in ,

Geen merkteken? Niet vliegen!

Het grote uitsluiten van corona test- en vaccinweigeraars is begonnen. Drie luchtvaartallianties, die samen 58 maatschappijen vertegenwoordigen, dringen er bij overheden op aan om hen toestemming te geven alleen nog mensen te vervoeren die getest zijn op -19.

Dit ‘nieuwe normaal’ zal al in de nabije toekomst vermoedelijk ook werk, scholing, openbaar vervoer en alle andere publieke diensten gaan omvatten, en mogelijk zelfs toegang tot je eigen bankrekening.

Kortom: de nieuwe Untermensch is geboren, of beter gezegd: aangewezen.

Ticketmaster, een van de grootste verkopers van vliegtickets, kondigde afgelopen week aan serieus te overwegen om van klanten bewijs te vragen dat ze een negatieve corona test hebben gekregen, en/of gevaccineerd zijn. Alleen dan zullen ze nog een vliegreis kunnen boeken.

Volgens Axios overwegen 58 luchtvaartmaatschappijen hetzelfde te gaan doen. Omdat de quarantaine regels ineffectief zijn en veel te lang duren, is de vraag naar vliegtickets met gemiddeld 80% ingestort.

Om dit weer op gang te helpen willen deze maatschappijen toestemming krijgen om van alle passagiers te eisen dat ze 24 tot 72 uur voor vertrek een -19 test (hebben) ondergaan, en straks ook dat ze gevaccineerd zijn.

Het controlesysteem zal vermoedelijk de invoering van een Covi(d)-pas of CommonPass omhelzen, zoals die wordt gepromoot door ….

verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU geeft zichzelf macht tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten

Defensie bespioneert illegaal de eigen bevolking