in

Geloof het of niet: Na niet werkende griepprik komt nu de prik tegen alle griepvirussen

15137998885 d67a2fd2ff vaccine1

De farmaceutische industrie heeft al jaren een probleem met niet werkende griepvaccins.

Niet alleen spuiten ze je lichaam vol met rotzooi, de bescherming die ze beloven tegen de griep werkt ook niet eens. Daar schijnt nu verandering in te komen. Big Pharma heeft nu een marketingconcept bedacht waarmee ze heel wat mensen kunnen injecteren.

Het wordt aan het publiek uiteraard niet bekendgemaakt als marketingtactiek, maar als oplossing voor het probleem van niet werkende griepvaccinaties:

Onderzoekers zijn naar eigen zeggen een stap dichterbij een vaccinatie voor levenslange bescherming tegen élke vorm van griep. Twee verschillende Amerikaanse onderzoeksteams hebben met succes het onderdeel van het griepvirus aangepakt dat niet muteert, schrijft de BBC.

Het lastige van bestaande griepvaccins is dat ze maar beperkt werkzaam zijn omdat griepvirussen steeds muteren. Voor elk virus is daarom een ander vaccin nodig en dus ieder jaar een nieuw soort griepprik.

De prik zou beschermen tegen alle griepvirussen, waaronder de vogelgriep.

In de praktijk zal later waarschijnlijk blijken dat mensen die deze bijzondere vaccinatie krijgen ook gewoon griep oplopen, maar vooralsnog is het een prachtig verkoopargument.

Wel wordt erbij verteld dat de komst van dit supervaccin nog wel een jaar of tien op zich laat wachten. Tot die tijd moet het niet wakkere deel van de bevolking het blijven doen met niet werkende vaccinaties.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
19289403524 15a5c5cdd9 DSM V e1440589063111

Docu, Psychiatrie: Een industrie des doods

b3867e2d787197933eeddf4f 640 risico zorg1

Zorgpremie stijgt volgend jaar met 7 euro