in , , , ,

Duitsland heeft in 2018 € 23 miljard aan vluchtelingen en migranten uitgegeven

merkel4

Hoe denkt een land dit vol te kunnen blijven houden?

Duitsland heeft vorig jaar een recordbedrag van € 23 miljard uitgegeven om meer dan een miljoen vluchtelingen thuis te integreren en “de grondoorzaken van migratie in het buitenland te bestrijden”, zo meldt de regering.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel beschreef de omstandigheden als “buitengewoon” en riep het welkomstpakket uit tot meer dan een miljoen migranten in 2015, op het hoogtepunt van de Syrische vluchtelingencrisis.

Hoewel de aankomst sindsdien sterk is gedaald, hebben de uitgaven van de Duitse regering dat niet gedaan.

De federale overheid besteedde € 23 miljard aan de integratie van die migranten in Duitsland en hield meer hoopvolle nieuwkomers buiten de Europese Unie, volgens een rapport van het Ministerie van Financiën dat door Reuters wordt gezien.

De bestedingen vertegenwoordigen een stijging van bijna 11 procent sinds het voorgaande jaar.

Merkel’s kabinet zal naar verwachting de kosten van integratie op woensdag bespreken. Tijdens een bijeenkomst in Berlijn vorige week vertelde Merkel aan een menigte immigranten en jonge mensen die uit immigranten zijn geboren dat “ons land een land van immigratie en integratie moet zijn”.

Van dit bedrag is € 7,9 miljard besteed aan maatregelen om meer potentiële aankomsten uit de EU te houden en de levensomstandigheden in hun eigen land te verbeteren. Hoewel Merkel haar beslissing om migranten naar Duitsland te verwelkomen heeft verdedigd, heeft de regering vorig jaar 16 procent meer uitgegeven om ze buiten te houden dan in 2017.

Merkel’s felle verdediging van de immigratie heeft de Duitse rechtervleugel boos gemaakt, waaronder de Alternative for Germany (AfD) -partij, die vier jaar na de oprichting in 2017 de op twee na grootste partij werd in het Duitse parlement.

“Dit is een kostbare welkome partij ten koste van de burgers”, zei AfD-fractieleider Alice Weidel in reactie op de uitgaven van de regering aan migranten.

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
harem 1558349134

Duitsland gaat richting legalisering Islamitische sharia, burgerschap voor polygamie-migranten

zwarte hesjes migranten parijs

Honderden ‘Zwarte Hesjes’-migranten bestormen luchthaven Parijs: ‘Frankrijk hoort niet bij de Fransen!’