in , , , ,

Frankrijk en Duitsland zijn de EU en de rest van Europa dient zich aan te passen

BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 18: German Chancellor Angela Merkel and French President Emmanuel Macron address the media during a press conference in the German chancellery on Volkstrauertag, Germany's national day of mourning for victims of war, on November 18, 2018 in Berlin, Germany. Macron and Merkel recently confirmed their support for the creation of a European army in order to give Europe stronger control of its own defense as well as enhance the capabilities of the NATO alliance. (Photo by Michele Tantussi/Getty Images)

Het realisme keert terug bij de Nederlanders. Steeds meer mensen zien in dat dit de Nederlanders uitbuit, omdat er een mondiaal plan vanuit de VN is waaraan alle landen die lid zijn van de VN mee moeten doen. De VN werkt net zo dictatoriaal als de .

Een krankzinnige mondiale , die ernaar streeft om uiteindelijk de mensheid te onderwerpen aan een totale controle.

De meeste Nederlanders willen niet van het gas af. Het is ook bezopen dat de moet betalen voor de plannen van de regering en zich in de schulden moet steken, terwijl de grote bedrijven worden ontzien.
www.telegraaf.nl

De tientallen agenten die de afgelopen weken door verschillende eenheden in het land zijn geschorst vanwege integriteitsproblemen en schending van het ambtsgeheim zijn het topje van de ijsberg… Volgens een geheim rapport ligt er nog een groot aantal zaken te wachten op onderzoek, maar door capaciteitsproblemen, gecreëerd door de Nederlandse regering, blijven die liggen.
www.ad.nl

Volgens Prof. Paul Cliteur is het Wilders-proces een doorzichtige afleidingsmanoeuvre van de regering, de politie en het Openbaar Ministerie om de aandacht af te leiden van hun eigen falen. Niet omdat Wilders geen gelijk heeft, maar juist omdat hij wel gelijk heeft wordt Wilders vervolgd. Datzelfde zien we met Marine Le Pen en Trump. De politici die de stem van de bevolking met passie laten horen en verdedigen, worden door het linkse politieke kartel gedemoniseerd en geprobeerd tot zwijgen te brengen.
https://tpo.nl

van Italië wil de marine en vliegtuigen inzetten tegen de -smokkelboten. Het doel is een actievere bestrijding van de mensenhandel en ook zegt Salvini dat het ministerie van Defensie zijn actie tegen illegale immigratie met weinig overtuiging ondersteunt, bijna tegenwerkt…
https://ejbron.wordpress.com

Salvini’s realistische gedachtegoed, gedeeld door de grote meerderheid van de Italianen heeft ertoe geleid dat hij vijanden heeft gemaakt. Salvini heeft weer een doodsbedreiging ontvangen, een kogel in een enveloppe, en Salvini geeft linkse extremisten de schuld en zegt dat ook deze doodsbedreiging  hem nog meer kracht en verlangen geeft om allerlei soorten criminelen te bestrijden.
www.breitbart.com

Ondertussen, door het wanbeleid vanuit en Brussel, worden er elke dag mensen neergestoken in ons land. In Breda was het ook weer raak met steekpartijen en een zware mishandeling. Hoe u het ook wendt of keert, de feiten blijven dat door het krankzinnige beleid dat aan ons dicteert ons land stukken onveiliger is geworden.
www.crimesite.nl

De burgemeester van Londen, in mijn ogen net zo’n wazige burgemeester als wij hebben in Amsterdam, die ook het gevaar van de en de grooming-gangs niet inziet en het beleid daarop aanpast, heeft 8 stadsdelen die als ergste zijn genoemd voor gewelddadige jeugdcriminaliteit. De realiteit is, net zoals in ons land het geval is, dat voor sommige mensen die vandaag opgroeien, geweld is genormaliseerd…
www.standard.co.uk

De EU wil een totalitair beleid uitrollen over de Europese bevolking waar er geen meer is (zie Tommy Robinson) voor  patriotten en politici die de gebruiken en daarom worden aangepakt. In de gehele maatschappij, van de televisie tot op de scholen, wordt er door de EU/VN een anti-realistisch beeld gepromoot. Onafhankelijk filmmaker Michael Hansen heeft een nieuwe documentaire gemaakt, getiteld: “Killing free speech”.  De documentaire toont een leraar in een school in New Jersey die collega’s aanmoedigt om hijabs en/of een boerka te dragen, die pamfletten verspreidt in solidariteit met moslims, en Hansen interviewt de schooldirecteur, die beweert er niets van te weten, maar personeelsmails bewijzen het tegendeel. Net zoals hier in gebruikt de politiek de scholen om haar politieke agenda te vergroten en te promoten en daar moeten we mijns inziens iets aan veranderen.
www.breitbart.com

De EU is er niet voor de Europese bevolking, behartigt de belangen ook niet van de Europese bevolking en en Frankrijk geven het nu eerlijk toe. De EU is een Duits-Frans imperium, waaraan de rest van Europa zich zal moeten aanpassen.
www.elsevierweekblad.nl

Nexit is noodzakelijk voor een vrije en veilige toekomst voor ons en onze kinderen……

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
 1. Het gaat niet om Merkel en Macron. Het zijn de schaduwkrachten achter Merkel en Macron. Het zijn de grote banken en de multinationals. Het vermogen van de Rothschild banken wordt geschat op 500 triljoen.
  Bij zulke bedragen maakt het dan niet meer uit in welke munteenheid. De truc is om steeds minder partijen te hebben. Merkel, Macron en Rutte zijn maar loopjongens. ZIj denken mee te mogen delen maar krijgen straks een kogel door hun kop als hun werk gedaan is.

  De weerstand bij de burgers groeit nog niet snel genoeg totdat het te laat is … Waarom staan plotseling overal camera’s. Rekeningrijden lukte niet maar precies hetzelfde wordt bereikt met trajectcontrole …. Op deze manier worden de gangen van zoveel mogelijk burgers nagegaan. Als die NWO lukt dan is een opstand door burgers onmogelijk !!! Als je een afvalpas hebt weet de overheid wanneer je de vuilniszak niet wegbrengt en dat er mogelijk sprake is van iemand die in een verzetsgroep actief is … En nee: de overheid staat niet achter de burgers. Dat was in WWII ook niet !!

  De eigen bevolking zal de NWO niet steunen. Maar wat te denken van de grote aantallen immigranten. Die uitkeringen, huizen en allerlei faciliteiten gratis (maar wel betaald door de autochtone bevolking !!!!!) hebben gekregen. Zouden die zich achter de autochtone bevolking stellen? Of gaan zij zich tegen de NL bevolking kunnen keren. U mag het raden.

  Rusland heeft zich gekeerd tegen de NWO. Maar waar staat China? Hoe sterk zijn de BRICKS landen?

  Wordt wakker mensen. We hebben niet zoveel tijd meer !!!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Israël’s voormalige premier op de foto bij Epstein met jawel… jonge vrouwen

blank

Duitse vaccinatieweigeraars krijgen per 2020 een geldboete tot 2500 euro