in

Is de wereldwijde “reset” begonnen?

480001199 21df79b103 reset

We staan nog pas helemaal aan het begin van ontwikkelingen die de wereld voorgoed zullen veranderen.

Er is al vaker gesproken over een komende reset van het financieel/economisch systeem en naar het schijnt is dat moment nu aangebroken.

Dingen gebeuren eigenlijk nooit met een Big Bang. Het is meer een situatie die van dag tot dag heel snel verandert, maar wel zodanig langzaam dat het niet als een “brekend nieuws” item wordt gebracht. In tegenstelling tot de immer breaking dagelijkse IC bedden update want dat dient een duidelijk doel: angst!

Zij die verantwoordelijk zijn voor de virushoax zijn maar uit op één ding en dat is totale chaos, zodat van daaruit hun nieuwe wereldorde kan worden geïnstalleerd op een zodanige manier dat hun macht groter wordt dan ooit.

Bij die totale chaos horen uiteraard onoverkomelijke financiële problemen en die krijgen we nu in overvloed. De virushoax heeft nu al de grootste depressie ooit in de geschiedenis van de mensheid veroorzaakt, ook al draaien ogenschijnlijk heel veel dingen op dit moment nog gewoon door.

De eerste plaatsen waar je de werkelijke gevolgen tegenkomt zijn dan ook landen die men “opkomende markten” noemt. Meestal nog relatief arme landen die zwaar in de schuld staan, maar die desondanks vaak lekker op weg waren met een veelbelovende groeiende economie, totdat de coronacrisis toesloeg.

Als gevolg daarvan wordt nu de noodklok geluid door een aantal werktuigen van de Rothschild mafia, namelijk de Verenigde Naties, het IMF en de Wereldbank. Zij stellen dat de enige oplossing een schuld vergiffenis is voor economieën in de landen die behoren tot de opkomende markten .

De afdeling van de VN die zich met dit soort zaken bezighoudt, United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), kwam afgelopen week met de mededeling dat minimaal 1.000 miljard dollar aan schuld moet worden geschrapt om een grote crisis in die landen te voorkomen. Volgens UNCTAD is het niet meer te vermijden dat landen die behoren tot de opkomende markten in gebreke zullen blijven bij het terugbetalen van hun schulden.

Verder pleit UNCTAD voor een hulpprogramma voor die landen van tenminste 2.500 miljard dollar. Zij stellen verder dat het aan de internationale gemeenschap is om heel snel meer stappen te nemen om grotere rampen te voorkomen.

Een voorbeeld van landen die een schuldenlast hebben die ze niet terug kunnen betalen dankzij de veranderende omstandigheden in de wereld zie je op het volgende overzicht.

xxx

Bovenstaande landen hebben naast de enorme schuldenberg te maken met een economie die sinds de crisis volledig in elkaar is gestort, met prijzen van grondstoffen die inmiddels zijn gekelderd, weg inkomsten, en een totale wereldeconomie die richting zware depressie gaat.

Waarmee het erop lijkt dat de Endgame eindelijk in volle hevigheid is begonnen en dat de enige manier om de wereld van een totale economische ondergang te redden is door het schrappen van schulden.

Raoul Pal, een voormalig hedgefund manager, zei het volgende over de situatie: “The whole world’s fucked”.

Hij licht dit dan verder toe door onder andere te zeggen dat de wereld te maken heeft met een enorm tekort aan dollars, zowel in Amerika zelf als ook daarbuiten. De gigantische hoeveelheid dollars die nu worden bijgedrukt lossen dat probleem niet op, want die blijven steken in het financiële systeem. Geld bijdrukken betekent geld voor de banken en niet voor hen die schulden hebben.

Minder beschikbare dollars in een wereld die te kampen heeft met een enorm tekort, stuwt de prijs van diezelfde dollar omhoog. Ze komen niet beschikbaar omdat banken deze vasthouden. Aangezien al deze landen leningen hebben in dollars vormt de terugbetaling van schulden een enorm probleem en zal het de meeste landen binnenkort ook niet meer lukken.

De enige manier waarop dit probleem dan ook kan worden opgelost is door het schrappen van schulden.

Op welke manieren dat dan allemaal moet gaan plaatsvinden is nog onduidelijk, maar uiteraard hangt er voor de betrokken landen wel een prijskaartje aan. Ze zullen dan kwijtschelding krijgen voor een fiks deel of alle schuld, maar dat wel onder bepaalde condities.

Zodanige condities dat de betrokken landen volledig onder toezicht en controle staan van de door de Rothschild mafia gecontroleerde instituten zoals het IMF en de Wereldbank.

De global reset begint bij landen die horen bij de opkomende markten, maar zal ongetwijfeld in een later stadium worden uitgebreid naar andere landen.

De chaos op de wereld zal groter en groter worden en net zoals burgers nu langzaam maar zeker volledig ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by lucamascaro cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e5d6424855a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e7c297cdd9f4f 640 grondwet

Coronamaatregelen blijken in strijd met grondwet: ‘Dit is illegaal’

maxresdefault 2

VIDEO: Documentaire over de agenda achter Corona