in ,

Franse migranten klagen dat door de staat uitgegeven betaalpassen geen cashgeld opnames toestaan

Welzijnsafhankelijke die in wonen, hebben geklaagd dat de nieuwe bankkaarten die hun door de Franse zijn gegeven hen niet toestaan ​​om contant op te nemen.

De ADA-kaart, zoals die wordt genoemd, werd op 5 november in gebruik genomen en geeft migranten begunstigden 190 euro per maand per persoon en tot 660 euro voor een gezin van zes, meldt Infomigranten.

Omdat de kaart niet toestaat dat diegenen die het gebruiken contant geld kunnen opnemen, hebben veel migranten geklaagd dat ze de moeilijkheden in hun leven hebben vergroot omdat de meeste winkels minimale aankopen hebben gedaan.

Dalaise, een 25-jarige Malinese migrant die in Naintré woont, heeft geklaagd dat het goedkoper en gemakkelijker is om te kopen op lokale markten met contant geld. “Met deze kaart moeten we naar supermarkten gaan waar het geld snel gaat,” zei Dalaise.

“Ik kan geen stokbrood kopen voor één euro omdat de minimale kaartbetaling vaak vijf euro is”, klaagde Bilal, een 25-jarige Afghaanse asielzoeker die in Rennes woont.

Na kritiek te hebben ontvangen, kondigde de Franse regering aan dat een “cashback” -apparaat binnenkort in supermarkten beschikbaar zou komen.

De Hongaarse regering heeft zich herhaaldelijk …

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Eindelijk! Europees verbod op insecticide chloorpyrifos

blank

Opstelten greep hoogstpersoonlijk in bij communicatie over Wilders-proces