in , , , , ,

“Geen Wo-3, geen NAVO- missie“: Zwaar Amerikaans oorlogsmaterieel komt aan, grootste bewapening sinds koude oorlog

Om de nodige ‘vrede en veiligheid’ in Europa te kunnen garanderen, moet massief worden bewapend, volgens de logica van het Amerikaanse leger. Ondertussen wordt al het zware oorlogsmateriaal dwars door Duitsland getransporteerd, dat uiteindelijk voor vrede aan de Russische grens zal zorgen. Afgelopen zondag is een nieuwe lading zware bewapening,  ‘tanks’ en andere militaire voertuigen, in het Duitse Bremerhaven gearriveerd.

In totaal arriveerden 446 rupsvoertuigen en 907 wielvoertuigen van het Amerikaanse leger, waaronder 87 ´tanks´ van het type M1 Abrams, 144 Bradly pantservoertuigen en 18 Paladin-Houwitsers, zo meldt RT in referentie aan bevindingen van de Duitse militaire analist Thomas Wiegold.

 

 

De tot nog toe in totaal 2.000 pantsers zoals de gepantserde voertuigen, plus de 4.000 soldaten aan de Russische grens, moeten een ´teken van afschrikking en een demonstratie van de defensiecapaciteit zijn´.

Bovendien moet het bewapenen van de VS in de er toe dienen “de broodnodige vrede en veiligheid in Europa” te kunnen garanderen, zegt kolonel Tedd Bertulis, waarnemend hoofd- Logistiek van de VS- commando’s in Europa, tegen aanwezige journalisten.

 

 

Het oorlogstuig wordt eerst naar Duitsland verscheept, aansluitend wordt het in Oost-Europa naar en de Baltische staten getransporteerd. De “Operation Resolve“ betreft geen NAVO- missie, maar vindt exclusief onder VS- commando plaats.

 

 

Demonstraties tegen voorbereidingen tot oorlog

Tijdens de aankomst van de militaire uitrusting kwam het zondag tot spontane anti- oorlog demonstraties. Een demonstrant zei tegen RT:  “Ik ben vandaag hier om mijn mening te laten klinken, omdat ik de mogelijkheid nu nog heb om te zeggen, dat ik oorlogvoering als de grootste misdaad zie, die er bestaat. Oorlog is geen oplossing voor problemen,” aldus de vredesactivist.

 

 

Al op zaterdag 7 januari vond in Bremerhaven een protestmars tegen de verscheping van het oorlogstuig plaats. Honderden vredesactivisten sloten zich bij dat protest aan.

 

 

Lees verder via de Bron en in samenwerking met: Nachthemel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Als ze niet steeds tegen Russische grenzen duwen,is al dit machtsvertoon niet nodig!

Dirk
4 jaren geleden

..
Opblazen die rotzooi

Sim
4 jaren geleden

Burgers van Europa laten zich niet nogmaals door de ratten uit de VS in een oorlog trekken

jungleelephant
Antwoord aan  Sim
4 jaren geleden

Hopelijk niet!Maar zolang de burger nog massaal geobsedeerd is door allerlei kook-en woonprogramma’s,en andere inhoudsloze troep,en daarvan niet is los te branden,zie ik het somber in!

Sim
Antwoord aan  jungleelephant
4 jaren geleden

.
Economische en financiele omstandigheden wordt voor veel mensen steeds slechter. De politiek / Elite verteld ons een geheel ander verhaal = leugens. De Elite is gewetenloos en hebben geen ziel. Die slechte omstandigheden lijdt tot sociale ontbinding -en uiteindelijk tot opstand -en begin en inzet terugzetting van de oorspronkelijke “samenleving”. Maar wel ten koste van 100 derden miljoenen slachtoffers

Marokkaanse boerka/niqab ban: Angst dat islamitische kledij wordt gebruikt voor criminaliteit

Hongarije is er klaar mee en opent frontale aanval op globalist George Soros