in , , , ,

EU en Juncker willen meer Frankenstein voedsel binnen halen

EU dronkenlap heeft na zijn bezoek aan Donald Trump beloofd om meer sojabonen te kopen, met andere woorden genetisch gemanipuleerd voedsel krijgt toegang tot Europa om de auto en staal industrie te beschermen tegen hogere invoer belastingen en volgens Juncker mag de Europese burger daar geen moer over zeggen!.

De meeste Amerikanen eten niet meer gewoon voedsel; ze nuttigen goedkoop, in laboratoria gekweekte, genetisch gemanipuleerd, op voedsel lijkend materiaal. Een horrorscenario ontwikkelt zich.

We lezen op de site van Sputniknews.com het volgende:

De regering-Trump heeft de voorschriften uit het tijdperk van de Obama’s ingetrokken die het gebruik van pesticiden beperken in het National Wildlife Refuge System (NRWS), Fish and Wildlife Service, zei adjunct-directeur Greg Sheehan in een memorandum.

“Ons realiserend dat landbouwpraktijken binnen afzienbare tijd binnen de NWRS zullen doorgaan … moeten we ervoor zorgen dat we op gepaste wijze gebruikmaken van innovaties op het gebied van landbouwpraktijken, terwijl we actief agrarische gebieden beheren,” schreef Sheehan in een memorandum van The Hill.

Geen goede zet van de Trump-administratie. Het betekent dat de rommel die Amerikanen op hun bord krijgen, nòg erger wordt.

Het behandelen van Amerikaans eten begon na de Tweede Wereldoorlog, toen men begon met het inblikken van producten en het toevoegen van conserveringsmiddelen en additieven. In 1950 ontdekten wetenschappers dat het toevoegen van antibiotica aan veevoeder de groeisnelheid van het vee verhoogde.

Toen, begin jaren tachtig, begon de VS uitgebreid met het gebruik van hormonen voor vee en genetisch gemodificeerde gewassen om door het aanpassen van het DNA insecten te doden en onkruid te verdelgen. Kunstmatige zoetstoffen werden in die tijd ook populair, toen super-modellen gekenmerkt werden door hun slanke figuur.

Voeg vervolgens wat industriële kunstmatige kleurstoffen voor voeding toe: fructose-glucosestroop, chemisch geconditioneerde gluten en door glyfosaat bestoven tarwe, en wat is het eindresultaat?

Een land vol zieke mensen die jong sterven door hartaandoeningen, kanker, diabetes, osteoporose en de ziekte van Alzheimer.

Amerikanen eten niet echt veel meer dan vroeger, ze eten gewoon slecht voer, junk-food, bewerkte voedselachtige producten boordevol geconcentreerde zouten, synthetische zoetstoffen, kunstmatige hormonen, chemische conditioners en “conserveringsmiddelen” die de producten langer bewaren, hoewel zij tot gevolg hebben dat het menselijk leven wordt verkort.

Wist u dat de verzachtende conditioners die er in de meeste soorten brood worden gebruikt, synthetisch zijn? De meeste meel die wordt verwerkt en gedistribueerd in Amerika bevat een lading chemicaliën (tot 60 verschillende) die allemaal zijn goedgekeurd door de FDA, de Food and Drug Administration, inclusief een bleekmiddel (dat alvleesklier- en blaaskanker veroorzaakt) en azodicarbonamide (dezelfde soort die wordt gebruikt voor schoenrubber en yogamatten).

In plaats van simpelweg de “normale” formule voor brood te gebruiken – onvervalst meel, water, zout en gist, bevordert bijna al het brood dat in Amerika wordt verkocht, waaronder dat bij bijna elk restaurant en fastfood-tent, nachtmerries over de gezondheid die artsen niet lijken op te kunnen lossen.

Bovendien is het meeste Amerikaanse graan bewerkt met glyfosaat-onkruidverdelger (ook wel Roundup genoemd, het bestrijdingsmiddel van Agent Orange producent Monsanto, tegenwoordig Bayer, dat van de criminelen in Brussel gewoon aan de EU-burgers mag worden verkocht) om het te laten drogen voordat het wordt geoogst en in silo’s wordt opgeslagen. Het bleekmiddel vernietigt de voedingsstoffen en de vezels, en het kleverige gluten plakt als lijm, samen met al die chemicaliën, in je darmkanaal, dat letterlijk meer dan 6 meter lang is uitgestrekt.

Goedkoop genoeg voor behoeftigen om dagelijks te kopen is in laboratoria vervaardigd vlees, nu financieel gesteund door Tyson Food, een bedrijf dat berucht is om zijn horrorverhalen over kippenfabrieken. Het lijkt erop dat voedsel van de beruchte Amerikaanse gevangeniskwaliteit nu in dat land terechtkomt bij supermarkten, fastfoodketens en bedrijfsrestaurants. Daar worden geïnfecteerde, genetisch gemuteerde dierencellen in bekers geschud om vervolgens op magische wijze als een maaltijd te worden opgediend!

Het is te danken aan het geweldige cellulaire landbouwexperiment en je kunt de ultieme laboratoriumrat zijn voor een prikkie. Nooit meer je zuurverdiende geld verspillen aan grasgevoerd rundvlees of biologische kip, je koopt gewoon wat gelei-vlees dat in 18 dagen of minder is geteeld, je pakt een grote soeplepel en begin te slurpen. Het wordt “schoon vlees” genoemd omdat bedrijven die Frankensteinvoer verkopen altijd een slogan gebruiken die het tegenovergestelde is van wat je krijgt.

frankenstein

Future Meat Technologies (FMT) wil dat je wat vlees dat in een bioreactor is geproduceerd, gaat grillen. De eerste Frankensteinburgers kostten iets meer dan $ 300.000 om te verzinnen en ontwikkelen, maar al snel krijg je wat vreemd gelei-vlees voor slechts $ 11 – later dit jaar. Er is geen echt dier bij betrokken, behalve de doorsnee Amerikaa, als die genetisch veranderd materiaal kauwt dat gemaakt is in een beker.

Net zoals de bioreactoren die worden gebruikt door de farmaceutische industrie (maar een beetje kleiner), is Future “Meat-Junk” Technologies van plan om hun machines aan landbouwbedrijven te verkopen en de kosten voor vlees met de helft te verminderen.

Veel Amerikanen denken dat, omdat elk voedsel goedkoop, snel, heet en gewoon verkrijgbaar is, het eindproduct ook normaal is.

Zal FMT hun Frankensteinvoer op de markt brengen voor vegetariërs en veganisten, of zijn gezonde mensen gewoon niet dom genoeg om het te kopen? Je kunt er zeker van zijn dat de fastfoodreuzen aan boord van de nep-vleestrein zullen springen en misschien nog wel voordat ze vertellen wat er ècht in hun hamburgers zit.

Het staat ons in de Europese Unie ook te wachten, want van toezichthouders en politici hoeven we niets te verwachten. Het feit dat Brussel toestaat dat de Europese markt wordt opengegooid voor met radioactiviteit besmette producten die in de Fukushima-regio worden geteeld, zegt voldoende.

Er is voor de weldenkende consument slechts één remedie: eet biologisch voedsel dat groeit in de natuur en niet in een laboratorium. Het is gewoon een kwestie van gezond boerenverstand.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duizenden kansloze migranten weg uit Griekenland met geld toe

Facebook wil nu ook alles over uw geld weten