in , , , ,

Duitsland heeft in 2018 € 23 miljard aan vluchtelingen en migranten uitgegeven

Hoe denkt een land dit vol te kunnen blijven houden?

heeft vorig jaar een recordbedrag van € 23 miljard uitgegeven om meer dan een miljoen vluchtelingen thuis te integreren en “de grondoorzaken van migratie in het buitenland te bestrijden”, zo meldt de regering.

De Duitse bondskanselier  beschreef de omstandigheden als “buitengewoon” en riep het welkomstpakket uit tot meer dan een miljoen in 2015, op het hoogtepunt van de Syrische .

Hoewel de aankomst sindsdien sterk is gedaald, hebben de uitgaven van de Duitse regering dat niet gedaan.

De federale besteedde € 23 miljard aan de integratie van die migranten in Duitsland en hield meer hoopvolle nieuwkomers buiten de , volgens een rapport van het Ministerie van Financiën dat door Reuters wordt gezien.

De bestedingen vertegenwoordigen een stijging van bijna 11 procent sinds het voorgaande jaar.

Merkel’s kabinet zal naar verwachting de kosten van integratie op woensdag bespreken. Tijdens een bijeenkomst in Berlijn vorige week vertelde Merkel aan een menigte en jonge mensen die uit immigranten zijn geboren dat “ons land een land van immigratie en integratie moet zijn”.

Van dit bedrag is € 7,9 miljard besteed aan maatregelen om meer potentiële aankomsten uit de te houden en de levensomstandigheden in hun eigen land te verbeteren. Hoewel Merkel haar beslissing om migranten naar Duitsland te verwelkomen heeft verdedigd, heeft de regering vorig jaar 16 procent meer uitgegeven om ze buiten te houden dan in 2017.

Merkel’s felle verdediging van de immigratie heeft de Duitse rechtervleugel boos gemaakt, waaronder de Alternative for Germany (AfD) -partij, die vier jaar na de oprichting in 2017 de op twee na grootste partij werd in het Duitse parlement.

“Dit is een kostbare welkome partij ten koste van de burgers”, zei AfD-fractieleider Alice Weidel in reactie op de uitgaven van de regering aan migranten.

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Immigratie Dtl is complete ramp !!!
1 jaar geleden

Onvoorstelbaar dat de Duitse bevolking Merkel (vooraanstaand Illuminatie lid) al niet lang het land heeft uitgegooid wegens landverraad. Kosten tot nu toe per immigrant €15500. Kosten toe te rekenen aan iedere Duitse burger € 260. En dit is nog maar begin. Zelfs nadat Merkel de resultaten van haar wanbeleid ziet wil ze nog niet toegeven dat zij volledig de zaak fout heeft gezien en heeft zij niet haar excuses aangeboden. Ze zit zo fout dat zelfs Rutte niet meer naast haar gezien wil worden …. en inmiddels Rotschild knechtje Macron heeft opgezocht.

Burgers die ondanks deze giga blunders nog steeds vertrouwen hebben in de niet democratische EU moeten langzaamaan toch wel zien dat het beleid van de EU totaal onacceptabel is omdat de kosten regelrecht bij de burgers terecht komen …

Duitsland gaat richting legalisering Islamitische sharia, burgerschap voor polygamie-migranten

Honderden ‘Zwarte Hesjes’-migranten bestormen luchthaven Parijs: ‘Frankrijk hoort niet bij de Fransen!’