in ,

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan

52e9d6474951ab14ea898675c6203f78083edbed5757744b76287c 640 covid 19

Het wordt steeds duidelijker dat de coronacrisis de dekmantel is voor een goed geplande, wereldwijde machtsgreep van een kleine elite van machthebbers. Zij gaan de wereld nu met strakke hand vormgeven naar hun beeld.
Het is een PLANdemie. 

Covid-19 machtsgreep

Hun grote wapen heet doodsangst. Angst vertroebelt je waarneming en maakt dat je niet meer adequaat reageert.

Daarom begint ieder goed antwoord met kalmte, helderheid en overzicht. Doe een stap terug, neem afstand, loop een rondje door de tuin. Mediteer.

Maar met mediteren alleen komen we er niet.
We moeten ook goed analyseren wat er op ons afkomt.

De globalistische doos van Pandora

Dit is het pakket van maatregelen dat in de slipstream van de coronahysterie op ons af komt. Laten we het de globalistische doos van Pandora noemen.

  • gedwongen vaccinaties en daardoor grote gezondheidsschade bij allen
  • het chippen en aan het netwerk ‘hangen’ van de hele bevolking
  • rigoreuze censuur
  • nergens te ontlopen 5G-straling (100% dekking)
    ontvolking van het platteland en concentratie van de bevolking in grote urbane centra (smart cities)
  • afschaffing van contant geld, cashless society
  • staatscontrole van de voedselmarkt en voedseldistributie
  • het ‘uitfaseren‘ van ouderen en ‘onproductieven’, voornamelijk door medische dwang (bevolkingsonderzoeken, vaccinaties)
  • een herschikking (‘reset‘) van de wereldeconomie waarbij nog meer macht bij de elite komt, verarming van grote delen van de wereldbevolking als gevolg daarvan.

(NB: zie voor drie bronnen die deze opsomming onderbouwen de links onderaan dit artikel)

Kleine stappen richting Orwellistan

Sommige maatregelen die nu in het kader van de coronacrisis worden genomen hebben al overduidelijk Doos van Pandora-trekjes. Bijvoorbeeld dat je in supermarkten dadelijk niet meer mag betalen met contant geld. Dat lijkt een tijdelijke maatregel te zijn, maar waarschijnlijk is het een stap in de voorbereiding op een permanente verbanning van cash.

Of neem de censuur die draconische vormen begint aan te nemen. Vandaag werd bekend dat Twitter ‘misleidende informatie’ actief gaat verwijderen. Door de overheid aangestelde ‘deskundigen’ gaan voortaan uitmaken wat waar is en wat niet. Een onversneden Orwelliaans Pandoradoos-element.

Er verschijnen ook ineens berichten in de corporate media over een verbod om te vliegen als je niet volgens overheidsvoorschrift gevaccineerd bent. Dit is een reisverbod voor dissidenten.

Of neem de voortdurend herhaalde roep om een coronavaccin. Of nog erger: om vaccins die nog in ontwikkeling zijn te gaan toepassen zonder dat ze naar behoren zijn getest.

Het zijn allemaal kleine stappen op weg naar het globalistische Orwellistan.

Wat kunnen wij hier tegenoverstellen?

Ik pak nu een paar belangrijke elementen uit de gitzwarte doos en probeer alvast wat aanzetten te formuleren voor een antwoord daarop. Ik nodig iedereen uit hierin mee te denken en creatieve oplossingen aan te dragen.

Lees verder bij de bron: Transitieweb

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bill gates corona

Bill Gates: Coronavirus betekent dat we ‘digitale certificaten’ nodig hebben om te bewijzen wie een vaccin heeft ontvangen

recession 1564827086

Daar gaan we weer: ‘Nederland komt in recessie terecht door coronacrisis’