En angst zal uw meester zijn…

Na de recente aanslagen en ‘pogingen tot’, in Europa was het natuurlijk te verwachten: Overheden staan weer voorop om onze vrijheid te verdedigen door deze nog verder te beperken. Internet censuurmeer bevoegdheden voor de veiligheidsdiensten en meer van dat moois staan op stapel, maar dan moet u het wel slikken natuurlijk en daarvoor was de (ver)Nederlander blijkbaar nog niet bang genoeg en dus worden via de MSM de zware kanonnen ingezet met het AD voorop, want die kopte, ‘Nederland potentieel doelwit: ‘Jihadgevaar van alle kanten.’

We worden blijkbaar omsingeld door boze haatbaardjes, zo erg zelfs dat de Europese veiligheidsdiensten volledig in paniek zijn en niet meer weten waar te beginnen. En dat komt, beste mensen, allemaal door terugkerende jihaatgangers(Geen typo, maar een bewuste verbastering van het woord Jihad.), u weet wel die mosdoms die zich aansloten bij ISIS om te gaan knokken in Syrië en Irak en nu boos op ons zijn omdat we bommen op ze gooien(duh!).

Ik zal het vast wel weer te simpel zien, maar ik zie echt het probleem niet. Als we nou gewoon al die jihaat eikeltjes laten vertrekken naar hun paradijsje in de woestijn, maar dan wel met intrekking paspoort en stopzetting uitkeringen en soepsidies en ze dan ook gewoon echt niet meer binnen laten in ons paradijsje aan de Noordzee(Ik weet het, we leven momenteel in een kutland, maar het heeft wel de potentie een paradijs te zijn met de juiste aanpassingen in mijn beleving.) en het probleem is opgelost. Natuurlijk heb je dan nog het probleem van de stiekeme jihaatganger die net zo stiekem terugkeert maar die groep is dermate klein dat zelfs de AIVD daar nog wel mee klaar komt lijkt me(Of ben ik nu te optimistisch?).

Uiteraard wil het beste kabinet sinds WOII daar niet aan(Anders krijgt Big Ivo zijn privacy schendende plannetjes er niet door natuurlijk.) en dus kan ik niet anders dan concluderen dat deze meute net als de overige lidstaten in de verenigde slavenstaten van Europa het zo wil en bewust angst zaait ten faveure van hun eigen zieke agenda.

Tja, what else is new? De gemiddelde alto site schreeuwt dat al jaren en ondanks het feit dat er sinds 9/11, ondanks alle privacy en vrijheid inperkende maatregelen er nog niet 1 aantoonbaar effect is gesorteerd gaan ze maar door en ach waarom ook niet? De schaapjes pikken het toch wel en zeg nou zelf het perst toch wel zoveel fijner af en uit als je slachtoffer volledig onder je controle is nietwaar? Nou dan!

We zijn inderdaad omsingeld, maar de maniakken dragen geen haatbaardjes, schreeuwen geen ‘Allah Akbar’ en doen niet aan Jihaat. Wel aan zakkenvullen, graaien, afpersing, legale diefstal en landverraad, bij voorkeur op ouderen, zieken en de zwakkeren in de samenleving. Wordt daarom wakker, geacht stemvee en stem in Maart NIET op de gevestigde partijen, en dan bedoel ik echt geen enkele! Wilt u eerlijke politiek en oprechte bestuurders zorg dan voor een algehele bloedtransfusie en stem op de nieuwere en kleinere partijen. U gaat vast wel weer strategisch stemmen(nog bedankt voor de vorige keer), dus stem nu eens verstandig! En laat u niet afleiden door wat haatbaardjes die de roverheid wel in de kaart willen spelen.

Lees verder via UrubiN.

 •  
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Niels schreef:

  .
  Klopt :
  .
  Als ze [ de Elite] hun zien niet krijgen op 6 april met JA.
  Dan gaan ze [de Elite] dit ‘rondom die tijd forceren met een aanslag in NL
  Gefinancierd door George

 2. Dave schreef:

  .
  Deze multimilardair [geschat op 45 Billion] & Zionist financieerd alle ellende

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: