in , , , , ,

Gelukt! Hoe de EU Pensioen Unie ongelezen werd geïntroduceerd/doorgedrukt

Het is u mogelijk ontgaan, voor de Brexit is grote en ingrijpende EU-regelgeving rondom het EU grijpen in pensioenen tot stand gekomen, en in afwachting van het Brexit-referendum geheim gehouden. Tot nu. En nu is in werkelijk geen tijd de handtekening van de Nederlandse regering eronder gezet.

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft woensdag ingestemd met nieuwe, internationale richtlijnen voor pensioenfondsen.

Vervolgens staat er in het stuk van Nu.nl overigens aardig wat misleiding, Nederland krijgt door deze IORP-regels niet meer maar juist minder inspraak in de 1400 miljard euro NLse pensioenen – over onze toekomst.

Het hele doel van IORP2 is uiteraard EU-breed te gaan integreren met de Pensioenen en dat betekent uiteraard minder Nederlandse inspraak. En met deze IORP-richtlijn wordt weer een flinke stap genomen om 1400 miljard euro aan pensioenen uit de handen van de Nederlanders te wrikken.

En fouter nog: de handtekening is op basis van misleiding eronder gezet.

Pieter Omtzigt legt het uit in 140 letters

Pieter Omtzigt (CDA) aan het woord:

Kamer kreeg tekst nieuwe EU pensioenwet (100 pag). Pas gisteravond.
Door VVD, PvdA, D66, GroenLinks stemmen we binnen een dag ermee in

— Pieter Omtzigt (@PieterOmtzigt) June 29, 2016

GeenStijl omschrijft wat er precies gebeurde:

Feit is wel dat VVD, PvdA, D66 en GroenLinks zojuist in de Kamer in meerderheid TEGEN een CDA-motie van Omtzigt, ondertekend door alle andere partijen, gestemd hebben die moet voorkomen dat ONZE pensioenen in ANDERE EU-landen op drift kunnen raken. 53 voor de motie, 81 tegen.

Grappig dat je toch steeds dezelfde partijen de Nederlandse toekomst en soevereiniteit onder de trein ziet gooien. VVD, PvdA, D66 en GroenLinks. Overigens is het CDA ook groot fout – u herinnert zich het EU-manoeuvreren van Balkenende vermoedelijk nog al te goed – maar in dit geval is Pieter Omtzigt wel scherp.

Het ergste is nog dat de tekst van de akkoorden tot gisteren [red: gisteravond!] strikt geheim was, maar er vandaag al een stemming over was. Onvoorstelbaar. Als er een Kamerbrief van vijf kantjes binnen komt over het falen van Van der Steur, dan hebben de partijen een week nodig om die te bestuderen. Maar over 100 pagina’s over de toekomst van de Nederlandse pensioenen kan binnen 12 uur gestemd worden – in het nádeel van de pensioenhouders

Zo doe je dat. Dik geheim document binnen 12 uur voorbrengen voor akkoord, bezwaar afwimpelen en ongelezen de handtekening eronder. Zo gaat men dus om met uw toekomst. En wij betalen ze er nog voor ook.

Herkenbaar

Helaas herkennen we dit type bestuur uit de VS. Tijdens een kerstreces is de Amerikaanse centrale bank met de ‘Federal Reserve Act‘ tot stand gekomen. En daags na 9/11 is een 300+ pagina tellend ‘Patriot Act’ (dit document lag in het geheim dus reeds paraat op 9/11) ongelezen, ongewijzigd en onder afpersing direct geaccepteerd door het VS Congres.

Wanneer verdragen ongelezen worden doorgedrukt – en maak je geen illusies deze Pensioen Unie werd volledig ongezien ondertekend – betekent dat het verdrag stinkt. Dit verdrag stinkt, zinnige moties zijn weggestemd (VVD, PvdA, D66, Groenlinks) en de handtekening is er rücksichtslos onder gegaan. Gewoon omdat het moet van de EU.

