in ,

Geen merkteken? Niet vliegen!

Het grote uitsluiten van corona test- en vaccinweigeraars is begonnen. Drie luchtvaartallianties, die samen 58 maatschappijen vertegenwoordigen, dringen er bij overheden op aan om hen toestemming te geven alleen nog mensen te vervoeren die getest zijn op Covid-19.

Dit ‘nieuwe normaal’ zal al in de nabije toekomst vermoedelijk ook werk, scholing, openbaar vervoer en alle andere publieke diensten gaan omvatten, en mogelijk zelfs toegang tot je eigen bankrekening.

Kortom: de nieuwe Untermensch is geboren, of beter gezegd: aangewezen.

Ticketmaster, een van de grootste verkopers van vliegtickets, kondigde afgelopen week aan serieus te overwegen om van klanten bewijs te vragen dat ze een negatieve corona test hebben gekregen, en/of gevaccineerd zijn. Alleen dan zullen ze nog een vliegreis kunnen boeken.

Volgens Axios overwegen 58 luchtvaartmaatschappijen hetzelfde te gaan doen. Omdat de quarantaine regels ineffectief zijn en veel te lang duren, is de vraag naar vliegtickets met gemiddeld 80% ingestort.

Om dit weer op gang te helpen willen deze maatschappijen toestemming krijgen om van alle passagiers te eisen dat ze 24 tot 72 uur voor vertrek een Covid-19 test (hebben) ondergaan, en straks ook dat ze gevaccineerd zijn.

Het controlesysteem zal vermoedelijk de invoering van een Covi(d)-pas of CommonPass omhelzen, zoals die wordt gepromoot door ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
astrid
3 maanden geleden

Maar……………!!!! Met de wetten op privacy EN geheimhouding tussen artsen en patienten mogen bedrijven dit helemaal NIET weten en vragen, dat is arts/patient vertrouwen!!!!!!!! Weiger om hieraan mee te werken, laat ze dan maar kapot gaan, want dan help je niet mee aan de totale dictatuur en onderdrukking!!!!!

Wilma
3 maanden geleden

Als we net massaal in opstand komen krijgt de criminele elite zijn zin. Ze zullen over lijken gaan om de NWO erdoor te krijgen en die lijken zullen van de eigen bevolking zijn.

Vangils
3 maanden geleden

Merkteken? Mijn niet gezien ben tegen dwang wil vrij kunnen leven geen herhaling 1933 45

Vangils
3 maanden geleden

Moet niet gekker worden dit verplicht dat verplicht het 4e rijk al begonnen?

Weiger alle vaccins of testen !!!!
3 maanden geleden

Onwaarschijnlijk dat vliegmaatschappijen dit hebben bedacht !!!  Hier zit echt de Cabal achter die iedereen wil vaccineren.  En dat terwijl CV-19 niet ernstiger is dan een gewone griep, er vrijwel geen CV-19 is en dat aan alle kanten gewaarschuwd wordt om in geen geval een vaccin te accepteren omdat daar stoffen inzitten die het DNA aantasten.
HIer is de satanische NWO aan het werk !!!!

EU geeft zichzelf macht tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten

Defensie bespioneert illegaal de eigen bevolking