in

Eindtijd uitgebroken binnen DENK Amsterdam, raadsleden roepen fatwa’s over elkaar af

denkers taimounti en kilic

Ja mensen: we kunnen vreugdevol ALLAH AKBAR uitroepen. Want het lijkt erop dat de Eindtijd is aangebroken. Of althans: voor DENK Amsterdam.

De pro-immigratiepartij lijkt in de hoofdstad op het punt te staan uiteen te spatten, want twee van de drie raadsleden gaan rollebollend over straat. De ene beschuldigt de andere ervan een Harvey Weinstein te zijn, de andere slaat terug met een aangifte wegens smaad.

Het zit namelijk zo. Gemeenteraadslid Aysegul Kilic schijnt een negatief beoordelingsgesprek te hebben gehad, waarin DENK haar heeft verteld dat ze kennelijk niet goed functioneert.

Of dat zo is, is voor ons niet te controleren. Maar wat het zo smeuïg maakt is de wijze waarop ze reageert.

Door in het Turks (!) een brief te schrijven over haar eigen fractievoorzitter Mourad Taimounti, die volgens Kilic een soort #metoo-pleger is. Taimounti, op zijn beurt, pikt dat niet en dreigt met aangifte bij de politie wegens smaad en laster:

“Kilic bevestigt aan De Telegraaf de brief te hebben geschreven. „Die heb ik naar een select groepje gestuurd”, zegt ze. „Ik ben de achterban uitleg verschuldigd. Het is zoals het in de brief staat”, zegt ze desgevraagd. Op de vraag wat ze onder vrouwonvriendelijk gedrag verstaat, antwoordt Kilic: „Onder andere schreeuwen en denigrerend gedrag, het niet serieus nemen. Dat speelt al anderhalf jaar.”

Fractievoorzitter Mourad Taimounti noemt de brief van Kilic ’te schandalig voor woorden’. „Ik ga aangifte doen van smaad en laster als zij de beschuldigingen niet publiekelijk rectificeert”, zegt Taimounti. „Het zijn heel nare aantijgingen. Daar zal ze zich voor moeten verantwoorden, als dit door haar is opgesteld.”

We kunnen zoveel vragen stellen. Waarom schrijven Nederlandse volksvertegenwoordigers elkaar brieven in het Turks? Hoe lang maakt …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
als je overweegt een asielzoeker

COA adviseerde slachtoffers van verkrachting door asielzoekers af te zien van aangifte

rutte grinnik

Resultaat van de jaren Rutte: Nederlandse schoolprestaties gaan steeds verder achteruit