in , ,

EU-Parlementariërs stemmen voor bescherming van pedofielen

Meer dan 400 leden van het hebben gestemd voor een resolutie waarin kritiek wordt geuit op het Poolse wetsontwerp ‘Stop Pedofilie’, dat minderjarigen wil beschermen tegen seksueel misbruik door volwassenen.

Het wetsvoorstel ‘Stop Pedofilie’ (Pdf Pools) heeft tot doel het “aanzetten van minderjarige kinderen tot seksuele activiteiten” in Polen illegaal te maken.

Volgens Euronews zijn de 471 leden van het Europees Parlement die op 14 november hebben gestemd om Polen te veroordelen voor de mogelijke wetgeving, met name bezorgd over de mogelijkheid dat leraren en homoactivisten gevangen worden gezet wegens het bevorderen of goedkeuren van minderjarige seks, meldt Europeansworldwide.

Het is één regel van het wetsvoorstel in het bijzonder, waar een meerderheid van de leden van het Europees Parlement bezwaar tegen had:

“Eenieder die seksuele betrekkingen of andere seksuele activiteiten bij een minderjarige bevordert of goedkeurt in verband met de uitoefening van zijn positie, beroep of activiteiten die verband houden met de opvoeding, het onderwijs, de gezondheidszorg of de zorg voor minderjarigen, of die actief is op school of in een andere onderwijs- of kinderopvanginstelling, kan een gevangenisstraf van maximaal drie jaar krijgen”.

Tegenstanders van het wetsvoorstel beschrijven het als een poging om “seksuele voorlichting in Polen strafbaar te stellen”.

De verdedigers van het wetsvoorstel zeggen echter dat het eenvoudigweg bedoeld is om volwassenen ervan te weerhouden om minderjarigen aan te moedigen om seks te bedrijven en het recht van ouders te beschermen om de seksuele opvoeding van hun kinderen zelf te sturen.

“Het Europees Parlement heeft geen recht om zich te bemoeien met de binnenlandse aangelegenheden van Polen, inclusief het Poolse onderwijssysteem”, zegt de Poolse journalist Krystian Kratiuk.

Kratiuk voegde eraan toe dat het wetsvoorstel inzake …

Lees verder bij de bron: Fenixx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

De EU dictatuur wordt met de dag erger. We menen die idioten wel dat ze zijn!

NL=EU=NWO=Rothschild CS=ZIONIST=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Het wordt met de dag gekker met deze EU. Blijkbaar moet de EU zijn leider beschermen?

alwine kerkhof
1 jaar geleden

Hoe kun je achter die namen komen?

Dennis Schipper
1 jaar geleden

Niks 3jaar maar zijn lul afhakken of kut dichtnaaien daarna dichtschroeien met een stuk gloeiend ijzer klauwen en voeten afhakken tong uit zijn bek snijden en de rest van het leven in een zakkie toiletteren

Eén jaar VN-Migratie- en Vluchtelingenpact: Ngo’s vragen lidstaten beloftes waar te maken

Nieuwe bankencrisis wordt stilletjes in de doofpot geduwd