in , , ,

Ook de Dalai Lama ziet het en waarschuwt: Niet teveel vluchtelingen, anders is heel Europa straks een islamitisch land!

dalai lama

De Dalai Lama herhaalt nu zijn eis dat Europa ook in de toekomst tot de Europeanen moet behoren en dat immigranten naar hun land van herkomst moeten worden teruggestuurd. Dit in een interview met de BBC.

De Dalai Lama is de spirituele leider van het Tibetaans boeddhisme en geniet een enorm wereldwijd aanzien. In het verleden deed hij ook al verschillende keren over zich spreken vanwege zijn migratiekritische uitlatingen.

“Europa, bijvoorbeeld Duitsland, kan geen Arabisch land worden”, zei hij eerder. “Duitsland is Duitsland. De vluchtelingen zijn met zo veel dat het moeilijk wordt in de praktijk. Ook vanuit een moreel standpunt denk ik dat vluchtelingen maar tijdelijk toegelaten mogen worden.”

De boeddhistische leider Dalai Lama waarschuwt nu dat Europa islamitisch en Afrikaans zal worden als Europese landen niet beginnen met immigranten naar hun thuislanden te sturen.

In een nieuw interview met de BBC blijft hij onwrikbaar bij zijn uitspraak dat Europa aan de Europeanen toebehoort, iets wat hij vorig jaar in een opmerkzame verklaring zei.

https://twitter.com/NiekBeenen/status/1144233420412923904

De Dalai Lama verklaart nu dat Europese landen vluchtelingen moeten helpen en opleiden, maar ze vervolgens naar hun eigen land moeten terugsturen. Het uiteindelijke doel is om de thuislanden op te bouwen, niet om deze mensen in West-Europese landen te laten verblijven.

Op de vraag wat er moet gebeuren als de miljoenen immigranten in plaats daarvan in Europa willen blijven, antwoordt hij:

– Een beperkt aantal is oké, maar uiteindelijk zal heel Europa een islamitisch land worden, een Afrikaans land – onmogelijk, zegt hij tegen de BBC.

Lees verder bij de bron: Sceptr en fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
poep 1561709092

Kabinet negeert activistisch Urgenda-klimaatvonnis

google 1561722181

Binnenkort kan je bij Google automatisch je geschiedenis laten verwijderen