in , , , ,

OESO: Red de Nederlandse economie met nog veel méér immigranten

De politieke elite weer aan het woord in De Telegraaf:

Nederland heeft de komende jaren dringend arbeidsmigranten met de juiste vaardigheden nodig om de draaiend te houden. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een dinsdag gepubliceerd rapport over migratie in Nederland.

Vindt niemand dit vreemd klinken? De redactie van De Telegraaf niet, in ieder geval, want die publiceert deze onzin weer als waarheid. Toch roept OESO en De Telegraaf hier op voor meer immigratie!

De OESO nam op verzoek van de Nederlandse overheid het beleid ten aanzien van arbeidsmigratie onder de loep. Daarbij werd de blik gericht op migratie van buiten de EU, aangezien EU-burgers recht hebben op vrij verkeer.

En laat dat toch precies zijn wat de EU nu aan het doen is! Gebaseerd op concrete en uitgewerkte plannen en internationale afspraken uit 2008, is de EU reeds goed onderweg om 60 miljoen hoog opgeleide werknemers binnen te halen voor 2050, zogezegd om ons en onze economie te redden: COA-topman Gerard Bakker zei: ‘Eenderde van de mensen die nu binnenkomt, is grosso modo, academisch opgeleid.’

Propaganda

OESO en De Telegraaf zijn hier bezig met het goedpraten van het zo hard falende EU-immigratie beleid, waarin (herinner!) al die hoog opgeleide Syriërs en Noord Afrikanen onze kant op komen, zogezegd op zoek naar werk. En daarbij stuurt uiteraard ook alleen de hoogst opgeleide vluchtelingen onze kant op! We hebben trouwens sowieso recent al 132 miljoen gratis visum naar Nederland weggegeven, en dat is nog exclusief de permanente verblijfsvergunning die we uitdelen aan nagenoeg alle asieleisers die zich aanmelden.

Uit het onderzoek bleek dat Nederland minder arbeidsmigranten van buiten de EU trekt dan het gemiddelde voor Europese OESO-lidstaten.

Ja, OESO verkondigt hier echt dat wij meer immigranten moeten gaan binnenhalen, in advies specifiek voor Nederland, op verzoek van de Nederlandse overheid! Nou, daar wordt uiteraard reeds hard aan gewerkt. We worden gepland nu in een paar jaar tijd 2 miljoen migranten rijker in Nederland. En de gewenste immigratie-resultaten zijn nu reeds te zien in demografische cijfers: onlangs was in het nieuws dat door recente immigratie de Nederlandse bevolking weer aantoonbaar groeide.

De EU elite heeft beloofd in harde afspraken dat alle migranten gratis goede carrières kunnen en gaan krijgen in de EU. (En trouwens ook om te stimuleren om hun verdiensten daarna vervolgens te helpen overmaken naar hun thuisland, zodat uiteraard het werk van immigranten slechts minimaal de Nederlandse economie helpen.) En met reeds anderhalf miljoen Nederlandse werkelozen op de bank, en het feit dat immigranten hier toch vooral en masse aan de uitkering gaan… Merkel moest recentelijk (conform EU-beleid) dus de bedrijven aansporen al die arbeidsmigranten daadwerkelijk aan te nemen. Dat geldt ook voor Nederland uiteraard, je ziet de aanstaande werknemersquota’s hiervoor uiteraard reeds mijlenver aankomen. Eén en ander strookt duidelijk niet met de boodschap van de OESO.

Maar uhm, wie profiteert hier eigenlijk wel van?

De enige partij die van dit alles profiteert zijn volgens mij toch vooral de grootbedrijven die hiermee gemakkelijk goedkoop personeel kunnen aantrekken – en dure westerse werknemers lekker op de bank laten zitten totdat ze via dwangarbeid alsnog goedkoop (zelfs gratis) aangenomen kunnen worden. Juist daarvoor garandeert de EU natuurlijk ook dat vrij verkeer van arbeidsmigranten, goederen, diensten en kapitaal. De EU is als lobby-organisatie van het grootbedrijf natuurlijk goed bezig, de bevolking en het MKB zijn uiteraard slechts belemmeringen om weg te managen.

Al met al lijkt de boodschap van OESO dus toch vooral weer migratie-propaganda te zijn, verkondigd namens en op verzoek van de overheid. Zeker de timing van dit bericht is bijzonder verdacht. Het lijkt vooral een poging de mening en houding van Nederlanders te sturen. Iets als: ‘We hebben ze nodig, meer immigranten!’ Op verzoek van de overheid en uiteraard weer keurig overgenomen en verkondigd als waarheid door de volgzame media als, in dit geval, De Telegraaf.

