in , , , , , , , , , ,

Geld in je knip, een huis of auto? U heeft een schuldbrief die aan hem werd uitgegeven en toch is hij een onbekende

Dit is de rijkste man ter wereld, en als u geld in uw portemonnee heeft, heeft u een schuldbrief, die aan hem werd uitgegeven. Hij is eigenaar van uw hypotheek, uw autolening, uw kredietkaarten, en zelfs uw land.

Zijn naam is (((Jacob ))).

U zult het vermogen van zijn familie niet in de Forbes-Lijst van rijkste mensen ter wereld zien, noch zult u veel over hem horen in het nieuws. De reden is eenvoudig.

Hij bezit niet alleen Forbes, de Associated Press en zowat elk ander mediabedrijf in de moderne wereld, maar ook 's werelds centrale banken.

Dit is inclusief de Federal Reserve Bank in de Verenigde Staten. De Federal Reserve controleert elke bank in de Verenigde Staten [en het Internationaal Monetair Fonds (IMF)], de bankiersfamilie controleert de regering …. en nog veel meer.

In feite zijn centrale banken met uitzondering van 3 landen in de wereld in bezit/onder controle van Rothschild. Zet u schrap. Zijn vermogen wordt geschat op 515 biljoen dollar. Dat is geen typefout …. biljoenen!

Om het in perspectief te plaatsen: Als zijn vermogen in briefjes van 100 dollar was, stapelde het zich op naar de zon …. 15 keer.

Bekijk de volgende om te begrijpen hoe rijk en machtig deze familie werkelijk is:

In de 19e eeuw begonnen de Rothschilds met de oprichting en controle van centrale banken. Zij hebben de grootste voorraad goudstaven ter wereld opgebouwd en kunnen de markten manipuleren om hun welvaart te vergroten en die van anderen te verminderen.

Stelt u de familie Rothschild voor als de familie van marionettenmeesters.

Elke oorlog, elke vredestijd, elke voedselschaarste; allemaal onder controle van hen. Zij zijn eigenaar van de Bilderberggroep. En als u zich echt met samenzweringstheorieën wil bezighouden, dan zitten ze achter de , Vrijmetselaars, de Nieuwe Wereldorde, enzovoorts.

Als u dus de volgende keer in uw portemonnee kijkt, denk er dan aan dat het geld waar u zo hard voor werkt, slechts een Rothschild-schuldbrief is.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Brexit-premier Theresa May is exit

Het migratiefeestje begint: ’Sociale zekerheid moet fors worden versoberd’