in

FBI heeft bewijs dat de Clintons $ 145 miljoen kregen door corrupte deals met Russen

Vladimir Putin Hillary Clinton Getty 640x480

Ondertussen neemt ‘Russiagate’ nepnieuws absurde vormen aan: CNN beweert dat de Russen ‘Pokemon Go’ als wapen hebben ingezet.

Iedere keer dat de massamedia in de VS met nieuwe, tot nu toe iedere keer onbewezen verdachtmakingen tegen president Donald Trump komen, zijn de Nederlandse linkse collega’s bij onder andere de NOS en NU er als de kippen bij om deze nepnieuws berichten onmiddellijk over te nemen. Nu uit FBI documenten echter onomstotelijk is bewezen dat de Clintons de afgelopen jaren maar liefst $ 145 miljoen opstreken door het sluiten van een corrupte uraniumdeal met Russische officials, krijgt u daar van de Nederlandse ‘kwaliteitsjournalisten’ helemaal niets over te horen.

Keer op keer lezen we weer over nieuwe beschuldigingen aan het adres van Trump en Rusland. Trump zou hebben samengezworen met de Russen om de verkiezingen te manipuleren, en de Russen zouden tal van overheden en organisaties hebben gehackt – zaken waar na een jaar nog altijd geen flintertje bewijs voor is geleverd. Dat heeft de ‘professionele’ media in het Westen dermate in hun hemd gezet, dat inmiddels wordt beweerd dat juist dit ontbreken van bewijs het ‘bewijs’ is dat de Russen schuldig zijn. Hoe krankzinnig wilde u het hebben?

Maar waar op grond van FBI documenten inmiddels wèl keihard bewijs voor is, namelijk dat niet Trump, maar de Clintons corrupte miljoendeals met Russische officials sloten, wordt met geen woord over gerept. Daarmee maken de duidelijke extreem bevooroordeelde Nederlandse media zich nog ongeloofwaardiger dan ze in de ogen van steeds meer burgers al waren.

Clintons ‘verdienden’ $ 145 miljoen met corrupte uraniumdeal

Een groot aantal pikante onthullingen van Peter Schweizer in diens boek ‘Clinton Cash’ zijn nu bevestigd. Officials van het Russische kernenergie bedrijf Rosatom wisten tussen 2009 en 2013 met behulp van onder andere omkoping stapsgewijs één vijfde van de Amerikaanse uraniumproductie in handen te krijgen. De leiders van de Canadese mijnindustrie, die grote donateurs waren van de Clintons, verkochten hun belangen aan enkele Russen, een bedrijf dat bekend zou worden als Uranium One.

Omdat uranium van strategisch belang is voor de Amerikaanse (kern)energievoorziening moest de verkoop worden goedgekeurd door onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, waarvan Hillary Clinton destijds minister was. In ruil voor haar goedkeuring sluisde de voorzitter van Uranium One $ 2,35 miljoen naar de Clinton Foundation, een zogenaamde ‘’gift’ die geheim werd gehouden, ondanks het feit dat het Witte Huis, toen nog bezet door Barack Obama, had beloofd dit soort donaties voortaan openbaar te maken.

Kort nadat de Russen hun verkregen aandeel in Uranium One bekend maakten, kreeg Hillary $ 500.000,- voor een toespraak bij een Russische investeringsbank in Moskou, die aandelen in Uranium One aan de man bracht. De totale winst van de Clintons met deze corrupte deal –die pas nadat ze werden beklonken door de regering Obama werden goedgekeurd- liep uiteindelijk op tot $ 145 miljoen, meer dan de helft van de circa $ 250 miljoen die het door de Westerse politieke- en media elite zo verafgode echtpaar in de loop der jaren bij elkaar heeft gelogen en gestolen. (1)(2)

Onbewezen ‘Russiagate’ steeds absurder

Maar niets van dit alles in de Nederlandse media. Die houden liever vast aan het ‘Russiagate’ sprookje, dat steeds absurdere vormen begint aan te nemen:

* Het speciale onderzoek van voormalige FBI baas Mueller naar de zogenaamde ‘samenzwering’ tussen Trump en de Russen heeft ondanks tal van aankondigingen dat er ‘bewijs’ zou worden gepresenteerd, nog helemaal niets opgeleverd. Van deze samenzwering, klakkeloos overgenomen door de Nederlandse media, is nog geen spoortje te vinden;

* Ook het inlichtingencomité van de Senaat concludeerde na een intensief onderzoek van 9 maanden letterlijk dat er ’nul komma nul bewijs van samenwerking tussen de Trump campagne en Rusland is gevonden’. Desondanks weigeren de anti-Trump senatoren in het comité dit sprookje los te laten, en ‘dus’ weigeren de Westerse media hetzelfde te doen;

* Facebook, Google en Twitter –geleid door pro-Clinton globalisten- deden de afgelopen maanden allemaal een duit in het zakje om ‘Russiagate’ in het nieuws te houden, bijvoorbeeld met de beschuldiging dat de Russen advertenties en reacties zouden hebben gekocht. Uiteindelijk bleken de meeste ‘verdachte’ advertenties én niet over de verkiezingen te gaan, én niet in de verkiezingstijd te zijn geplaatst, én te gering in aantal zijn geweest (totaal slechts $ 100.000,- kostend) om überhaupt van enige invloed geweest te kunnen zijn. Feitelijk is hierdoor het bewijs van het tegendeel geleverd, namelijk dat er géén sinister Russisch complot was om de Amerikanen via social media te beïnvloeden om op Trump te stemmen;

  • De Russen zouden de stemcomputers van maar liefst 21 staten hebben geprobeerd te hacken. Het ministerie van Homeland Security moest uiteindelijk deze beschuldiging officieel weer intrekken, omdat er geen greintje bewijs voor kon worden gevonden;
  • CNN, spottend ‘Clinton News Network’ genoemd –en door velen om meer dan begrijpelijke redenen omgedoopt tot FNN (‘Fake News Network’), schaamt zich er desondanks niet voor nu te beweren dat Rusland ‘Pokemon Go’ tijdens de verkiezingstijd als ‘wapen’ tegen de Amerikanen heeft ingezet. ‘We kunnen nu verwachten dat Pokemon Go figuurtjes worden gedagvaard om voor het Congres te getuigen,’ spot journalist Alexander Mercouris (The Duran).

Vinden sommigen mensen het nog vreemd dat president Trump steeds bozer reageert op al deze idioterie, die er enkel op gericht is zijn gezag bij het publiek te ondermijnen, en zijn presidentschap bij voorbaat tot een mislukking te maken.

Bronnen:

(1) Breitbart
(2) The Hill
(3) The Duran via Zero Hedge

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
geld

War on Cash: Recht op contant betalen in Nederland niet duidelijk

e834b10f20fd043ecd0b470de7444e90fe76e6d21db2164595f2c4 640 privacy

We beseffen amper wat onze digitale levens waard zijn