in , , ,

Duitsland verplicht inentingen tegen mazelen, op straffe van opvangverbod en boetes

PhotoLizM / Pixabay

De Duitse Bondsdag heeft vandaag ingestemd met het wetsvoorstel om inentingen tegen de mazelen vanaf maart 2020 te verplichten.

Het voorstel werd met met steun van CDU/CSU, SPD en FDP aangenomen. Alleen de AfD stemde tegen; de Groenen en Die Linke onthielden zich van stemming.

In het wetsvoorstel staat dat ouders kinderen die naar de dagopvang of naar school gaan, moeten laten inenten. De vaccinatieplicht geldt ook voor onder andere leraren, personeel van kinderdagverblijven en medisch personeel.

Bij het overtreden van de kunnen kinderen een verbod opgelegd krijgen om naar de dagopvang te gaan.

In de andere gevallen kunnen boetes tot 2500 worden opgelegd.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Dictatuur en slavernij!!!

UN Agenda 21 en Agenda 2030
1 jaar geleden

Mazelen was vroeger een onschuldige kinderziekte …. Hoe kan het zijn dat mensen worden verplicht kinderen te laten inenten terwijl je helemaal niet weet wat er voor rotzooi in het vaccinatie middel zit.
Met een Agenda 21 en Agenda 2030 waar letterlijk gesproken worden terugbrengen van de wereldbevolking naar 500 miljoen mensen kan een overheid onmogelijk verwachten dat burgers nog een cent vertrouwen hebben in vaccinatie van hun kinderen.
Mensen moeten dit aanvechten tot het hooggerechtshof !!!!!

Ster
1 jaar geleden

Zo zie maar weer dat de farmaceutische industrie machtiger is dan landen.. Het komt bij hun vandaan, en mazelen zitten ook foetussen (van mensen dus) in, maakt niet hoe oud het mensje in wording is.. Meestal oogsten de artsen de hypofyse, (is hersenweefsel) en wat dacht je? Gekkenkoeien – besmet hersenweefsel – is een variant op kuru dat voorkomt bij mensen die mensen eten (kannibalisme). Het is te hopen dat het in Nederland niet verplicht wordt voor bepaalde bevolkingsgroepen.

Er is ook een Duitse vrouw overleden aan mazelen. Ze had als kind al een inenting tegen mazelen gehad..

Nog iets. Een man kon de huur niet meer betalen van zijn 2 containers die in zijn tuin stonden wonend in Hollywood, toegegeven dat de huizen daar wel duur zijn, ik vermoed gemidd. meerdere miljoenen -. De eigenaar van de 2 containers kwam langs. En wat vond hij? ong. 60.000 afgedankte foetussen waarvan delen geoogst waren.

Constance
1 jaar geleden

Er verstaat geen single shot mazelen vaccin. Alleen het BMR vaccin wordt verstrekt. In de rode hond component van het vaccin zit menselijk DNA afkomstig van foetaal longweefsel van een foetus. Een Italiaans onderzoeks team heeft in dit BMR vaccin het bijna complete genoom van een mannelijke foetus gevonden. Met andere woorden je brengt middels dit vaccin vreemd menselijk DNA in het lichaam. Dit vreemde DNA is in staat om op termijn het DNA van het kind te kunnen veranderen. Het toenemen van auto immuun ziekten wordt ook gelinkt aan het geven van vaccinaties. Het lichaam gaat als het ware zichzelf aanvallen . Daardoor ontstaan auto immuun ziekten. Om een voorbeeld te geven: een vrouw krijgt tijdens haar zwangerschap telkens een klein beetje DNA van haar baby in de bloedbaan . Op een gegeven moment is de limiet bereikt en gaat de vrouw de baby afstoten. Dit gebeurt middels weeen. Met de vreemde stoffen die je door een vaccinatie binnen krijgt gebeurt het zelfde,het lichaam kan zichzelf gaan aanvallen.

Nederland heeft dus helemaal niks te zeggen over inzet atoombommen in Volkel

Nu gaan ook automobilisten demonstreren op Malieveld tegen 100 km per uur