in , , , , ,

“Geen Wo-3, geen NAVO- missie“: Zwaar Amerikaans oorlogsmaterieel komt aan, grootste bewapening sinds koude oorlog

Panzer 2

Om de nodige ‘vrede en veiligheid' in Europa te kunnen garanderen, moet massief worden bewapend, volgens de logica van het Amerikaanse leger. Ondertussen wordt al het zware oorlogsmateriaal dwars door getransporteerd, dat uiteindelijk voor vrede aan de Russische grens zal zorgen. Afgelopen zondag is een nieuwe lading zware bewapening,  ‘tanks' en andere militaire voertuigen, in het Duitse Bremerhaven gearriveerd.

In totaal arriveerden 446 rupsvoertuigen en 907 wielvoertuigen van het Amerikaanse leger, waaronder 87 ´tanks´ van het type M1 Abrams, 144 Bradly pantservoertuigen en 18 Paladin-Houwitsers, zo meldt RT in referentie aan bevindingen van de Duitse militaire analist Thomas Wiegold.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Bu7AS6G45z8

 

De tot nog toe in totaal 2.000 pantsers zoals de gepantserde voertuigen, plus de 4.000 soldaten aan de Russische grens, moeten een ´teken van afschrikking en een demonstratie van de defensiecapaciteit zijn´.

Bovendien moet het bewapenen van de in de EU er toe dienen “de broodnodige vrede en veiligheid in Europa” te kunnen garanderen, zegt kolonel Tedd Bertulis, waarnemend hoofd- Logistiek van de VS- commando's in Europa, tegen aanwezige journalisten.

 

https://www.youtube.com/watch?v=F72sURBvueA

 

Het oorlogstuig wordt eerst naar Duitsland verscheept, aansluitend wordt het in Oost-Europa naar en de Baltische staten getransporteerd. De “Operation Resolve“ betreft geen - missie, maar vindt exclusief onder VS- commando plaats.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9sKvjESUrSU

 

Demonstraties tegen voorbereidingen tot oorlog

Tijdens de aankomst van de militaire uitrusting kwam het zondag tot spontane anti- oorlog demonstraties. Een demonstrant zei tegen RT:  “Ik ben vandaag hier om mijn mening te laten klinken, omdat ik de mogelijkheid nu nog heb om te zeggen, dat ik oorlogvoering als de grootste misdaad zie, die er bestaat. Oorlog is geen oplossing voor problemen,” aldus de vredesactivist.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Gf2O1VI3la8

 

Al op zaterdag 7 januari vond in Bremerhaven een protestmars tegen de verscheping van het oorlogstuig plaats. Honderden vredesactivisten sloten zich bij dat protest aan.

 

 

Lees verder via de Bron en in samenwerking met: Nachthemel.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11293055985 4e18bb1b0f Niqab

Marokkaanse boerka/niqab ban: Angst dat islamitische kledij wordt gebruikt voor criminaliteit

soros index

Hongarije is er klaar mee en opent frontale aanval op globalist George Soros