen werd de enorme terreur en illegale oorlogsvoering in Syrië gesteund, voorts heeft de politiek met die wetenschap ook nog eens het Nederlandse volk zwaar besodemieterd.

De uiteindelijke reden voor de terreur en strijd tegen de democratisch gekozen regering in Syrië is economisch: pijpleidingen vanaf de Golfstaten over grondgebied van Syrië, iets dat Assad eerder al had geweigerd!

Het OM wist dat sommige van deze ‘gematigde rebellengroepen’ mensenrechten hebben geschonden en het OM bestempelde ze zelfs als terroristisch.

VVD groothufter Zijlstra heeft in zijn functie als minister van Buitenlandse Zaken, namens het kabinet, in een brief op 22 januari van dit jaar aan de Kamer gesteld dat alle hulp aan ‘rebellen groepen’ zou zijn gestaakt als zij deelnamen aan de Turkse inval in het Koerdische gebied Afrin (Syrië) die op 20 januari van dit jaar plaatsvond.

Echter op 9 februari jl. leverde Nederland pickup trucs aan terreurgroep Jabhat al-Shamiya, 18 dagen nadat het ‘kabinet’ (Zijlstra) de Kamer in een brief heeft voorgelogen.

Die leugen herhaalde Zijlstra op 1 februari jl. nog eens uitdrukkelijk: Wanneer wij informatie hebben dat een groepering die van Nederland non-letale hulp ontvangt, deelneemt aan de strijd in Afrin, en aan Turkse zijde strijdt, dan is dat in totale tegenstrijd met de uitgangspunten en wordt die onmiddellijk gestopt.” Ongelofelijk!!!

Blok, Zijlstra en de andere leden van 3 en de bewindsfiguren uit 2, zouden strafrechtelijk moeten worden vervolgd voor het steunen van ongebreidelde terreur (Nederland is mede verantwoordelijk voor massamoord!) en het op grove manier bedonderen van het volk, me dunkt een levenslange gevangenisstraf meer dan waard!!

* Zie: ‘De Nederlandse hulp aan Syrië was wel militair van aard‘ (Trouw)

Zie ook:
Blok (VVD ‘minister’ BuZa) Nederland heeft zich met het leveren van hulp aan terreurgroepen niet schuldig gemaakt aan het stimuleren van terreur…… ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Stef Blok (VVD ‘minister’) probeert z’n handen met het bloed van Syriërs schoon te wassen >> steun aan terreurgroepen

Arrestatie Rutte, Koenders, Zijlstra en Blok wegens hulp aan terreurgroepen in Syrië van hoogste belang

Koenders steunt ‘gematigde Syrische terreur-oppositie’ via Saoedi-Arabië

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

 

Maakt dit alles Mark Rutte als eindverantwoordelijke een oorlogsmisdadiger? En de Nederlandse burgers dan? Ik voel herstelbetalingen aankomen. Foto komt uit een item op deze website uit 2014…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Franse rechter spreekt verkrachtende migrant vrij, omdat hij Westerse “culturele codes” niet kende

blank

Handig dat EPD! Geen inzage medisch dossier door faillissement EPD-leverancier