in , , ,

Europese Commissie: EU moet nationale soevereiniteit beperken om populisme te doden

De Europese Unie (EU) moet een einde maken aan de nationale soevereiniteit over financiën met de oprichting van een “eurozone-begroting” om de populistische politiek binnen de eurozone te doden, aldus de Commissie.

Hoofd van de ongekozen uitvoerende macht van de EU, Pierre Moscovici, zei dat “meer vooruitgang in de Europese integratie” nodig is om het populisme te bestrijden, dat hij beschreef als “een grote bedreiging voor onze democratieën, voor liberale democratieën, voor de ”. en voor Europese waarden “.

“Het hebben van een begroting voor de eurozone is absoluut doorslaggevend als we de populistische uitdaging willen aanpakken, de brandende kwestie van ongelijkheden,” vertelde hij een interview met Euractiv.

Na een toespraak in de Europese Kamer van Koophandel in New York zei Moscovici: “De Europese crisis is niet langer een economische crisis. Het is een ongelijkheidscrisis. Het is een politieke crisis. Het is een leveringscrisis. We moeten meer leveren. Dat is waar de hervorming van de eurozone over gaat. Het is niet technisch. Het is zeer politiek. ”

Over naar , waar burgers eerder dit jaar een coalitie koosden tussen de eurosceptische, anti-establishment vijfsterrenbeweging en de anti-massale migratieliga, waarschuwde Moscovici voor het feit dat de regering de EU-dictaten niet trotseerde en eiste een steile drempel voor overheidsuitgaven.

De in Parijs geboren commissaris, die zijn politieke carrière begon in de Franse revolutionaire communistische bond, verklaarde: “Mijn boodschap is dat hun belang, niet alleen hun plicht, maar hun belang, is om het structurele tekort te verminderen” en op hun beurt hun overheidsschuld, zodat ze kan investeringen in de ontwikkelen. ”

Tijdens een eerdere aanval op Italië eerder deze maand over het verzuim van de regering om voor te stellen wat hij zou accepteren als een “geloofwaardige begroting”, haalde Moscovici uit naar populisme in Europa, sprekend over “kleine Mussolinis” en “een klimaat dat veel op de jaren 1930 lijkt ”.

In 2015, toen Italië werd geregeerd door niet-verkozen technocraten, drong de toenmalige minister van Economie, Pier Carlo Padoan – een globalistische voormalige IMF voor de Italiaanse chef die fungeert als OECD-plaatsvervangend secretaris-generaal – aan op diepere integratie in de eurozone om ervoor te zorgen dat geen enkel land de eenheidsmunt ooit zou kunnen verlaten .

De Franse president Emmanuel Macron is een van de grootste voorstanders hiervan, omdat hij een “ingrijpende verandering” van de eurozone eiste , die zijn 19 leden samen met een gezamenlijke minister van financiën, begroting en parlement zou opsluiten.

Volgens Euractiv hebben de aartsglobalistische Franse leider en zijn binnenlandse economieënteam dit jaar “de druk opgevoerd” om verder te gaan met onomkeerbare convergentie voordat de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar plaatsvinden, uit vrees dat de opkomst van soevereiniteitsbewegingen in gevaar zou komen het “project” van een federale EU-superstaat.

Lees ook eens verder bij de bron: breitbart.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
2 jaren geleden

tis toch de bizar voor woorden dat de ongekozen ëuropeanen maar wat aankloten. Welk manifest hanteren ze, welke doelstellingen zijn aan t volk voor gelegd? De afgevaardigden die daar zitten hebben nooit ruggespraak met t volk.
Kijkende naar de Brexit.. Die demonen die het VK in een wurggreep hebben. Waarom? voor de EU kon toch ook alles? Waarom hel en verdoemenis uitspreken. Ht VK blijft liggen waar het ligt, we kunne er toch gewoon heen vliegen, varen treinen?
Waarom is DE EU onder leiding van patient Juncker zo’n occulte club die maar van alles bedenkt om die club te gijzelen?
welk doel? welke afgod dienen zij?

2 jaren geleden

Die afgod heet;GLOBALISME.

B.E. Lazerd
2 jaren geleden

Het is godgeklaagd. Zonder enige stemming. De NL regering gooit referendum uitslagen gewoon aan de kant. En deze EU kliek bepaalt wel even dat ze vol gas verder gaan? Dit geeft geheid groot gedonder !!!! Dit is niets minder dan WWIII … maar dan zonder wapens. Wordt wakker mensen.
En we kunnen al vast Rutte aan de riem leggen anders tekent hij net als Balkenende bij het kruisje.
Het is stuitend te weten dat NL zo’n grote rol gespeeld heeft via ene bernard om dit van de grond te krijgen. Waar staat de NL regering die geacht wordt de burgers te vertegenwoordigen???

Facebook speelt telefoonnummer “waarmee je jezelf extra beveiligt” gewoon door aan adverteerders

Vrijhandelsverdrag afgesloten, nu grote economische schade. Brussel baalt en huilt van invoer Oekraïense frauduleuze kip