Dit “beleid” herkennen we ondertussen maar al te goed, daar trappen we natuurlijk niet meer in. En nee: die Sorry in campagnetijd, die aanvaarden we natuurlijk niet.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wally de stoker
4 jaren geleden

grosso mondo oseo wat een gelul van dat volk
het gross dat hier komt is analfabeet die hier allleen de hand op komen houden
zo niet zullen ze ons hun islam op de nek duwen en onze nederlandse staat en duitsland belgie e.a landen naar de kloten helpen
een slag veld zal het worden de eerste tekenen van geen respect zijn de turken in Zaandam die de zaak daar ontwrichten tot er wat Nederlanders op staan die ze verrot slaan .

Realist.
4 jaren geleden

Wát een dom artikel dit. Het gaat over hoogopgeleide mensen in met name de technische, IT en agrarische sector. Het gaat hier niet over oa albanese of pakistaanse kanslozen (die beter snel worden uitgezet). Er zijn honderdduizenden open vacatures voor technisch geschoold personeel. Daar dragen on ze eigen duizenden journalistiek/psychologie studentjes die na 8 jaar studeren hun hand ophouden op het Malieveld niet aan bij. Een indonesische vriend van me werd aangenomen bij een familiebedrijf, omdat men járen zocht naar een Nederlandssprekende specialist, maar deze specialist bestond niet.

Het zou eens goed zijn als je je eigen huiswerk op orde houdt. Natuurlijk heb je gelijk over de grote groep laagopgeleiden waar Nederland weinig aan heeft. Maar Nederland heeft kennismensen nodig in een kenniseconomie. Zelf produceren of importeren, we ontkomen daar niet aan.

Maar goed, lekker ongenuanceerd bekvechten en allerlei verhalen met elkaar verweven levert wel een stoer verhaal op.

Ben Wakker
Antwoord aan  Realist.
3 jaren geleden

Ik zie paar dingen:
1. De mensen die naar hier gehaald worden zijn geen hoogopgeleide mensen. Integendeel. Het zijn totaal ongeschoolde mensen uit een compleet andere cultuur. Als Merkel 1.5 miljoen mensen wil toelaten dan bestaat het niet dat deze mensen allemaal hoogopgeleid zijn. Als je hoort over de problemen in Dtl, in Zweden en in Frankrijk dan snapt een kind dat hier iets anders aan de hand is. Het westen heeft de landen in het midden oosten plat gebombardeerd. Deze mensen hebben locaal geen mogelijkheden omdat wij (VS + EU) ze bombardeerden. Veel van die mensen zitten boordevol haat (begrijpelijk)!
En zo die haat er nog niet is dan komt die vanzelf wel als blijkt dat de mogelijkheden beperkt zijn en zo’n studie niet eenvoudig is. Een technische studie is wat anders dan rechten of geschiedenis.
2. Als die mensen opgeleid moeten gaan worden dan duurt dat minimaal 15 jaar.
Al die tijd komen zij voor rekening van de burgers van het land. Dat betalen niet de bedrijven die graag die technici willen hebben. Bedrijven plaatsen de NL burgers voor gigantisch kosten probleem. Dit wordt echt een giga probleem.
Winst is er over 15 jaar wanneer er mogelijk hoogopgeleid technici komen die aan de slag kunnen. Die vervolgens naar huis gaan om hun land op te bouwen.
ALs we tegen die tijd al geen WOIII hebben gehad.
3. Het binnenhalen van hoogopgeleide technici heeft een drukkend effect op de lonen van technische mensen. Het is sinds jaar en dag dat technische functies onderbetaald worden vergeleken met management functies en met medisch specialisten. Dat is een van de redenen dat jonge mensen niet aan een zware technische studie beginnen (ik was 30 jaar lang hoogopgeleid technisch specialist in de procesindustrie en heb dit proces van nabij zien gebeuren). Daar komt nog bij dat veel technisch werk wordt uitgevoerd in lage lonen landen en daar mogen technische specialisten in NL dan tegen concurreren. In Nederland wordt het werk “gemanaged” zonder dat de managers nog kennis van zaken hebben.

Doet me denken aan die mop van een techniek student en een rechten student die samen een borrel gaan drinken op de societeit. Na twee biertjes zegt de techniek student dat hij naar huis gaat om zich nog wat voor te bereiden op zijn tentamen. Waarop de rechten student zegt: “doe maar hard je best dan kun je later goed voor ons werken ….”
Dat geeft wel aardig aan hoe over technisch specialisten wordt gedacht ….

Verkiezingstijd! Zorgpremie stijgt iets minder: 3,50 euro p/m, maar dit is 6x de inflatie!

EU kondigt EU WW aan, EU Belasting en verdere EU integratie