in

Europese Commissie wil voor 800 miljard euro (uit Coronaherstelfonds) aan windmolens in Europese zeeën zetten

Als Frans Timmermans zijn zin krijgt komen er de komende 30 jaar maar liefst 25 keer meer windmolens in de Europese wateren te staan dan nu het geval is.

Het prijskaartje hiervoor van 800 miljard euro is natuurlijk voor de rekening van u de belastingbetaler. Een groot deel van de investering komt namelijk uit het Coronaherstelfonds.

Het plan van de is onderdeel van de Europese Green Deal die de Europese in 2050 volledig klimaatneutraal moet maken.

Naast windturbines is de ook van plan om de zee te vullen met andere energiecentrales zoals drijvende zonneparken en golfslag- en getijdencentrales.

De nieuwe windparken zullen geen enkel stukje overslaan en verschijnen in de Noordzee, de Oostzee, de Middellandse Zee, de Zwarte Zee en de Atlantische Oceaan.

“Met onze uitgestrekte zeeën en ons industrieel leiderschap, heeft de EU alles wat nodig is om de uitdaging aan te gaan. Nu al is hernieuwbare energie op zee een waar Europees succesverhaal. Wij gaan eraan werken om het tot een nog veel grote bron te maken van schone energie, hoogwaardige , duurzame groei en internationale concurrentiekracht.”

,aldus Timmermans volgens de Volkskrant.

Europese milieuorganisaties zijn …

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WWIII IS NU !! WORDT WAKKER EN KOM IN OPSTAND
7 maanden geleden

Als energie specialist met meer dan 40 jaar ervaring weet ik een ding heel zeker: als je een land failliet wilt laten gaan, weinig energie wil vrijmaken met enorme investeringen en de burgers financieel wilt terugbrengen naar de tijd van paard en wagen en wilt uitknijpen tot op het bot dan moet je beslist deze dingen doen. Dit is ziek !!! Timmermans is krankzinnig en met hem al die anderen die deze plannen hebben opgesteld. Hier is geen sprake van fouten maar van moedwil.

Deze plannen zijn opgezet door partijen achter de schermen die kans hebben gezien op sleutelposities beleid te maken (zoals de Bilderberg groep) die moedwillig deze wereld naar een failliesement wil helpen om op die manier de macht te kunnen grijpen ….

Wéér méér EU: CoronaMelder werkt vanaf eind november mogelijk met Europese apps samen

Rechters in Portugal: PCR-test is onbetrouwbaar en verplichte coronamaatregelen zijn illegaal