in ,

Facebook verbiedt anti-vaccin “samenzweringstheorieën” precies nu de introductie eraan komt

Precies op tijd voor de introductie van het in de komende week (zoals Moderna CEO Stephane Bancel zei, de inventaris is al op vrachtwagens geladen en zal onderweg zijn naar bestemmingen in het hele land zodra de FDA groen licht geeft) Facebook zei donderdag dat het “zijn beleid rond het bijwerkt door valse beweringen over aankomende vaccins te verwijderen”.

De socialemediagigant zei dat het zal volgen op verkeerde informatie die door volksgezondheidsexperts op zowel Facebook als is ontkracht.

“Dit kunnen valse beweringen zijn over de veiligheid, werkzaamheid, ingrediënten of van de vaccins. We zullen bijvoorbeeld valse beweringen verwijderen dat -vaccins microchips bevatten, of iets anders dat niet op de officiële ingrediëntenlijst staat ”, zei Facebook in zijn aankondiging.

Het bedrijf voegde eraan toe dat het ook complottheorieën over Covid-19-vaccins zal verwijderen waarvan we vandaag weten dat ze onjuist zijn, zoals dat specifieke populaties gedwongen worden om het vaccin tegen hun wil te testen.

“Omdat het vroeg is en de feiten over COVID-19-vaccins zullen blijven evolueren, zullen we regelmatig de claims bijwerken die we verwijderen op basis van advies van volksgezondheidsautoriteiten naarmate ze meer te weten komen”, voegde Facebook eraan toe, maar zei ook dat het “niet mogelijk zou zijn om dit beleid van de ene op de andere dag af te dwingen. ”

Eerder verwijderde Facebook verkeerde informatie over Covid-19 die zou kunnen bijdragen aan “dreigende fysieke schade”.

Dat omvatte valse claims of genezingen over de ziekte, dat het coronavirus wordt veroorzaakt door 5G, of dat het niet bestaat.

Volgens de …

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Verenigde Naties erkennen officieel cannabis als medicijn in historische stemming

22 experts ontdekken 10 ‘dodelijke ontwerpfouten’ in de coronatest