in ,

Regeringen voeren agenda van Bilderberger Schwab uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’

armoede 1544445639
geralt / Pixabay

Twee liberale en twee christelijke partijen, die begonnen zijn om van Nederland een communistisch land te maken. Wie dat nog maar een paar jaar had geschreven, zou zijn uitgelachen.

Anno 2020 is het echter een keihard feit: het kabinet Rutte voert – met steun van het grootste deel van de oppositie – de ‘Grote (Groene) Reset’ agenda uit van Bilderberger Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum (WEF). In 2030 moet de transformatie naar een soort Sovjet Unie op wereldschaal zijn voltooid, maar al in 2025 zal ons land onherkenbaar zijn veranderd – voor zover dat niet nu al het geval is.

‘De Covid-19 crisis heeft aangetoond dat onze oude systemen niet meer geschikt zijn voor de 21e eeuw,’ beweerde Schwab (zie korte video bij de bron). ‘Nu is het historische moment… om het systeem vorm te geven voor het post-corona tijdperk… Kort gezegd: we hebben een ‘Grote Reset’ nodig… Deze unieke mogelijkheid mogen we niet voorbij laten gaan’:

De Amerikaanse verkiezingen gaan daarom niet alleen over wie na 3 november president van de VS is – Donald Trump of Joe Biden -, maar feitelijk over de vraag of Amerika zich onderwerpt aan Klaus Schwab en zijn World Economic Forum, dat in de onderstaande video de volgende 8 doelen voor 2030 bekend maakte:

2030: ‘U bent blij dat u helemaal niets meer heeft’

1. ‘U bezit niets meer’, en ‘daar zult u blij mee zijn’. (= Totalitair communisme: onder ‘niets’ valt ook uw vrijheid, uw eigen lichaam en zelfs uw bestaan op deze planeet).

2. ‘De VS is niet meer de supermacht van de wereld.’ (Amerika zal zijn geïntegreerd met een wereldwijde VN dictatuur).

3. ‘U hoeft niet meer op orgaandonoren te wachten’ (die worden gemaakt met 3D printers). (Een duistere toekomst moet je altijd ‘opleuken’ met dit soort zoethoudertjes.)

4. ‘U eet veel minder vlees’. Dat is geen basisvoedsel meer, maar een zeldzame lekkernij. (= Het zal zo duur zijn, dat gewone mensen het niet meer kunnen betalen. Gevolg: ons voedsel zal nòg alkalischer worden, waardoor onze gezondheid verder achteruit holt. Maar daar zullen de farma giganten ongetwijfeld weer de nodige medicijnen en vaccins voor ontwikkelen.).

5. ‘Een miljard mensen zullen zijn verplaatst door klimaatverandering (de onbeperkte ‘Open Grenzen’ massa immigratie naar het Westen, zoals George Soros en de EU elite willen).

6. ‘Vervuilers moeten betalen voor CO2 uitstoot’. (Dat is een doel dat reeds in uitvoering is. Het zal zó duur worden, dat ‘fossiele brandstoffen’ (en daarmee zekere en betaalbare energie) over 10 jaar tot het verleden zal behoren.)

7. ‘Misschien gaat u wel naar Mars.’ Wetenschappers ‘zullen hebben uitgewerkt hoe u gezond kunt blijven in de ruimte.’

8. ‘Westerse waarden zullen tot het breekpunt worden getest.’ – ‘Controle en evenwicht, dat onze democratieën onderbouwt, moet niet worden vergeten.’ (Het plichtmatige gebruik van de term ‘democratie’, dat nog minder waarde zal hebben als in ‘Deutsche Democratische Republik’.)

Video te zien bij de bron

‘Deze agenda is met de fake Covid-19 pandemie in gang gezet,’ denkt ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De ‘Grote Lockdown’ is een strategie die wordt opgelegd door Klaus Schwabs World Economic Forum, de Wereldbank, het IMF, de Gates Foundation, George Soros, en alle VN-takken, inclusief de WHO (eveneens geleid door een rasechte communist), die niets te maken heeft met klimaatverandering.’ De meeste mensen in het Westen ‘hebben geen flauw benul van de echte agenda.’ (4)

‘Deze lockdowns zijn bedoeld om de economie te verwoesten, alle industrie te nationaliseren, en het MKB weg te vagen. Ze ontwikkelen vaccinatiepaspoorten die vereist zijn als je wilt reizen. Ze proberen opzettelijk het internationale reisverkeer te reduceren om vervuiling te verminderen, en massale opstanden tegen hun nieuwe Communistische Agenda te voorkomen.’

‘Ja, ze gaan van socialisme, waar je nog iets mag bezitten, naar communisme, waar alles van de overheid is…. Dit is het echte gevaar wat op ons afkomt: het World Economic Forum en hun visie voor een nieuwe Communistische Groene Wereld Orde.’

Onteigening bedrijfsleven in Nederland reeds in gang gezet

Zo worden in Nederland bedrijven onder het mom van corona massaal onteigend via de NOW regelingen. U zegt: nee hoor, mijn naam staat nog altijd op het bedrijf, en ik kan nog steeds doen wat ik wil.

Ja – NOG wel. Maar straks trekt de overheid de teugels aan (zoals impliciet reeds is aangekondigd), en dan zal de boodschap ongeveer als volgt luiden:

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming cooling change hoax

Global warming fail in Noord-Amerika, honderden records sneuvelen: “Dit koude weer is niet normaal!”

53e6d74a4c52b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551724e7d2a7ed590 640 ziek

Coronaatje om bestwil: Virus wordt flink gebruikt als excuus om bijvoorbeeld een afspraak af te zeggen