in

‘Drie klokkenluiders stemcomputer bedrijf: Wij stalen 38 miljoen stemmen van Trump’

Photo by Gage Skidmore

Drie klokkenluiders van het Democratische Dominion Voting Systems hebben onthuld dat hun bedrijf, dat in 28 staten de software voor de stemcomputers leverde, maar liefst 38 miljoen stemmen hebben gestolen van Donald .

Volgens sommigen is Dominion verbonden aan George , Diane Feinstein, de Clintons, en de man van Nancy Pelosi, maar dat is nog onbevestigd (1).

Sinds ons laatste artikel over de in de VS is er dagelijks nieuw bewijs boven tafel gekomen dat er gigantisch is gefraudeerd met de Amerikaanse verkiezingen.

Vooral in de lijkt men dat wel prima te vinden, want Europese leiders wisten niet hoe snel ze Joe Biden moesten feliciteren met zijn geslaagde (?) coup (wat andermaal hun eigen minachting voor de laat zien).

[ ….. ]

Daarnaast staan de stemcomputers van Dominion al jaren berucht vanwege hun gevoeligheid, reden waarom de staat Texas de machines tot drie keer toe heeft geweigerd te installeren.

Zo vereist de software bijvoorbeeld geen wachtwoord om toegang te krijgen tot de uitslagen, die dan eenvoudig handmatig kunnen worden …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by Gage Skidmore


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland pedoland: Politie en OM roepen op ‘pedojacht’ te staken, 250 incidenten in enkele maanden en veel extra werk

De Tweede Kamer is een falende controleur