in , ,

Een blik op het nieuws; EU-stijl!

13843116383 726a6241a6 welcome to eu

Het was weer een boeiende week in de EU-dictatuur, eens een blik op wat bijzonder nieuws:

Het nieuwe europese schild voor de dat afgekeurd wordt door alle privacy organisaties is in het nieuws. Ja, de EU is weer aan het onderhandelen met de VS over uw privacy. En dat daar weinig goed uit kan komen – gezien de inmenging van alle grote inlichtingendiensten en de onwil om iets te veranderen van de Europese Commissie – is dan een vaststaand gegeven. Nu was in het nieuws dat zelfs de Europese toezichthouder zelf grote problemen ziet.

GeenStijl valt over het feit dat de een EU wetgeving wil aannemen welke klokkenluiders de mond moet gaan snoeren. De Brusselse democratie wil het illegaal maken te klokkenluiden totdat de rechter heeft uitgesproken dat een handeling waarover gelekt zou worden inderdaad illegaal is. Je mag pas klokkenluiden als de EU-rechter een negatieve uitspraak heeft gedaan over het onderwerp waarover je wilt klokkenluiden. Dat is de omgekeerde wereld uiteraard, de wereld in EU-stijl. Hopelijk voorkomt de Brusselse EU uiteraard een nieuwe Snowden en een nieuwe Panama Papers hiermee. Het is namelijk niet de bedoeling dat u weet wat er écht gebeurt.

Rutte, ondertussen, was de Nee van het referendum aan het vervalsen.

Nee is: nee, maar. Zo ontstaat er ruimte – en Rutte sprak ook over ruimte. En ruimte bestaat uit tijd. En Rutte zei ook meteen dat hij tijd nodig had. Hij weet dat met ‘maar' en ‘tijd' hij het ‘nee' waterig kan maken. Maar die waterigheid is ook een gif. Het gif waardoor het volk de politiek terecht wantrouwt. Want zij en de democratie worden in de zeik genomen.

Maxima op haar beurt trok haar Nazi-jasje met hakenkruis weer aan bij haar bezoekje aan Neurenberg, u weet wel daar waar de rechtszaken tegen een paar nazi B-spelers gehouden werden. U weet ondertussen dat de nazi-kopstukken (), nazi-expertise (VS) en nazi-bankiers (multinationaal/BIS) ontsprongen aan de dans. En als u deze blog volgt weet u ook wat er met de nazi plannen voor het Europese continent is gebeurd. (Brusselse EU)

Om de nutteloosheid van D66, de absurditeit van ‘wachtgeld' en de onnodige verkwisting van Nederlandse politici nog maar eens te benadrukken, rekende de Telegraaf uit dat Hachchi ondertussen 18.000 euro heeft verdiend in haar onaangekondigde afwezigheid van haar werk. Dat mag gewoon, namelijk. Als politicus hoef je namelijk niet aanwezig te zijn om je geld te verdienen, laat staan dat je daadwerkelijk iets zinnigs moet doen voor je .

Ondanks de Panama Papers, en ondanks het feit dat de ABN een bank van de Nederlandse is, ondanks dat burgers bankiers spuugzat zijn, ondanks dat belastingontwijking negatief in het nieuws is… Is ABN opperbevelhebber (en draaideur enthousiast) Zalm van mening dat ABN gewoon door moet gaan met de brievenbusconstructies. Wat moet dat toch heerlijk zijn, om zoveel sch**t te hebben aan je medemens en gewoon lekker de belangen van bankiers en oligarchen blijven te behartigen recht tegen de stroming in. Ondertussen casht Zalm goed en zit hij gebeiteld voor een goede baan in de financiele markt. Ikke, ikke, ikke en de rest kan…

Mocht u zich afvragen hoeveel onzin er in het nieuws is rondom de bomaanslagen in Belgie. Bekijk dan de recente video's van Changing Reason eens. Door geweldige analyze toont deze videomaker – voorzien van videos met hoge productiewaarde – aan de onzin en leugens die over u worden uitgestort. Zoals de deuren die ver na de bomaanslag ineens braken, de liegende basketballer die duidelijk geen 30 meter door de lucht gevlogen kan zijn, de expliciete onduidelijkheid over de locatie en volgorde van bommen, etc. Acteurs die de onlogische en duidelijk verkeerde kant op rennen, de plastic baby-pop, etc. Boeiend, het wordt weer duidelijk hoeveel je genept wordt.

