in , , , , , , , , , ,

Geld in je knip, een huis of auto? U heeft een schuldbrief die aan hem werd uitgegeven en toch is hij een onbekende

Dit is de rijkste man ter wereld, en als u geld in uw portemonnee heeft, heeft u een schuldbrief, die aan hem werd uitgegeven. Hij is eigenaar van uw hypotheek, uw autolening, uw kredietkaarten, en zelfs uw land.

Zijn naam is (((Jacob Rothschild))).

U zult het vermogen van zijn familie niet in de Forbes-Lijst van rijkste mensen ter wereld zien, noch zult u veel over hem horen in het nieuws. De reden is eenvoudig.

Hij bezit niet alleen Forbes, de Associated Press en zowat elk ander mediabedrijf in de moderne wereld, maar ook ’s werelds centrale banken.

Dit is inclusief de Federal Reserve Bank in de Verenigde Staten. De Federal Reserve controleert elke bank in de Verenigde Staten [en het Internationaal Monetair Fonds (IMF)], de bankiersfamilie controleert de regering …. en nog veel meer.

In feite zijn centrale banken met uitzondering van 3 landen in de wereld in bezit/onder controle van Rothschild. Zet u schrap. Zijn vermogen wordt geschat op 515 biljoen dollar. Dat is geen typefout …. biljoenen!

Om het in perspectief te plaatsen: Als zijn vermogen in briefjes van 100 dollar was, stapelde het zich op naar de zon …. 15 keer.

Bekijk de volgende documentaire om te begrijpen hoe rijk en machtig deze familie werkelijk is:

In de 19e eeuw begonnen de Rothschilds met de oprichting en controle van centrale banken. Zij hebben de grootste voorraad goudstaven ter wereld opgebouwd en kunnen de markten manipuleren om hun welvaart te vergroten en die van anderen te verminderen.

Stelt u de familie Rothschild voor als de familie van marionettenmeesters.

Elke oorlog, elke vredestijd, elke voedselschaarste; allemaal onder controle van hen. Zij zijn eigenaar van de Bilderberggroep. En als u zich echt met samenzweringstheorieën wil bezighouden, dan zitten ze achter de Illuminatie, Vrijmetselaars, de Nieuwe Wereldorde, enzovoorts.

Als u dus de volgende keer in uw portemonnee kijkt, denk er dan aan dat het geld waar u zo hard voor werkt, slechts een Rothschild-schuldbrief is.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Slave Planet Earth
2 jaren geleden

Als we de balans opmaken van alles wat er in de afgelopen eeuwen is gebeurd zoals het aanstichten van oorlogen waar deze hele fijne familie Rothschild een hand in heeft gehad en waar honderdduizenden mensen het leven lieten dan staat Rothschild dik in de schuld staat bij de burgers. Er is meer dan voldoende bewijs om deze familie van deze satanische Khazarische joden voorgoed van deze aarde te verwijderen. De burgers mensen moesten eens weten hoe zij eeuwenlang slachtoffer zijn geweest van deze criminelen.
Het is een schande dat de aarde slachtoffer is van deze criminele familie die ooit van Koning Willem III het privilege kreeg geld uit te geven voor het Nederlands Koninkrijk in ruil voor een lening voor het vormen van een huurleger. Daarbij zal Rothschild (Duitse naam Bauer) wel niet verteld hebben dat zij ongedekt geld uitgeven. Dus uitsluitend een schuld creëren, voor welke handeling zij buitensporig geld vragen terwijl onderpand gegeven is voor de lening. Gelduitgifte is een primaire taak van een land en mag nooit uitgegeven worden aan een commerciële bank.

Vrijwel alle centrale banken in de wereld zijn Rothschild banken op die van een paar landen na. En juist deze landen worden te vuur en te zwaard bestookt …. U snapt nu waarom ….

Het is de hoogste tijd dat het gehele monetaire systeem op de schop gaat en het is een giga schande dat dat nog steeds niet gebeurd is.

Brexit-premier Theresa May is exit

Het migratiefeestje begint: ’Sociale zekerheid moet fors worden versoberd’