in ,

Gaan banken binnenkort verdwijnen? 

55e6d1434950ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b75297fdc9e4b 640 digital money

Overal worden bankkantoren gesloten en overal verdwijnen pinautomaten.

Contant op een rekening storten kan bijna nergens meer en het openen van een zakelijke bankrekening wordt steeds moeilijker.

De is natuurlijk een prachtige afleiding voor veranderingen in onze maatschappij die verregaande gevolgen zullen hebben.

Kijk om je heen en je ziet overal bankkantoren verdwijnen of als ze er wel zijn dan zijn ze bijna nooit open. Er is bijna niets meer mogelijk bij een bank en als je bij als ABN AMRO een zakenrekening wilt open waar een afspraak voor nodig is, dan kan je maanden wachten. En dan nog wordt het een telefonische afspraak.

Ook andere banken zoals weigeren op regelmatige basis om zakenrekeningen te openen zonder aanwijsbare reden en ook daar moet je heel lang wachten voordat er ergens iets gebeurt.

Oude mensen die nog afhankelijk zijn van acceptgiro's omdat ze geen internet bankieren hebben, zijn helemaal de sigaar. Zij krijgen vaak te maken met instanties zoals het CAK voor eigen bijdragen voor hulp die ze ontvangen en die zegt doodleuk opeens geen acceptgiro's meer te versturen. Ze eisen of een automatische incasso of zoek zelf maar uit hoe je gaat betalen.

Als dan de oudjes contact opnemen met bijvoorbeeld de omdat ze overschrijvingsformulieren nodig hebben, krijgen ze te horen dat ze maandenlang kunnen wachten voordat ze die zullen krijgen.

Kortom, de banken zijn druk bezig om een aantal dingen te saboteren en dit focust zich absoluut op alles wat niet digitaal is.

De reden voor dit alles is uiteraard niet zoals banken graag hun klanten vertellen, maar misschien wel omdat ze weten dat ze hun langste tijd hebben gehad. Er zijn namelijk in de achtergrond nogal heftige ontwikkelingen bij de centrale banken van de Rothschild mafia.

Zo wordt er vanuit de Federal Reserve Bank in Amerika al gehint op mogelijke acties van de FED om te helpen bij de ondersteuning van mensen die zwaar zijn getroffen door de coronacrisis.

De manier waarop ze dit dan denken te kunnen doen is via het direct deponeren van digitale dollars op de rekening die iedere Amerikaan dan direct zal hebben bij de FED. Eén van de grote problemen die men ondervond in Amerika met de eerdere steunmaatregelen voor burgers was dat ze problemen hadden het snel geld snel bij mensen te krijgen.

Wanneer dan mensen zelf een rekening hebben bij de FED is dat probleem opgelost want dan kan de FED direct digitaal geld storten waardoor men onmiddellijk kan beschikken over hun geld. Nou ja geld, het is natuurlijk geen geld, maar wat cijfertjes op een computerscherm.

In Europa zijn ze nog verder met dit alles, want terwijl niemand oplette heeft de Europese Centrale Rothschild Bank, de ECB, op 22 september een bijzondere merknaam vastgelegd. De Digital , afgekort DE, om duidelijk te maken dat we met de Europese Unie te maken hebben met de voortzetting van het Duitse Nazirijk in een iets ander jasje.

Er wordt wel nadrukkelijk vermeld dat de Digitale Euro niet het “normale geld” zal vervangen, maar dat dit een aanvullend iets is. Nog ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e4d644485ba814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b752c7cd49e4d 640 letter

Brief aan jou: Een grimmig wetsvoorstel | ons land in een ontluisterende situatie…

52e0d64a4e5aaa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714b75297dd19049 640 world changed

Video: een privétop van epidemiologen tegen de lockdowns