in , , , , ,

In Duitse deelstaat Hessen mogen alle bedrijven en ook supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

Ron Lach at Pexels

In de Duitse deelstaat Hessen is een motie aangenomen die supermarkten de mogelijkheid biedt om ongevaccineerden te weigeren, schrijft dagblad Bild.

Alle bedrijven mogen in de deelstaat de zogenoemde 2G-regel toepassen en kunnen ervoor kiezen om alleen nog gevaccineerden en van herstelde klanten toe te laten.

Een testbewijs is dan niet meer voldoende.

https://twitter.com/disclosetv/status/1448715317123948544

In moeten supermarktbezoekers nog altijd een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden. Bild noemt de maatregel een voorbeeld van de manier waarop de druk op ongevaccineerde Duitsers steeds verder wordt opgevoerd. V

olgens de krant is ‘de rode lijn overschreden'. In Hessen, waar de stad Frankfurt onder valt, wonen meer dan zes miljoen mensen.

“Wat is het doel hiervan? Mensen die weigeren een te halen letterlijk laten verhongeren?” schrijft Steve Watson voor Summit News.

Oud-staatssecretaris Mona Keijzer verwees in haar afscheidsbrief naar het 2G-systeem.

“Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde 2G-systeem, is onnodig en niet proportioneel,” schreef ze.

Premier  sluit niet uit dat ook …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jaarlijkse koopkracht leugens: ook na kabinetsingreep, koopkracht in het rood

Agenda 2030 in Letland: toegang tot supermarkten voor ongevaccineerden verboden, slechts 48% is gevaccineerd!