in

Ondertussen loopt heel Nederland leeg op een Tweet van Thierry Baudet

terugkijken de 100 vragen van th

Baudet reageert op ‘Marokkanen’-tweet: ‘Te snel en te stevig geuit’

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet zou vandaag op Facebook hebben geschreven dat hij zich “te snel en te stevig” heeft uitgelaten over wat hij omschreef als Marokkanen die twee vriendinnen van hem lastigvielen in de trein. Het bleek te gaan om een kaartcontrole van de NS
Uit het bericht op Facebook ontstaat de indruk dat Baudet wist dat het om een kaartcontrole ging. Volgens Baudet zouden de vrouwen “hoogst onaangenaam zijn bejegend”. Zij hadden hem “ernstig overstuur” verteld over de controle.

“Ik heb me daar vervolgens over geuit op social media – te snel, en te stevig”, aldus Baudet. Hij voegt toe dat hij de controle “te haastig in een bredere politieke context” heeft getrokken, namelijk in de context van immigratie en integratie.

Politie overweegt aangifte tegen Baudet
De NS benadrukt dat controles in burger routine zijn. Dat schrijft de NS ook op de website. De controles worden volgens een woordvoerder ook altijd eerst omgeroepen. Dat is bij de controles van de vriendinnen van Baudet ook gebeurd.

De Nationale Politie kondigde eerder vandaag aan te onderzoeken of Baudet zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit. Een woordvoerder van de politie zegt dat agenten zich gekwetst voelen door de uitlatingen van Baudet. “Dit zijn collega’s die een publieke taak hebben: zij zorgen voor veiligheid.” Er wordt overwogen aangifte te doen tegen de volksvertegenwoordiger.

De heksenjacht op de zeer succesvolle Baudet is nu geopend, net als op Wilders destijds. It’s all about the Seats Stupid !
Eerst en vooral moet ik opmerken dat het in de Nederlandse maatschappij en in het Openbaar Vervoer in het bijzonder, vandaag de dag geen onverdeeld genoegen is om vrouw te zijn. Het is daarom dat ik me zeer goed kan indenken dat men bij een kaartcontrole door functionarissen in burger zeer wantrouwend is en men om een legitimatie vraagt. Waarom lopen NS controleurs in burger kleding en niet in kleding waar direct te zien is dat deze personen namens de NS controle aan het uitvoeren is. Persoonlijk zou ik het zeker ongepast vinden als ik door een medereiziger gevraagd zou worden of ik wel of niet een geldig vervoersbewijs zou hebben. Kan me dus het ongemak wel voorstellen.

Ik lees reacties van treinreizigers die al jaren dagelijks met de trein reizen die zeggen kaartcontrole in burger nog niet hebben meegemaakt en nog nooit hebben gehoord van een aankondiging door de NS van zo een “anonieme” controle.

Het overgaan tot aangifte doen is een zwaktebod en een duidelijk teken dat het om heel iets anders gaat. Want u weet dat als het om een burger gaat komt een aangifte niet eens in de buurt van de stapel, maar bij een politicus (van de oppositie) wordt er ineens haast gemaakt.
En D66 voorman (zoals verwacht) stond natuurlijk te popelen om commentaar te geven.

Goude kans voor o.a. deze partij om dit helemaal uit te melken..Want dit soort “misdrijven kunnen we in een beschaafd land als Nederland natuurlijk niet zomaar door de vingers zien…hoe bedoelt u misdrijven en “300” asielzoekers in een andere topic ? Dit zijn gewoon de “mindere” misdrijven en die hebben voorlopig nog geen prioriteit. Sarco mode off

Baudet heeft erkend dat hij een fout gemaakt heeft en zich in de bewuste Tweet te snel en te stevig heeft geuit.
Kunnen we nu door met belangrijkere dingen of blijft dit nog een week in het nieuws? Je ziet sommigen die tot “de kring” behoren helemaal opleven.
Zielig ! Wat een leven hebben die stumperds.

Maar dit is wel een klassiek voorbeeld van hoe zaken door politiek en media opgeblazen en misbruikt worden. De media is er meester in het vuurtje op te stoken en brandend te houden. “Belangen” !.

Reactie van de politie om te onderzoeken of ze aangifte willen doen vind ik ontzettend kinderachtig. We zijn geen politiestaat. En met al dat geklaag over te veel werk kan de tijd veel beter gebruikt worden.

Al met al, het is weer selectief vingertjes …..

Lees verder bij de bron: Tref.eu Webcafé

Is Thierry Baudet een telg van de Hugenoten? Nederland heeft gekozen voor méér Rothschild’s, Rockefeller’s en Oranje’s

Een lesje elitegeschiedenis: Thierry Baudet en zijn Uil van Minerva

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pensioenen

Het wordt alsmaar gekker: Duitse banken overvol met cash, deposito’s worden leeg getrokken

wlders rechtb

Minister Hirsch Ballin bemoeide zich intensief met het eerste proces tegen PVV-leider Geert Wilders