in

“Het zijn de slechtsten die regeren…”

Wat een geweldig interview publiceert Novini. In een paar pagina's tekst wordt prachtig weergegeven hoe de “democratie” tegenwoordig werkt, en de chantage van politici en misleiding van de bevolking die daarbij komt kijken.

Het is een beproefde tactiek van inlichtingendiensten om personen in compromitterende situaties te brengen, de zogeheten honey trap. Maar u stelt dat hiervoor zelfs kinderen worden ingezet?

Dat hangt ervan af wat je wilt. Als je de meest gewetenloze mensen zoekt, die in staat zijn de meest kwetsbare individuen probleemloos te misbruiken, dan vormen seksfeesten met kinderen een prima selectiemechanisme. Personen die deelnemen aan dit soort evenementen, zijn zich er van bewust dat ze op deze manier chantabel worden gemaakt. Maar het maakt ze niet uit, omdat ze hiermee tegelijkertijd toegang krijgen tot machtsposities waar ze anders nooit in terecht zouden kunnen komen. Het is dan een soort initiatieritueel.

Dat verklaart een boel…

Het verklaart een boel

Het verklaart waarom journalist en activist Tommy Robinson bijvoorbeeld de gevangenis in ging na een schijn-rechtszaak, om vervolgens onbeschermd midden tussen de pedofiele islamitische mensenhandelaren te belanden waar hij over berichtte! Zoals gisteren gebeurde. Hij is overgeplaatst naar een gevangenis met grote moslim populatie, dat gaat hij niet overleven dus. Een doodsvonnis dus, vanwege het gebruik van de vrijheid van meningsuiting. De moslim populatie aldaar roept nu de hele nacht zijn naam. Een kwestie van tijd dus. 100% schandalig, 100% kakistocratie. Corruptie tot in de top. Deze week overlijdt hij voor de vrijheid van meningsuiting, volgende week komen ze voor jou.

Het verklaart waarom we democratisch onze eigen vrijheid slopen, recent met de sloop-het-internet EU-wetgevingen, die ook door de VVD, CDA en D66 goedgekeurd zijn.

Het verklaart waarom in tegenstelling tot een duidelijke referendum-uitspraak toch de totalitaire sleepwet wetgeving ingevoerd werd, ongewijzigd. En uiteraard direct misbruiken die wet, en liegen. En ook de met de sleepwet gelegaliseerde DNA-databank blijft maar opdoeken in het dagelijks nieuws. De Nederlandse politiestaat moet totalitair.

Het verklaart waarom de EU in Brussel Rutte aan het confronteren is met zijn slopende beleid, na zijn toespraak aldaar, hij blijkt inderdaad een eurofiel, en duidelijk niet luistert en niet serieus reageert. Hij luistert niet, hij heeft immers een opdracht die hij uitvoert. Als je opnames bekijkt uit de ken je dit gedrag van Rutte maar al te goed. Ineens is hij druk met werk en hoort hij zogezegd niets, en ondertussen rolt het onverminderd verder richting autoritaire dictatuur. Kakistocratie ten top, dus een baantje voor Rutte binnenkort bij de EU grootbedrijflobby! Die speech was een sollicitatie voor een hoog baantje bij het EU grootbedrijf. Waar ligt de loyaliteit van Rutte precies?

Het verklaart waarom de overheid eigendom claimt over jouw lijf en organen. En je DNA is, zoals je las, ook al eigendom van de overheid.

Het verklaart waarom we ons als “vrije” bevolking laten chanteren met een soort moslim invasie en krampachtig niet rapporteren over misdaden, misdaden vrijspreken en weigeren actie te nemen op misdaden. Wegsturen? Echt niet. Wat wel? Islamisering overal waar je kijkt. En Merkel-blokken (die grote betonnen legostenen), die verschijnen ook overal waar je kijkt. En nu dat en haar pro-migratiebeleid eindelijk het onderspit lijkt te delven heeft de nieuwe regering in Madrid alvast bizarre plannen: nemen het “wir schaffen das” over en breiden het flink verder uit. Juist: Migratie moet, want EU beleid. Kakistocratie.

Het verklaart waarom immigranten mogen inbreken. Herinner de uitgeprocedeerde  immigranten die inbreken in bewoonde woningen, terwijl de bewoonster van de woning stond te douchen? De inbrekers werden vervolgens beschermd door zowel politie als ook justitie! Inbraak wordt selectief legaal gemaakt. Immigranten krijgen zelf overheidssubsidies voor zowel het geven als ook volgen van extremistische en haatdragende scholing. Resultaat: Toenemende religiositeit onder moslims in Nederland. De hate speech wetgeving is niet van toepassing als je immigrant bent. Maar noem de invasie een invasie, en je krijgt een boete. Toepassing van de wet geschied tegenwoordig zeer selectief.

