in

Flink geld verdienen: Rusland komt met eerste coronavaccin voor dieren

its just a mask

Rond deze tijd van het jaar gaat er automatisch even een 1 april-filter overheen. Is het écht waar, of toch niet, denk je bij verhalen die minstens één vraagteken oproepen.

Zo ook bij het bericht dat Rusland het eerste coronavaccin voor dieren heeft ontwikkeld. Maar het is toch écht waar.

Het eerste coronavaccin voor dieren is geregistreerd in Rusland. Het gaat om het middel Carnivac-Cov, meldt landbouwtoezichthouder Rosselchoznadzor. Dat kan mogelijk in april al in massaproductie worden genomen.

Coronavaccin Rusland voor dieren

Russische onderzoekers hebben eerder ook al meerdere coronavaccins voor mensen ontwikkeld, waarvan Spoetnik-V de meeste bekende is. Ze hebben nu een wereldprimeur met het vaccin voor dieren. De ontwikkeling van Carnivac-Cov begon vorig jaar.

Aan het onderzoek deden onder meer nertsen, honden, katten en poolvossen mee. Een topmedewerker van Rosselchoznadzor zegt dat alle gevaccineerde dieren antilichamen ontwikkelden.

Vraag naar dierenvaccin

Rusland verwacht dat er internationaal vraag zal zijn naar zo’n dierenvaccin. Er bestaat veel bezorgdheid over de overdracht van het coronavirus tussen dieren en mensen. Meerdere landen, waaronder ook Nederland, hebben uit voorzorg miljoenen nertsen laten ruimen.

Het nieuws over het dierenvaccin wordt intussen in alle windstreken opgepikt ….

Lees verder bij de bron: Metronieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Healing Medical Virus  - geralt / Pixabay

Nutteloos vaccin: 38 volledig gevaccineerde mensen testen positief op COVID-19

Corona Ibu Fake Fake News News  - distelAPPArath / Pixabay

Beursanalist RTLZ zet RIVM op tv te kijk: ‘Alle cijfers in het rood? Het gaat helemaal niet slecht’