in

Enorme stijging van hersenziektes

Tot 2040 zal er een enorme stijging zijn van Nederlanders met een hersenaandoening. Over twintig jaar zullen er 670.000 inwoners van ons land bijvoorbeeld een beroerte hebben gehad en lijden er 330.400 patiënten aan dementie; een verdubbeling ten opzichte van 2015.

De Hersenstichting heeft de toekomstige cijfers over hersenaandoeningen op een rij gezet op basis van de Volksgezondheid Toekomst Verkenning uit 2018 van het .

Op de derde plek van hersenaandoeningen prijkt in 2040 de parkinson met 82.600 patiënten.

„Dit zijn slechts drie van de honderden hersenaandoeningen die voorkomen”, vertelt Merel Heimens Visser, directeur van de Hersenstichting. Prof. dr. Helmut Kessels, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam.

„Doordat er de laatste jaren enorme stappen zijn gezet op het gebied van hersenonderzoek, sterven er in de komende twintig jaar minder Nederlanders aan de gevolgen van bijvoorbeeld een beroerte.

Alleen moeten er wel meer mensen met de gevolgen van deze hersenaandoening leren leven. De hele krijgt daarmee te maken: de patiënten, hun naasten, mantelzorgers en de medici.”

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederlandse regering onder curatele AUB
1 jaar geleden

Ik ben niet verbaasd. Alles gaat prima in lijn met Agenda 21 en Agenda 2030 waarin staat dat de wereldbevolking terug moet naar 500 miljoen mensen,,, en Nederland heeft dat ook ondertekend.
Gek genoeg zijn er nog steeds mensen die beweren dat conspiracy (letterlijk samenzwering) onzin is. Leg mij maar uit hoe ik dan de houding van de overheid moet zien.

Overigens geeft de SP op vragen hier over dat genoemde Agenda’s over duurzame energie gaan …. Dus je vraagt je werkelijk wat de kwaliteit van de volksvertegenwoordigers is.

Maar wie zijn verstand gebruikt (en dat is vandaag de dag harder nodig dan ooit) weet dat gezondheid alles te maken met de voeding die we binnen krijgen, de lucht die we inademen, het water dat we drinken en de elektromagnetische straling waaraan we dag en nacht worden blootgesteld.

In kant en klaar voeding zitten veel te veel stoffen die er niet in thuis horen zoals teveel suikers, E-stoffen en onverzadigde vetten. Maar ook de kale gewassen worden zo snel opgekweekt dat bepaalde sporenelementen niet meer in de voeding komen. En dan vergeet ik maar even dat stoffen als glyphosaat in het water absoluut schadelijk zijn voor de mens al vindt de EU dat er niets aan de hand is.
En ook 5G wordt zonder enige interventie door de NL overheid uitgerold. Ook hier: wat is er aan de hand met de Nederlandse overheid ?

De oplossing :
1. We moeten terug naar wat onze grootouders aten, Dus veel groenten. Koop groenten kaal. Geen kant en klaarmaaltijden en yoghurt met tonnen smaakmakers.
2. Beste is om zelf groenten te verbouwen en dat is moeilijk in overvol Nederland (dank aan de NWO regering).
3. Zorg dat je voedingssupplementen en vitaminen neemt. De huisarts zegt dat dat niet nodig is, maar de huisarts heeft in zijn opleiding nooit iets over voeding geleerd …
4. Als je iets mankeert zoek dan vaker bij alternatieve artsen (ook bij ziekten als kanker) en lees hun verhaal (Dr Simoncini, Dr Mercola, etc).
5. Wordt actief en praat met familie en vrienden over de situatie waarin de wereld op dit moment verkeert.

saskia
1 jaar geleden

Ja, helemaal eens met de vorige reactie. Het is ook meer dan onbegrijpelijk hoeveel mensen er, ondanks een totaal ingestort eco-systeem, niet begrijpen dat we weliswaar ouder worden maar niet gezonder oud.
Door alle verkeerde afslagen die we genomen hebben, met volledige goedkeuring van overheden, zijn we allerlei rotzooi gaan gebruiken.
Ik citeer Henk Tennekes, universiteitsdocent, doctor en ingenieur:

“Insecten zijn er niet alleen voor de bestuiving, insecten zijn ook voer. Vissen leven van insectenlarven, vogels leven van insecten in de broedtijd, amfibieën, kikkers, egels, vleermuizen, reptielen. Een heel ecosysteem stort in elkaar. Een boer in Krefeld deed jaarlijks onderzoek naar de hoeveelheid insecten. In 1989 had hij één tot anderhalve kilo insecten per jaar. In 2013 was dat nog maar een half pond! Je ziet dus wat dit middel op lange termijn doet. Er voltrekt zich een ramp.” 
Zwitserse biologen hebben de laatste jaren honing verzameld van over de hele wereld en overal zaten neonicotinoïden in. Japanse toxicologen hebben in 2012 aangetoond dat die neonicotinoïdestoffen ook een interactie aangaan met de hersenen van zoogdieren. (!!!!)
Hersenontwikkeling vindt voor het grootste deel plaats in de buik van de moeder! De nieuwste epidemiologische studies tonen een relatie tussen pesticiden en autisme bij kinderen. Uiteindelijk doet het de mens de das om.
Bepaalde stoffen hebben een tijdsafhankelijke toxicologie: een hoge dosis veroorzaakt snelle sterfte, een lage dosis langzame. Dat betekent dat de werking van sommige stoffen soms pas laat zichtbaar wordt en dus ook laat ontdekt wordt. De factor tijd versterkt de toxiciteit.”

En dan te bedenken dat we in onze stupiditeit zelfs niet wijzer worden wanneer we ons bewust worden van de dwalingen. Nee, we gaan lekker 5G “uitrollen” en onze kinderen, net als in de VS, steeds jonger injecteren met zogenaamd preventieve stoffen.
En de mensen die manen tot heroverweging en een grotere voorzichtigheid m.b.t. technologische en biologische “vooruitgang” worden beschouwd als conspiracy-theoristen.
Wat een destructieve vertoning.

 

Er is nieuws over het ijs op Antarctica! Alles normaal, niets aan de hand

Hoe kan het migratiesaldo van Nederland stukken hoger zijn dan Frankrijk?