in , , , ,

Duitsland gaat richting legalisering Islamitische sharia, burgerschap voor polygamie-migranten

Evro-photography / Pixabay

De Duitse regering heeft de voorgestelde wetgeving ingetrokken die in polygamie huwelijken de toegang tot het Duitse staatsburgerschap zou hebben ontzegd.

Het verbod was opgenomen in ontwerpwijzigingen in de Nationality Act van Staatsangehörigkeitsgesetz, StAG ]. De eis is echter uit de definitieve tekst verwijderd, blijkbaar in het belang van politieke correctheid.

De nieuwe heeft een legaal achterpoortje geopend voor polygame migranten om Duitse burgers te worden, waarmee een parallel rechtsstelsel wordt gecreëerd, naast het wetsvoorstel op basis van het Duitse burgerlijk recht.

Hoewel polygamie volgens het Duitse burgerlijk wetboek verboden is en strafbaar volgens het Duitse wetboek van strafrecht, hebben de Duitse autoriteiten de praktijk lang getolereerd.

Dus de islamitische zal binnenkort legaal zijn. De secretaris-generaal van de Vrije Democratische Partij, Linda Teuteberg, merkte op: “De verwerving van Duits staatsburgerschap is meer dan alleen een formaliteit, maar drukt ook de erkenning uit van een waardensysteem. Polygamie is een vorm van huwelijk dat de rechten van vrouwen negeert en onverenigbaar is met deze volgorde van waarden. Daarom is er hier behoefte aan wetgevende maatregelen. “

De Beierse minister van Winfried Bausback uitte ook zijn twijfels: “Als mensen die hier aankomen volgens verschillende buitenlandse wetten met verschillende vrouwen zijn getrouwd, moeten we deze huwelijken tegenwoordig erkennen. Dit is een onaanvaardbare tegenstrijdigheid. We kunnen polygamie niet gewoon accepteren, omdat een ander rechtssysteem dit toestaat. We willen geen harems in Duitsland accepteren. ‘

Het oorspronkelijke ontwerp bevatte een taal die immigranten in polygame huwelijken en immigranten zonder wettelijke identificatie ervan zou hebben uitgesloten Duitse burgers te worden, maar de tekst werd na een kabinetsvergadering begin april uit de wet verwijderd.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gevangenisstraf en 75.000 boete voor gelekte documenten: Frankrijk medeplichtig aan oorlog Jemen

Duitsland heeft in 2018 € 23 miljard aan vluchtelingen en migranten uitgegeven