Ondertussen laat de EU-leiders zich weer lekker saboteren door Erdogan / . Duitsland pakte een cabaretier op op verzoek van Erdogan, omdat Erdogan zich beledigd voelde door grappen van deze cabaretier. Jawel, Erdogan perst Merkel niet alleen af over miljarden euro's, toegang tot de EU, toetreding tot de EU, maar dicteert nu ook welke Duitse burgers de Duitse politie moet oppakken en vervolgen. De beste man staat ondertussen onder huisarrest terwijl de Duitse overheid onderzoekt hoe ze het beste de man kunnen aanpakken.

Dan weer leugens over TTIP, Ploumen verdraaid de realiteit weer fijntjes terwijl ze alles doet om TTIP te verkopen:

Minister Lilianne Ploumen (Internationale Handel) benadrukte dat alleen een handtekening wordt gezet ” onder een goed en eerlijk” akkoord. ”Dat betekent: goed voor de Nederlandse consument, werknemer en ondernemer, en met behoud van onze hoge standaarden en democratische vrijheden.”

Op basis hiervan kan direct gestopt worden met TTIP, toch zet Ploumen zich in om TTIP en CETA erdoor te krijgen zonder enige tussenkomst van het Nederlandse parlement.

Ondertussen stelt RefDag (mits het geen zondag is, want dan niet toegankelijk) dat het Piramidespel van de EU zijn einde nadert.

Vrijwel ieder Europees besluit eindigt momenteel in een middelmatig compromis tussen Noord-Europese verantwoordelijkheid en Zuid Europese ongehoorzaamheid. De nieuwe lidstaten onderhandelen ondertussen als pubers: verongelijkt principieel, hoge eisen, maar een matige uitvoering van het afgesproken beleid.

Nederland is door het uitdijende heelal dat Brussel heet, onderdeel geworden van een omgekeerd piramidespel, waarbij iedere Nederlandse inleg in Brussel steeds minder waard wordt. Of meer concreet, in 25 jaar hebben we tientallen miljarden euro's meer betaald dan ontvangen: waar zit precies ons voordeel?

Eigenlijk is het Europese project gebaseerd op de hoop dat een verenigd Europa een veilig Europa is waarbij oorlogen niet meer voorkomen en de bewoners het allemaal een stukje beter hebben. Of dit voor Nederland geldt is maar zeer de vraag.

[…] Als gevolg van beide trends zullen politieke partijen in de aanloop naar de verkiezingen van 2017 hun partijprogramma's moeten herschrijven. Meer voor Nederland en minder naar Europa. Deze nationale bewegingen zijn in veel landen zichtbaar.

Het uiteindelijke gevolg is dat er een ontstaat van Europese leiders die eigenlijk slechts het mandaat hebben om hun landsbelang te beschermen. Verdragen zullen worden ontmanteld tot nationale wetgeving, in het EU-budget zal worden gesneden en er ontstaat een bestuurlijke verlamming.

Ondertussen blijven wij maar betalen en betalen, naheffing na naheffing, worden we overspoeld met coercieve migratie, valse vlag aanslag na valse vlag aanslag, en worden we geplukt van onze rechten, onze verworvenheden, onze zorgstelsel, onze sociale zekerheid, onze , ons geld, onze vrijheid en dus onze toekomst in eigen land.

Ja, het was weer een mooie week in de federatie van Europese lidstaten. Laten we hopen op een betere week komende week, want het is mij wel duidelijk geworden dat de heersende klasse ons volledig ten gronde aan het richten is. Wat tijd over dit weekend? Bekijk dan die video's van Changing Reason!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12322888094 e4fdfda090 ontwikkelingshulp

84% van ontwikkelingshulp Wereldbank naar belastingontwijkers

12177917645 8a0f9853bc eu democracy1

Europarlement wil EU-FBI, EU-CIA en Monsanto’s Glyfosaat