in , , ,

Duitse econoom: ‘Nederland heeft 101 miljard tegoed van de ECB, maar zal dat geld nooit terugzien’

De Nederlandse belastingbetaler is weer eens de dupe van het Grote Europese Project.

De Duitse econoom en wetenschappelijk adviseur van zijn regering Hans-Werner Sinn heeft slecht nieuws voor de Nederlandse belastingbetaler. Hoewel De Nederlandsche Bank (DNB) maar liefst 101 miljard euro tegoed heeft van centrale banken in Zuid-Europa zien we daar waarschijnlijk geen cent van terug. “De vordering is nu al waardeloos,” stelt Sinn zelfs.

De vordering is feitelijk op de Europese Centrale Bank (ECB). Het is ook meteen de grootste post in de boeken van DNB, aldus Follow The Money. In totaal bedraagt dit bedrag maar liefst 35 procent van alle bezettingen op de balans van DNB. Dat is dus nogal wat.

Onze oosterburen hebben een nóg groter tegoed: 857 miljard euro.

Dat klinkt in principe natuurlijk hartstikke leuk, maar er is wel één klein probleem: we zien dat geld nooit meer terug. Zoals Sinn zegt:

“Uiteindelijk betalen de Nederlandse en Duitse belastingbetaler de rekening voor de financiering van Zuid-Europese overheden.”

In de Nederlandse politiek wordt Sinn voornamelijk genegeerd. De meeste politici willen namelijk helemaal niet over dit soort onderwerpen praten. Daar wordt de burger immers maar boos van. Welnee, dan is het veel beter om dit soort feitjes onder het tapijt te vegen en te hopen dat niemand er ooit over begint.

Toch zijn er uitzonderingen. Zoals wel vaker heet die uitzondering “Pieter Omtzigt”:

Lees verder bij de Bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harrie
3 jaren geleden

Ach wat is geld nu, als je iedere dag, zolang als dit nog duurt tussen de moslims mag leven. Je kunt dan prachtig zien wat er met je zuurverdiende centen gebeurt. Hoe fijn die IS-LAM gelukzoekers het met elkaar hebben. Onze oudjes ja dat is een ander verhaal liggen tot 11.00 uur in de ochtend in bed, omdat die 2 verzorgsters voor 45 bewoners niet opschieten met hun werk. Rutte en Peghoutje zeggen dat ze er weinig aan kunnen veranderen. Zijn ook niet gespecialiseerd in bejaarde zorg anders wilden ze wel meehelpen met verzorgen. Het is jammer dat die man Rutte het zo druk heeft met zijn volgende rampen club samen te stellen, anders zou hij wel een passende preek willen verzorgen,

per slot van rekening is hij niet voor niets een BANDIETENPRIESTER zonder moraal.

Klaar Wakker
3 jaren geleden

Help een einde te maken aan deze georganiseerde misdaad door de elite. Zij weten dondersgoed dat zij dit doen uit eigengewin in hun streven naar een nieuwe wereld orde. Welnu: die nieuwe orde komt er; maar dan een andere dan die deze zieke figuren voor ogen stond. En gerechtigheid zal zegevieren: bewustzijn is ons wapen.
Verspreid het nieuws, praat er over met familie en vrienden. Kom in actie !!!

Legde Bijlmerramp illegale wapendoorvoer van VS en Israël via Schiphol bloot?

Het afscheidingsvirus gaat rond: Op 22 oktober stemt Venetië over onafhankelijkheid