in , ,

Nationaal Coördinator Terrorisme traint 1400 jihadisten in Den Haag – kosten: 1 miljoen euro

binnenhof 1

Gisteren werd bekend dat Duitsland ruim 5000 koppensnellers heeft geïmporteerd en dat het van overheidswege verboden is om er onderzoek naar te doen.

En toen de hele wereld wist dat er jihadisten tussen de vluchtelingen zaten:

Dacht Dick Schoof drie dagen voor Bataclan, toen nog chef NCTV, de mensen te moeten vertellen dat ze hun ogen dicht moesten doen omdat er niks aan de hand was:

dick schoof 1

Tegenwoordig is Pieter-Jaap Aalbersberg de baas van de Nederlandse overheidsterreurclub. De hele waslijst aan misdaden van Pieter-Jaap Aalbersberg staat hier. Volgens Pieter-Jaap zijn islamcritici het probleem en niet de jihadisten die uit naam van die islam aanslagen plegen onder bescherming van Dick Schoof.

En nu financiert de Nationaal Coördinator Terrorisme ISIS propaganda. Het zou niet meer moeten verbazen nadat bekend werd dat de terreurcoalitie een half miljard over had gemaakt naar de jihad in Syrië.

Omroep West:

De gemeente Den Haag heeft grote zorgen over welzijnsorganisatie Xtra. Jongerenwerkers zouden in de achterstandswijken Transvaal en Schilderswijk IS-propaganda tonen en kinderen leren hoe ze kunnen verbergen dat ze radicaal gedachtegoed aanhangen. Ze doen dat op basis van kennis die ze hebben opgedaan in een cursus van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Dat meldt het AD donderdag.

Xtra is de grootste ‘welzijnsorganisatie’ van Den Haag en heeft zo’n 1400 medewerkers, meldt de NOS. En volgens Omroep-West besteedde de NCTV 1 miljoen euro aan de radicalisering van Haagse ‘jongeren’…

Lees verder bij de bron: fenixx

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G 1563457394

5G slachtoffers: na vogels, koeien en muizen nu ook bijen?

ed3db10628fd1c3e81584d04ee44408be273e4d41eb5144190f9 640 islamisering

Gaat leuk worden: Nida gaat boetes van nikabdraagsters betalen