Het verklaart waarom onze kinderen op Nederlandse openbare school verplicht Allah leren aanbidden.

Het verklaart waarom we ondemocratisch immer meer immigratie stimuleren, met de EU dus zonder democratische instemming. Ja, de EU is er niet voor u. De EU dus. En immer meer betalen.

Het verklaart waarom we uitsluitend leugenachtig ‘nieuws' voorgeschoteld krijgen.

Het verklaart waarom we grootschalig onze eigen nieuwsdeling en onderlinge kennisgeving laten censureren én daar geen actie op kunnen nemen.

Het verklaart waarom we dwangarbied herintroduceren.

Het verklaart waarom de EU het zo nodig vindt om een EU-jugend korps verder uit te breiden, de 1,26 miljard euro kosten daarvan zijn uiteraard voor jou om te betalen.

Het verklaart waarom de EU voor ons duurder wordt na de Brexit terwijl de EU juist kleiner wordt. Wij moeten dus extra gaan betalen aan de EU, terwijl de Britten zelf ook extra moeten betalen aan de EU. De EU wil immer meer geld hebben.

Het verklaart waarom we een begrotingsoverschot direct weggeven aan het grootbedrijfzonder dat dit plan ooit in een verkiezingsprogramma gedeeld is. En uiteraard vervolgens daarover liegen. En doordrukken. Dat verdient en krijgt een landelijke tegen-campagne!!

Het verklaart waarom we zeggenschap over onze pensioenen weg hebben gegeven aan de EU.

Het verklaart waarom falende en liegende mensen steeds weer op hoge posities geïnstalleerd worden. Niet alleen nu leugenaar Zijlstra, maar ook leugenaar TeevenPartijkartel iemand? En deze lijst is lang. Herken daarin bijvoorbeeld het hele burgemeesterscircuit. Herken de selectie van leugenaar Timmermans voor de EU.

Het verklaart waarom jouw rechten niet gelden als die een bedreiging vormen voor het grootbedrijf. Waarom staat het grootbedrijf steeds weer boven de bevolking?

Het verklaart waarom ‘democratisch verkozen' politici (waaronder Mark Rutte) op jouw kosten, tijdens hun werkuren, naar de geheim gehouden Bilderberg bijeenkomst gaan om daar nieuwe bevelen te krijgen die ze vervolgens moeten uitvoeren. Zo werd de nepnieuwsminister Ollongren in 2016 uitgenodigd bij Bilderberg en werd ze (verrassing!) in 2017 minister met een duidelijke opdracht: referenda afschaffen en nepnieuws profileren voor censuurdoeleinden. Waar ligt de loyaliteit van deze politici nu echt?

Het verklaart waarom grootschalige vergiftiging is toegestaan. De fusie tussen Bayer (IG Farben) en Monsanto gezien? Een boom kappen in je eigen achtertuin? Boete! De bevolking vergiftigen? Toegestaan!

Geregeerd door idioten en criminelen

Juist, we worden geregeerd door idioten. Door zowel Duitse parlementariër als Nederlandse parlementariër goed onderbouwd zo uitgesproken. Bewuste leugens, bewuste misleiding en het wegnemen van inspraak. Het zijn patronen van bedrog. Het probleem daarmee is dat het dus geen idioten zijn (dat impliceert onkunde), het betreft bewust uitgevoerde activiteiten: feitelijk misdaden tegen de samenleving. Dat maakt deze figuren criminelen. We leven in een Nederlandse en Europese kakistocratie.

Oordeel zelf, maar lees daarvoor wel eerst het interessante interview op Novini. En koop en lees eventueel het Patronen van bedrog boek van Willem Middelkoop voor meer toelichting. En bekijk ook de video over het boek bij StudiumGenerale met Willem Middelkoop en Coen Vermeeren. Zie ook Willem Middelkoop bij Cafe Weltschmerz. Luister ook naar Middelkoop over Patronen van bedrog bij de VPRO. Eerlijke informatie is echt nog te verkrijgen, maar je moet er wel wat voor doen.

Via Novini en Coen Vermeeren.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bijstandsfraude wordt opgespoord met verborgen camera’s en gps-trackers. Verdachte is slechter beschermd dan die in strafzaak

Wat weet WhatsApp van jou? Zo download je je eigen accountinfo