Geld in je knip, een huis of auto? U heeft een schuldbrief die aan hem werd uitgegeven en toch is hij een onbekende

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Slave Planet Earth schreef:

    Als we de balans opmaken van alles wat er in de afgelopen eeuwen is gebeurd zoals het aanstichten van oorlogen waar deze hele fijne familie Rothschild een hand in heeft gehad en waar honderdduizenden mensen het leven lieten dan staat Rothschild dik in de schuld staat bij de burgers. Er is meer dan voldoende bewijs om deze familie van deze satanische Khazarische j***n voorgoed van deze aarde te verwijderen. De burgers mensen moesten eens weten hoe zij eeuwenlang slachtoffer zijn geweest van deze criminelen.
    Het is een schande dat de aarde slachtoffer is van deze criminele familie die ooit van Koning Willem III het privilege kreeg geld uit te geven voor het Nederlands Koninkrijk in ruil voor een lening voor het vormen van een huurleger. Daarbij zal Rothschild (Duitse naam Bauer) wel niet verteld hebben dat zij ongedekt geld uitgeven. Dus uitsluitend een schuld creëren, voor welke handeling zij buitensporig geld vragen terwijl onderpand gegeven is voor de lening. Gelduitgifte is een primaire taak van een land en mag nooit uitgegeven worden aan een commerciële bank.

    Vrijwel alle centrale banken in de wereld zijn Rothschild banken op die van een paar landen na. En juist deze landen worden te vuur en te zwaard bestookt …. U snapt nu waarom ….

    Het is de hoogste tijd dat het gehele monetaire systeem op de schop gaat en het is een giga schande dat dat nog steeds niet gebeurd is.

Heb jij er iets over te zeggen?