in ,

Duits onderzoeksteam legt leugens over IC-bedden bloot: slechts 4% bezet door coronapatiënten!

Niet alleen in , maar ook in Duitsland wordt steeds gewaarschuwd dat IC-afdelingen overbelast dreigen te raken. Een team wetenschappers onder leiding van gezondheidseconoom Matthias Schrappe heeft een onthullend onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de IC’s op geen enkel moment overbelast dreigden te raken!

Dat blijkt overigens ook uit een persbericht van het Duitse ministerie van Volksgezondheid. Zijn de statistieken gemanipuleerd en is er fraude gepleegd?

Voor professor Schrappe, die ook optrad als adviseur van de Duitse regering, is één ding zeker: “De voor een tekort aan IC-bedden was ongegrond.” Veel beleidsmakers moeten hiervan op de hoogte zijn geweest, citeert de krant Die Welt de onderzoekers.

Slechts vier procent

In de samenvatting van het onderzoek valt te lezen dat in 2020 slechts vier procent van de IC-bedden werd gebruikt om coronapatiënten te behandelen. Ook de bewering dat een groot aantal jongeren op de IC belandde, wordt weerlegd.

Pas op 30 april schreef het Duitse ministerie van Volksgezondheid in een persbericht dat afgelopen jaar slechts vier procent van de IC-bedden bezet was door coronapatiënten.

De IC’s dreigden dus op geen enkel moment overbelast te raken als gevolg van de instroom van coronapatiënten.

Subsidiefraude

De ziekenhuizen kregen wel een vergoeding van 10,2 miljard euro en 503 miljoen euro aan premies voor 11.000 extra IC-bedden. Maar die bedden blijken ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
23 dagen geleden

Teveel laten mensen alles maar gebeuren en kijken wel at er gebeurt … En dat betekent dat de NWO rustig verder gaat om de de burgers wereldwijd steeds meer beperkingen op te leggen …
Er is maar een manier om zo snel mogelijk van deze duivelse wereldwijde samenzwering af te komen en dat is in verzet komen. Doe mee aan demonstraties. Draag geen masker. Accepteer zeker geen vaccin, want de gevolgen op termijn zijn desastreus. waarschuw anderen ook dat zij geen vaccin accepteren. Het middel is niet veilig. En niemand die de verantwoordelijkheid draagt dan degene die het vaccin accepteert ….

Pierpont Morgan
Antwoord aan  Sjors
20 dagen geleden

Het schavot voor het uitschot is een veilig middel voor lange tijd!

Pieter-Jaap Aalbesberg NCTV
20 dagen geleden

Opsluiten deze anti orangisten, ant schwabisten, anti gatisten, anti kaagisten, anti maxisten, anti rutlers, anti ploumisten, anti klaveristen, als biomassa de verbrandingsoven in!

Reformatorisch Dagblad schrik wakker en slaat alarm: ‘De Great Reset is in volle gang en lijkt onomkeerbaar’

1,5 miljoen Nederlanders kunnen dit jaar fluiten naar vakantiegeld: ‘Ondernemers krijgen het niet bij elkaar gespaard’