in , , , ,

OESO: Red de Nederlandse economie met nog veel méér immigranten

5755270530 ab336df57f uk migrants

De politieke elite weer aan het woord in De Telegraaf:

Nederland heeft de komende jaren dringend arbeidsmigranten met de juiste vaardigheden nodig om de economie draaiend te houden. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in een dinsdag gepubliceerd rapport over migratie in Nederland.

Vindt niemand dit vreemd klinken? De redactie van De Telegraaf niet, in ieder geval, want die publiceert deze onzin weer als waarheid. Toch roept OESO en De Telegraaf hier op voor meer immigratie!

De OESO nam op verzoek van de Nederlandse overheid het beleid ten aanzien van arbeidsmigratie onder de loep. Daarbij werd de blik gericht op migratie van buiten de EU, aangezien EU-burgers recht hebben op vrij verkeer.

En laat dat toch precies zijn wat de EU nu aan het doen is! Gebaseerd op concrete en uitgewerkte plannen en internationale afspraken uit 2008, is de EU reeds goed onderweg om 60 miljoen hoog opgeleide werknemers binnen te halen voor 2050, zogezegd om ons en onze economie te redden: COA-topman Gerard Bakker zei: ‘Eenderde van de mensen die nu binnenkomt, is grosso modo, academisch opgeleid.’

Propaganda

OESO en De Telegraaf zijn hier bezig met het goedpraten van het zo hard falende EU-immigratie beleid, waarin (herinner!) al die hoog opgeleide Syriërs en Noord Afrikanen onze kant op komen, zogezegd op zoek naar werk. En daarbij stuurt Turkije uiteraard ook alleen de hoogst opgeleide vluchtelingen onze kant op! We hebben trouwens sowieso recent al 132 miljoen gratis visum naar Nederland weggegeven, en dat is nog exclusief de permanente verblijfsvergunning die we uitdelen aan nagenoeg alle asieleisers die zich aanmelden.

Uit het onderzoek bleek dat Nederland minder arbeidsmigranten van buiten de EU trekt dan het gemiddelde voor Europese OESO-lidstaten.

Ja, OESO verkondigt hier echt dat wij meer immigranten moeten gaan binnenhalen, in advies specifiek voor Nederland, op verzoek van de Nederlandse overheid! Nou, daar wordt uiteraard reeds hard aan gewerkt. We worden gepland nu in een paar jaar tijd 2 miljoen migranten rijker in Nederland. En de gewenste immigratie-resultaten zijn nu reeds te zien in demografische cijfers: onlangs was in het nieuws dat door recente immigratie de Nederlandse bevolking weer aantoonbaar groeide.

De EU elite heeft beloofd in harde afspraken dat alle migranten gratis goede carrières kunnen en gaan krijgen in de EU. (En trouwens ook om te stimuleren om hun verdiensten daarna vervolgens te helpen overmaken naar hun thuisland, zodat uiteraard het werk van immigranten slechts minimaal de Nederlandse economie helpen.) En met reeds anderhalf miljoen Nederlandse werkelozen op de bank, en het feit dat immigranten hier toch vooral en masse aan de uitkering gaan… Merkel moest recentelijk (conform EU-beleid) dus de bedrijven aansporen al die arbeidsmigranten daadwerkelijk aan te nemen. Dat geldt ook voor Nederland uiteraard, je ziet de aanstaande werknemersquota’s hiervoor uiteraard reeds mijlenver aankomen. Eén en ander strookt duidelijk niet met de boodschap van de OESO.

Maar uhm, wie profiteert hier eigenlijk wel van?

De enige partij die van dit alles profiteert zijn volgens mij toch vooral de grootbedrijven die hiermee gemakkelijk goedkoop personeel kunnen aantrekken – en dure westerse werknemers lekker op de bank laten zitten totdat ze via dwangarbeid alsnog goedkoop (zelfs gratis) aangenomen kunnen worden. Juist daarvoor garandeert de EU natuurlijk ook dat vrij verkeer van arbeidsmigranten, goederen, diensten en kapitaal. De EU is als lobby-organisatie van het grootbedrijf natuurlijk goed bezig, de bevolking en het MKB zijn uiteraard slechts belemmeringen om weg te managen.

Al met al lijkt de boodschap van OESO dus toch vooral weer migratie-propaganda te zijn, verkondigd namens en op verzoek van de overheid. Zeker de timing van dit bericht is bijzonder verdacht. Het lijkt vooral een poging de mening en houding van Nederlanders te sturen. Iets als: ‘We hebben ze nodig, meer immigranten!’ Op verzoek van de overheid en uiteraard weer keurig overgenomen en verkondigd als waarheid door de volgzame media als, in dit geval, De Telegraaf.

Dit “beleid” herkennen we ondertussen maar al te goed, daar trappen we natuurlijk niet meer in. En nee: die Sorry in campagnetijd, die aanvaarden we natuurlijk niet.

https://twitter.com/PeterAnshof/status/759389118396829697

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zorgverzekering1

Verkiezingstijd! Zorgpremie stijgt iets minder: 3,50 euro p/m, maar dit is 6x de inflatie!

13843116383 726a6241a6 welcome to eu

EU kondigt EU WW aan, EU Belasting en verdere EU integratie