in , , ,

Europese Commissie: EU moet nationale soevereiniteit beperken om populisme te doden

2014 05 eu strop

De Europese Unie (EU) moet een einde maken aan de nationale soevereiniteit over financiën met de oprichting van een “-begroting” om de populistische binnen de eurozone te doden, aldus de Commissie.

Hoofd van de ongekozen uitvoerende macht van de EU, Pierre Moscovici, zei dat “meer vooruitgang in de Europese integratie” nodig is om het populisme te bestrijden, dat hij beschreef als “een grote bedreiging voor onze ën, voor liberale democratieën, voor de ”. en voor Europese waarden “.

“Het hebben van een begroting voor de eurozone is absoluut doorslaggevend als we de populistische uitdaging willen aanpakken, de brandende kwestie van ongelijkheden,” vertelde hij een interview met Euractiv.

Na een toespraak in de Europese Kamer van Koophandel in New York zei Moscovici: “De Europese crisis is niet langer een economische crisis. Het is een ongelijkheidscrisis. Het is een politieke crisis. Het is een leveringscrisis. We moeten meer leveren. Dat is waar de hervorming van de eurozone over gaat. Het is niet technisch. Het is zeer politiek. ”

Over naar , waar burgers eerder dit jaar een coalitie koosden tussen de eurosceptische, anti-establishment vijfsterrenbeweging en de anti-massale migratieliga, waarschuwde Moscovici voor het feit dat de regering de EU-dictaten niet trotseerde en eiste een steile drempel voor overheidsuitgaven.

De in Parijs geboren commissaris, die zijn politieke carrière begon in de Franse revolutionaire communistische bond, verklaarde: “Mijn boodschap is dat hun belang, niet alleen hun plicht, maar hun belang, is om het structurele tekort te verminderen” en op hun beurt hun overheidsschuld, zodat ze kan investeringen in de economie ontwikkelen. ”

Tijdens een eerdere aanval op Italië eerder deze maand over het verzuim van de regering om voor te stellen wat hij zou accepteren als een “geloofwaardige begroting”, haalde Moscovici uit naar populisme in Europa, sprekend over “kleine Mussolinis” en “een klimaat dat veel op de jaren 1930 lijkt ”.

In 2015, toen Italië werd geregeerd door niet-verkozen technocraten, drong de toenmalige minister van Economie, Pier Carlo Padoan – een globalistische voormalige IMF voor de Italiaanse chef die fungeert als OECD-plaatsvervangend secretaris-generaal – aan op diepere integratie in de eurozone om ervoor te zorgen dat geen enkel land de eenheidsmunt ooit zou kunnen verlaten .

De Franse president Emmanuel is een van de grootste voorstanders hiervan, omdat hij een “ingrijpende verandering” van de eurozone eiste , die zijn 19 leden samen met een gezamenlijke minister van financiën, begroting en parlement zou opsluiten.

Volgens Euractiv hebben de aartsglobalistische Franse leider en zijn binnenlandse economieënteam dit jaar “de druk opgevoerd” om verder te gaan met onomkeerbare convergentie voordat de verkiezingen voor het volgend jaar plaatsvinden, uit vrees dat de opkomst van soevereiniteitsbewegingen in gevaar zou komen het “project” van een federale EU-superstaat.

Lees ook eens verder bij de bron: breitbart.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
facebook

Facebook speelt telefoonnummer “waarmee je jezelf extra beveiligt” gewoon door aan adverteerders

eu cartoon

Vrijhandelsverdrag afgesloten, nu grote economische schade. Brussel baalt en huilt van invoer Oekraïense frauduleuze kip