in , ,

EU kondigt EU WW aan, EU Belasting en verdere EU integratie

is verboden, Nederland heeft namelijk geen toekomst, dus moet Nederland langzaam (om u niet te laten schrikken) maar zeker worden opgedoekt. Op alles wat de EU initieert verdwijnt de Nederlandse soevereiniteit. Na onlangs uw pensioenen weggetekend te hebben, is het volgende deeltje dat overgeheveld gaat worden van Nederland naar de EU… de WW.

De Slowaakse minister Peter Kazimir, na een nogal geheime EU-vergadering over snode plannen tot een Europese werkloosheidsverzekering, klapte gewoon even volledig uit de school: “‘Een zeer gevoelig onderwerp', concludeerde de Slowaakse minister Peter Kazimir vrijdagavond na afloop van de vergadering met zijn EU-collega's die hij voorzat. (…) Volgens Kazimir zit de architectuur van de echter ‘vol met gaten' en is verdere integratie van de eurolanden ‘onvermijdelijk.'

Onvermijdelijke EU integratie, dus, met binnenkort de EU WW. Eén keer raden hoe de EU WW gefinancierd moet worden?

Herinner dat Nederland de grootste netto betaler is van de hele EU! En om de EU WW mogelijk te maken starten binnenkort uiteraard ook EU -belastingen:

Nederland is tijdens het EU-voorzitterschap de eerste zes maanden ”serieus in de slag geweest” met onderhandelingen over een Europees belastingtarief voor - en royaltyinkomsten. Dat bevestigt staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) zaterdagmorgen. Volgens Wiebes is er voor het voorstel, …. bijna geen draagvlak.

Met pijn in je hart moet je concluderen dat Nederland voorop loopt in Europa om zijn eigen land op te heffen.

De ene na de andere machtsoverdracht vindt plaats, vaak op initiatief van Rutte en co, waarbij de soevereiniteit van Nederland dagelijks stukje bij beetje verder wordt weggegeven zonder instemming of inspraak van de bevolking. Je zou zeggen dat het illegaal is om de Nederlanders op deze manier machteloos te maken over hun eigen land, toekomst en bestuur…?

Maar toch, de Nederlandse dodenmars marcheert snoeihard verder onderweg naar de totale opheffingsuitverkoop onder -Rutte 3.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OESO: Red de Nederlandse economie met nog veel méér immigranten

Hoera!: EU trekt 120 miljoen euro uit voor gratis wifi – Track & Trace wolf in schaapskleren