in

EU geeft zichzelf macht tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten

Ver op de achtergrond van de gefabriceerde coronacrisis en het spektakel rond de verkiezingen- in de Verenigde Staten, gaat de zichzelf binnenkort de macht te geven tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, zelfs van versleutelde berichten – en dat allemaal zonder gerechtelijk bevel.

De al tientallen jaren aangekondigde, gevreesde totalitaire ' dictatuur is dan eindelijk gearriveerd. Niemand van het gewone volk zat daar ooit op te wachten, maar de laatste keer dat in ooit nog naar bezwaren van burgers werd geluisterd en hun belangen voorop werden gesteld, is nooit.

Versleutelde berichten straks zinloos

De links georiënteerde IT-veiligheidsexpert Erich Moechel lekte een voor intern gebruik bedoeld document van de Raad van de Europese Unie, beter bekend als de EU-ministerraad (de raad van regeringsleiders en/of staatshoofden), met de veelzeggende titel ‘Veiligheid door versleuteling en veiligheid ondanks versleuteling.' (schuin gedrukt toegevoegd)

De EU wil met een versnelde procedure, zonder zelfs maar het plan onafhankelijk te laten beoordelen, laat staan het beoogde doelwit – de gewone man – zelfs maar naar zijn mening te vragen, alle versleutelde privé communicatie compleet zinloos maken. Zo zal bijvoorbeeld moeten toestaan dat de EU alle verzonden berichten kan meelezen.

Het 24/7/365 kunnen volgen, controleren en lezen en afluisteren van alle privé communicatie van alle Europeanen hoeft bovendien niet langer eerst door rechters te worden goedgekeurd. In de tekst van het document wordt namelijk enkel gerept van ‘competente autoriteiten op het gebied van veiligheid en misdaad justitie' en de ‘bevoegde veiligheidsautoriteiten', die straks naar eigen inzicht zullen mogen handelen en optreden.

‘Handige' zoals in Wenen excuus voor totale controle

Natuurlijk wordt het krijgen van totale controle over iedere vorm van elektronische intermenselijke communicatie gepresenteerd als noodzakelijk voor de ‘strijd tegen het '. Heel ‘handig' voor Brussel blijken er de afgelopen tijd weer een paar gruwelijke aanslagen te zijn gepleegd, en wordt het gevaar van het islamisme door de mainstream media plotseling heel ‘serieus' genomen, nadat het jaren werd gebagatelliseerd.

Zijn ze werkelijk tot ‘inkeer' gekomen, of worden we gewoon wéér bespeeld om de volgende stap in het vernietigen van onze vrijheden zonder protest te doen accepteren?

En inderdaad, de recente aanslag in Wenen – die overigens niet gepland leek, en daarom met afluisteren e.d. überhaupt niet voorkomen had kunnen worden – lijkt als het directe voorwendsel te worden gepresenteerd om het plan er zonder enige democratische inspraak door te drukken. Als alle regeringsleiders het ermee eens zijn, is instemming van het Europese (schijn)Parlement sowieso niet meer nodig.

Dat gebeurde al eens eerder: in 1995 werd het afluisteren van het GSM netwerk op dezelfde wijze besloten, en werd het parlement pas een jaar later, bij het inwerking treden van de wet, geïnformeerd.

Andere mening dan overheid = staatsvijand

Dat dit digitale totale controle systeem niet enkel voor het opsporen van islamitische terroristen zal worden gebruikt, zal iedereen die niet meer in Sinterklaas gelooft, inmiddels wel begrijpen. Ook ‘- en klimaatontkenners' zullen vermoedelijk het doelwit worden.

Zo pleit …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat men niet vertelt over vaccinveiligheid, wat je wel zou moeten weten

Geen merkteken? Niet vliegen!