in , , , ,

Duimschroeven worden aangedraaid: Speciale politie valt bekende site Hartgeld binnen vanwege kritiek op islam

islam 1547294155
Engin_Akyurt / Pixabay

Bewapende eenheden van de speciale Oostenrijkse politie (WEGA) en de recherche zijn gisteren het kantoor van de grote en bekende Duitstalige rechtse website Hartgeld binnengevallen, en hebben vervolgens alle computers, gegevensdragers en wapens in beslag genomen. De reden? Het ‘zaaien van haat’ tegen moslimmigranten, en commentaren van lezers waarin negatief wordt geschreven over de islam.

Beheerder Walter Eichelburg kon zijn lezers enkel op de hoogte stellen door middel van de computer van zijn vrouw.

‘Misschien bevalt het de heersende klasse niet hoe u over islamisering denkt,’ reageerde een commentator. ‘U weet het wel, kritiek op islam = volksopruiing.’ Waarop WE reageert: ‘Dat was precies het verwijt: kritiek op de islam in de lezerscommentaren.’

‘Dictatuur gaat nu echt duimschroeven aandraaien’

Reageerders zijn verbijsterd dat zoiets in Oostenrijk kan gebeuren. ‘Ik dacht dat deze waanzin alleen in Duitsland voorkomt. Nu zie je dat er geen enkel verschil meer is… De dictatuur zal nu pas echt gas gaan geven en flink de duimschroeven aandraaien.’

Een ander spreekt van volstrekte willekeur van de autoriteiten. ‘(Bondskanselier) Merkel mag alle Oost Duitsers (PEGIDA, AfD) als ‘Nazi’s’ zwartmaken, zonder ingrijpen van een officier van justitie. Zijn er soms al gewelddadige demonstraties met vernielingen en hetzejachten geweest? Of terroristische aanslagen op de door u bekritiseerde groepen?’

(Het antwoord is nee, die gewelddadige demonstraties en aanvallen zijn er enkel door (extreem)links geweest, en 90% van de aanslagen door islamisten).

Systeemwisseling

Eichelburg voorspelt al jaren (tot nu toe vergeefs) een gewelddadige ‘systeemwisseling’ in Duitsland en Europa, compleet met terreuroorlog tegen de bevolking door moslimimmigranten, militair ingrijpen door Rusland, arrestaties en berechtingen van politici, en een terugkeer van de keizer. Ook roept hij zijn lezers op zich hierop voor te bereiden door het inslaan van zaken zoals voedsel, edelmetalen (omdat het geld waardeloos zou worden), medicijnen en wapens.

‘Tot gisteren was Oostenrijk vergeleken met Duitsland voor mij nog een plek van vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Zelfs als men de theorie (van Eichelburg)over een systeemwisseling en een nieuwe monarchie niet deelt, begrijpt, kan geloven, of deze onwaarschijnlijk vindt, heeft de staat niet het recht om andersdenkenden te vervolgen. Er zijn met zekerheid moslims die onopvallend en vreedzaam leven en bijvoorbeeld legale wapens hebben. Waarom zou iemand die in de monarchie gelooft dan anders moeten worden behandeld?’

‘De linksen hebben er zelfs geen enkel probleem mee de vrijheid van meningsuiting af te schaffen, zodat men zich enkel nog op die superheilige vrijheid van religie kan beroepen.’ (1)

Cultuur onder Vuur mikpunt van extreemlinks

In Nederland is de ‘populistisch’ genoemde stichting Civitas Christiana, vooral bekend vanwege de website ‘Cultuur onder Vuur’, diverse keren aangevallen en gesaboteerd door extreemlinkse (Antifa) activisten. ‘De politie waarschuwde ons voor hen. Ook de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid liet weten dat deze groep tot geweld in staat is.’

‘De stichting Civitas Christiana… zet zich in voor de verdediging van de traditionele Nederlandse christelijke beschaving. Uit hun verklaring blijkt dat dit de linksextremisten tegen het zere been is. Zij hekelen de uitgangspunten van Civitas: traditie, gezin en privébezit. Zij blijken woedend over de acties van Civitas tegen de Zwarte Piet-haat, tegen verplicht moskeebezoek voor scholen, en tegen het gasverbod.

Ook blijken zij zich gestoord te hebben aan een objectief artikel over de rechtszaak tegen Tommy Robinson, de Britse activist tegen kindermisbruik’ (door Pakistaanse bendes die jarenlang door met name linkse politici werden beschermd – X.).

Vanwege diverse bedreigingen en het binnendringen van privé terrein is de stichting genoodzaakt zich met eigen gelden te beveiligen, waar een donatie voor wordt gevraagd. (3)

(1) Hartgeld
(2) Cultuur onder Vuur
(3) Cultuur onder Vuur

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2018 12 04 05 03 06.gele20hesjes20nieuwe20franse20revolutie2000

Gele Vestjes (‘gilet jaunes’) Acte 9: 80.000 agenten, aangescherpte regels en minister zetten de boel op scherp

Papst Mekka

Gejorist, was satire!