in , , ,

Explosieve gegevens over ziektekostenverzekering bewijzen: zo brutaal werden we de Lockdown in gelogen

covid 19 docu the system

Slechts ongeveer de helft van alle in het opgenomen -gevallen van afgelopen winter was in het ziekenhuis opgenomen met acute ademhalingsziekten – alle andere “Coronapatiënten” waren echter opgenomen voor heel andere medische aandoeningen.

We zijn erin geslaagd de factureringsgegevens van ziekenhuizen voor 2019, 2020 en de eerste vijf maanden van 2021 te bemachtigen, en daaruit komen enkele verrassende bevindingen naar voren, schrijft Kartsen Montag.

Uit de facturatiegegevens van de ziekenhuizen bij de ziekenfondsen, die het Instituut voor het Ziekenhuisvergoedingssysteem (InEK) verstrekt, blijkt dat het aandeel van de COVID-19-gevallen met acute luchtwegaandoeningen in alle intramurale COVID-19-gevallen in de winter van 2020/21 in sommige gevallen slechts iets meer dan de helft bedroeg.

En dat de overige zogenoemde COVID-19-gevallen in het ziekenhuis kwamen vanwege heel andere ziektebeelden, zoals hartinfarcten, urineweginfecties of beenbreuken.

Uit de factureringsgegevens van InEK blijkt duidelijk welke COVID-19-gevallen hoofdzakelijk werden behandeld wegens de symptomen van een -CoV-2-infectie en voor welke gevallen een COVID-19- slechts een secundaire diagnose was.

De factureringsgegevens onthullen nog explosievere bevindingen: in vergelijking met 2019 is het aantal andere intensive care-gevallen dan acute luchtwegaandoeningen – met name beroertes, en hartaanvallen – ongewoon sterk gestegen na de eerste lockdown.

Dit wijst op de gevolgen van uitgestelde behandeling en vertraagde screening als gevolg van de eerste lockdown.

Bovendien blijkt uit de cijfers dat ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2843646367 96588f3767 sheeple1

TerugKijkTip! Hugo de (leugenaar) Jonge in de Tweede Kamer: ‘Toegangstesten op terras slaat nergens op’

shutterstock 1217886949

Bent u gevaccineerd en voor ‘coronapas voor toegang’? Dan bouwt u mee aan een digitaal systeem dat ook u gevangen zal zetten