in , ,

Geknutsel aan huren verraadt problemen middenklassen

Perlinator / Pixabay

Het geknutsel van Rutte3 aan de huren bewijst iets dat men niet vaak hoort, maar waarvoor ik al vaker heb gewaarschuwd: een groeiend probleem met de middenklassen,

Want dat het niet goed gaat met de middenklassen in Nederland is een voortgaand proces. Het enige dat er aan ontbreekt is de politieke bewustwording.

De linkse partijen kijken wel uit, dan komt de betaalbaarheid van hun klimaatobsessies in gevaar. Hun stilte stelt veel mensen gerust – volledig ten onrechte.

Nu zijn middenklassen altijd lastig te definiëren, maar in de moderne context is dat voor mij de groep die kan overleven zonder een groot pakket aan overheidssubsidies als aanvulling op hun inkomen.

Die definitie is wat lastig – Nederland is kampioen vervlechten van inkomens-, belasting- en subsidiestromen over en weer. Maar waar vroeger de grens met zekerheid lag rond recht op een sociale huurwoning, is die grens nu aan het zakken.

Dat betekent feitelijk dat de middengroepen slinken, en dat de overheid ook bij hen extra moet bijspringen. Dat proces benoemde ik vorig jaar bij Prinsjesdag, maar de actualiteit van de kwestie rond de huren dwong de regering gisteren al ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Als je het ziet dan snap je het !!
5 maanden geleden

Er bestaat geen links en rechtse politiek. Wat gaande is is een staatsgreep op wereldschaal van rechts met de naam NIeuwe Wereld Orde (NWO). De NWO gebruikt de partijen waar het uitkomt.

De Bilderberg groep (lees NWO met banken, corporaties, koningshuis !!!!) zegt wat er gebeuren moet en er zijn zijn geen openbare verslagen van vergaderingen. Het is zo niet-democratisch als maar zijn kan en totaal onacceptabel. Dat diverse poltici vertegenwoordigd zijn in de BIlderberggroep vergadering is totaal onacceptabel.

In NL hebben VVD, CDA, PvdA en D66 een pact gesloten en zij voeren blind uit wat hun wordt opgedragen. De media zijn in handen van de elite en schrijven wat hun verteld wordt. Rutte en consorte zijn niet minder dan een landverrader. De EU is niets meer dan een tussenstap om souvereine staten af te schaffen en beetje bij beetje steeds meer bevoegdheden binnen te halen zonder ooit te zijn gekozen. De banken (ook de ECB) en corporaties zijn de eigenlijke regering achter de EU. Het EU parlement zit er voor spek en bonen bij en heeft niets te vertellen.

Ziehier de situatie waar we op dit moment mee te maken hebben.
Een economie die schijnbaar slecht draait maar zonder veel zoeken weet je al waar al het geld verdwijnt.
Inflatie wordt al jaren niet meer gecompenseerd dus zijn de burgers al jaren onderbetaald.
De middenklasse is vrijwel verdwenen, met massa immigratie van mensen die qua cultuur en opleiding totaal niet passen en in geen honderd jaar integreren en een CV-19 weet je zeker dat de economie vroeger of later in elkaar stort. NL dat nog wat geld heeft gaat de zuidelijke staten steunen zodat die straks ook volledig zijn uitgekleed. Dit is landverraad mensen en niets minder.

In de VS is een vergelijkbaar proces gaande met de Deep State aan de ene kant en Trump aan de andere.

Het idee van de NWO is een totalitaire communistische wereldregering staat te vormen onder de UN met de burgers als slaven die alles uitvoeren wat van boven wordt opgedragen en utieraard de macht bij de banken en corporaties. Precies wat in Rusland gebeurde en precies wat in China gaande is.

Wordt het plaatje duidelijk?

Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed

AstraZeneca stopt ontwikkeling “corona-vaccin” (…tijdelijk?)