Uw belang is van geen belang, wat moet, dat moet.

Uw belang en uw toekomst is niet in overweging genomen. De EU is er niet voor u, de EU moet, de NLse democratie is slechts een obstakel. De EU grijpt naar uw pensioen, Rutte en co werkt mee.

En wat gaat u daar nu aan doen?
Ondertussen: Brood en Spelen met het EK2016.

Meer informatie via Burgercomite-EU.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

De roofridders gaan er dus daadwerkelijk van door met het geld waar wij jaren voor hebben gewerkt!Komen de Nederlanders nu misschien dan eindelijk uit de stoel?

Ruud Beijer
4 jaren geleden

Het enige wat we kunnen doen is stemmen op de PVV.

jungleelephant
Antwoord aan  Ruud Beijer
4 jaren geleden

Inderdaad:stem met verstand:stem PVV!

Trajek
4 jaren geleden

,
De “Kristelijke ratten” deden precies wat de “Zionistische kakkerlakken en geldhoeren” aan onze trekpoppen vroegen = en verplaats het met goederentreinen

willem pelupessy
4 jaren geleden

deze nwe pensioenwet is in het geheim en geniep afgesloten. waarom zou den wij voordat de geldberg aan brussel wordt overgedragen niet eerst onze eigen tekorten aanvullen van deze geldberg en de rest pas naar brussel overdragen. zolang het geld nog in nederland bevindt moet dit toch mogelijk. want daarna hebben wij geen recht van spreken meer.

wie weet het antwoordt……..

""
4 jaren geleden

De “Kristelijke ratten” deden precies wat de “Zionistische kakkerlakken cq de geldhoeren” aan onze loopjongens / trekpoppen vroegen –- en verplaats hun bezit met goederentreinen,
Houden jullie ze arm -dan houden wij ze dom en angstig

EC
4 jaren geleden

“De NLse democratie is slechts een obstakel”? Wanneer een meerderheid in de tweede kamer voor een voorstel stemt (ook al lezen ze het misschien niet) is dit toch volledig democratisch? Dat de PVV op het moment geen meerderheid heeft in ons parlement is toch ook volledig democratisch? Of betekent het woord democratie in de ogen van de schrijver iets anders? Ik ben benieuwd.

Joshua
4 jaren geleden

500 Miljoen mensen worden onderdrukt door een paar machtswellustelingen en het grote geld Of je accepteert het of er breekt een oorlog uit. Onze pensioenpotten (1.400 miljard) worden verdeeld en we staan erbij en kijken er naar. Nivelleren heet dat toch. Rijk geeft aan arm. En arm zit de hele dag op het terras het geld van rijk op te maken. Want zo gaat dat in de zuidelijke landen.

Klaar Wakker
3 jaren geleden

Het is de hoogte tijd dat burgers in opstand komen en de NLse regering ter verantwoording roepen wegens het verraden van de belangen van de burgers. Dit is na het tekenen van de EU grondwet door Balkenende in Lissabon en het negeren van het Oekraine referendum door Rutte het zoveelste voorbeeld dat de NL regering niet de belangen van het NL volk behartigt en een meerderheid stem van de bevolking negeert. De NL regering is volledig corrupt.

jungleelephant
Antwoord aan  Klaar Wakker
3 jaren geleden

Helemaal mee eens;hoogste tijd dat we die maffia van het Binnenhof af schoppen!

.ruud
Antwoord aan  Klaar Wakker
3 jaren geleden

………. burgers in opstand !!!! hahahah
.
De NL.burger us veel te veel verdeeld.
Daar heeft de zionist voor gezorgr : :” VERDEEL en HEERS”.

.

100 jaar na de 1e wereldoorlog: Duitse Rijk overheerst opnieuw in de EU na Brexit

Het BIS in Basel komt met zware waarschuwing aan centrale banken