in

Re: Partners van F-16 piloten lastiggevallen door mensen met ‘Russisch accent’

Leugen en Hoax media..

6555467219 113e37d21b economic fail

De Telegraaf is al decennia op ramkoers met Rusland, maar afgelopen vrijdag zetten de oorlogshitsers van dit lobbyorgaan voor de VS, de NAVO en het militair-industrieel complex een extra stap in haar haat- en angstzaaicampagne tegen resp. voor Rusland.

Men stelde dat de partners van F-16 piloten, die in 2017 het luchtruim van de Baltische staten bewaakten*, thuis werden lastiggevallen door mensen met een ‘Russisch accent…..’

Een Slavisch accent bedoelen de Telegrof oorlogshitsers, maar ja dat klinkt een stuk minder sensationeel, bovendien zouden het dan ook nog eens false flag operaties kunnen zijn, bijvoorbeeld in opdracht van de VS of Oekraïne, die beiden continu bezig zijn met het demoniseren van Rusland.

In de telefoontjes werd ‘het thuisfront’ voorgehouden dat de missie waar hun partners aan deelnamen niet zo verstandig was.

Uitermate vreemd dat dit pas meer dan een jaar later bekend wordt gemaakt, waar de MIVD dit verhaal niet wil bevestigen, anders dan te stellen dat dit wel vaker gebeurt…….

Blijkbaar mogen militairen in zogenaamd oorlogsgebied met de smartphone naar huis bellen, waar de ‘vijand’ de gebruikte smartphone kan hacken en zo het ‘thuisfront’ kan bellen. Let wel: waar de MIVD dit weet en er blijkbaar niets tegen doet. Hoe ongeloofwaardig wil en kan je een flutverhaal publiceren..??!!!

Het zal me niet verbazen als de MIVD dit bericht zelf anoniem heeft gelekt naar de Telegraaf, immers je kan Rusland nooit genoeg demoniseren en liegen over zaken kunnen de geheime diensten als geen ander. (hoewel de reguliere media er ook weinig moeite mee hebben, zie de leugens en stemmingmakerij voorafgaand en tijdens de illegale oorlogen die de VS met de NAVO aan de hand, voerde tegen Afghanistan Irak, Libië en Syrië. (en wat betreft Afghanistan, Irak en Syrië nog steeds voert)

* Die F-16 missie was vooral bedoeld om de Russen te tarten met voortdurende oefeningen langs het Russische luchtruim, waar men niet zelden even het Russische luchtruim invloog om de reactie van de Russen te testen. Deze missie was ingegeven door de gigantische leugen dat Rusland De Krim was binnengevallen, terwijl het volk van Oekraïne, inclusief de oorspronkelijke bevolking, in een referendum massaal kozen voor aansluiting bij Rusland.

Een referendum dat door internationale waarnemers als eerlijk en goed verlopen werd beoordeeld. Niet vreemd dat men zich op De Krim wilde aansluiten bij Rusland als je bedenkt dat de door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj, in een door de VS georganiseerde opstand werd verjaagd en vervangen door de zwaar corrupte neonazi en VS marionet Porosjenko.

Hillary Clinton, destijds minister van BuZa onder ‘vredesduif’ Obama, gaf voor deze machinaties maar liefst 4 miljard dollar uit. Die zogenaamde annexatie door Rusland blijft men keihard volhouden ondanks het bewijs van het tegendeel…. Bijna dagelijks herhalen de reguliere westerse media deze smerige leugen, vanmorgen nog op BBC World Service, n.a.v. een bezoek van Putin aan De Krim.

(deze leugens zijn overigens ook te horen en te zien in/op Nederlandse media, waaronder totaal afhankelijke mediaorganen als de NOS, de Telegraaf en de NRC) Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat ook het grootste deel van …….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
img 9835

Ook de Haagse politie is inmiddels knettergek geworden

opgepakte bivakmuts e1565548543343

Opgepakte bivakmuts tijdens niqaab-demonstratie praat over arrestatie