in

Geen probleem voor Rutte: RIVM-baas Van Dissel staat op zwarte lijst van artsen

De naam van -baas Jaap van Dissel prijkt sinds kort op een zwarte lijst van artsen, ook wel de digitale schandpaal genoemd.

Achter zwartelijstartsen.com zit stichting SIN-NL, met als voorzitter juriste Sophie Hankes. Begin deze eeuw raakte zij invalide door een medische misser.

Sinds 2009 zet ze namen van artsen, tandartsen en verpleegkundigen online die een maatregel opgelegd kregen van een tuchtcollege. Vaak gaat het om een berisping of schorsing, weet Trouw.

Op 25 september 2009 heeft de Groningse besloten dat SIN-NL de zwarte lijst online mag houden.

Tegenslag voor

Over de reden waarom Van Dissel – die sinds de coronacrisis prominent in de media optreedt als de woordvoerder van het RIVM – op de zwarte lijst van artsen staat, meldt de website:

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
9 maanden geleden

Zo zien we maar weer voor de tigste keer wat een crimineel Rutte is. Als die satanist niet zelf aftreedt na deze crisis zullen we het zelf moeten doen, want er kleeft al te veel bloed aan zijn handen.

Waar zijn de kritische journalisten en de krtische media???
9 maanden geleden

Nederland gaat meer en meer zien dat de Deep State niet alleen in de VS bestaat. Iets wat door de zogenaamde conspiracy denkers al heel lang werd gezegd.
Overigens krijgt het RIVM geld van Bill Gates …. de man die zo graag kinderen wil injecteren en die achter de moord staat van 500.000 kinderen in India. Hoe kan het dat de regering dat niet weet? Hoe kan het dat de regering daar nog nooit iets aan heeft gedaan …. tenzij de regering zelf geïnfiltreerd is ….

Wordt wakker en stel vragen …

G van peet
9 maanden geleden

Verkiezings fraude in Nederland allang genoemd door overleden profeetJohn Paul Jackson, zie streams ministries , YouTube. Heb ik dus al eens gezien ergens. Zal wel te maken hebben met PVV…..en kan nog eens gebeuren…

Vangils
9 maanden geleden

Niet best aftreden allebei incl hele kabinet wil vrijheid geen ophokken thuis

Sjeng Rolleman
9 maanden geleden

Dit had ik wel verwacht, je zag aan alles dat het vriendjes zijn. Politiek en wetenschappers samen draait alleen maar om veel geld!

KeZa
9 maanden geleden

Prachtig en nu RVIM ook nog op de zwarte lijst. Waarom? Zie hier -> https://www.youtube.com/watch?v=tn2sjkJ7PIQ&feature=youtu.be

MDJ Broenland
9 maanden geleden

NU weten we ook dat wij allemaal belazerd worden door Roette met zijn koerrona V 19 onzin,makkelijk om een charlatan in te huren hij kost wel een paar eurootjes ,maar Roette smijt graag met andermans geld ,maak hem niets uit als hij maar ons land zo kan inrichten naar zijn vriendjes hun MONY

EU-grenswachters onder vuur genomen door Turkije bij Grieks-Turkse grens

Ook in Nederland gevallen van mogelijk nieuwe kinderziekte of het is Corona