in , , ,

En daar is het spel voor één groot Europees Belastingstelsel

5210006753 e5aeba77c0 Eurostat1

Europese Belastingen, u zit daar zeer zeker niet op te wachten! Naast verhogende gemeente belastingen, verhogende rijksbelastingen nu dan ook Europese belastingen? Europese belastingen die vervolgens voor allerlei frauduleuze zaakjes (luxe borrels, omkoping en landjepik, de strijkstok van het criminele mannetjes netwerk, de anti-democratische maatregelen als TTIP en de Bankenunie, etc, etc) worden ingezet zonder enige democratische verantwoording en inspraak?

De EU zit er om precies diezelfde redenen dus juist wel op te wachten! Geld dat ze zelf kunnen innen, EU-breed, en geld dat zonder inspraak, zonder democratisch toezicht, zonder verantwoording af te hoeven leggen volgens gewoon lekker kunnen verbrassen! Klinkt als een hemel op aarde voor elke foute EU-politicus. Taxation Without Representation. En nu is hun spel dus begonnen precies daarvoor:

Voor grote bedrijven die actief zijn in meer dan één lidstaat moet er in de hele Europese Unie een uniform belastingstelsel komen. Op die manier wil de Europese Commissie belastingontwijking tegengaan.

Het introduceren van Europese Belastingen, zogezegd om belastingontwijking te voorkomen. Was de keizer van de EU nu juist niet de grootste enabler van belastingontwijking? Lux-leaks anyone? De ongekozen EU-keizer Juncker zit in de zak van de grote bedrijven:

De voorzitter van de Europese Commissie heeft erkend dat hij “politiek verantwoordelijk was voor wat er destijds in Luxemburg is gebeurd”.

Je zelf gecreëerde problemen oplossen door meer macht te grijpen en Europese Belastingen te introduceren. Een volgende stap naar een Totalitair Federale Unie. En het wordt weer uitgevoerd met het bekende Problem-Reaction-Solution spel.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4638981545 f0578a16fe privacy gone1

Zorgverzekeraar deelt jouw medische privé data met derden

5116262408 3c0beab678 vaccin e14186667518881

Wetenschappers: griepprik verdubbelt risico op griepbesmetting