in , ,

George Soros: “Wat er in de Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

soros 1

De Russische denktank Russtrat heeft een interessante analyse over de belangen van en beïnvloeding door in het Oekraïne-conflict gepubliceerd.

Het artikel, dat Russtrat over de verwikkelingen van George Soros in de Oekraïne heeft gepubliceerd, is lezenswaardig, zodat ik het vertaald heb.

Het bevestigt datgene wat ik twee jaar geleden al over de machinaties van Soros in de Oekraïne heb bericht, want Soros heeft miljarden verdiend in de Oekraïne.

Details daarover vindt u hier. Nu komen we bij het artikel van Russtrat, de links heb ik overgenomen uit het originele artikel:

George Soros: “Wat er in de Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

De denazificatie komt langzaam maar zeker ten einde. Na de bevrijding van Marioepol dient de bestorming van de nazi-vestingen langs de voormalige demarcatielinie in de Donbass te beginnen.

De afsluiting van de speciale operatie door de Russische strijdkrachten zal niet alleen een overwinning op het regime in Kiev zijn. Een Russische zege zou een tegenslag voor Klaus Schwab´s “Great Reset” zijn.

Zodoende zouden de kaarten van de globalisten en Soros nieuw geschud worden, die van de voormalige Sovjet-republiek al tientallen jaren lang een springplank voor een strijd tegen hun belangrijkste vijand maken, die niet bij de “nieuwe wereldorde” past: ons land.

George Soros heeft er nooit een geheim van gemaakt dat “zijn belangrijkste vijand in zit”: “Ik bedoel dat de Europese maatschappij niet genoeg op Rusland reageert. Daarom probeer ik uit te leggen welk gevaar zij daadwerkelijk vormt.”

Vanzelfsprekend vormt ons land met zijn conservatisme en zijn trouw aan traditionele waarden een serieuze bedreiging voor de organisatoren van de “nieuwe wereldorde”.

We herinneren ons de woorden van Zbigniew Brzeziński, de voormalige nationale veiligheidsadviseur van de 39e president Jimmy Carter: “De nieuwe wereldorde onder Amerikaanse hegemonie zal tegen, op Rusland´s kosten en op Rusland´s puinhoop geschapen. De Oekraïne is voor ons een voorpost van het Westen tegen de restauratie van de .”

George Soros (geboortenaam György Schwartz) verklaarde ooit in een interview met de Britse krant “The Guardian” dat hetgeen er in de Oekraïne zou gebeuren zijn beste project zou zijn. De journalist, die met de “filantroop” sprak, merkte op dat Soros heel openlijk trots op zijn “prestaties” was.

De resultaten van zijn “politieke vorderingen” zijn ook in andere landen duidelijk zichtbaar. Met het van de “bloedige investeerder” werd de Joegoslavische oppositiepartij “Otpor”, die de vervolging van Slobodan Milošević heeft georganiseerd, de “Oranje Revolutie”en de Euromaidan in de Oekraïne evenals de “Rozenrevolutie” in Georgië gefinancierd.

De Britse politicus Nigel Farage noemde Soros “het grootste gevaar voor de hele westelijke wereld”, terwijl de Turkse president de miljardair ervan beschuldigde naties te willen verwoesten en splijten.

Het is moeilijk voorstelbaar dat de “geniale zakenman” zijn machinaties alleen kan uitvoeren.

Sergej Sudakov, corresponderend lid van de Russische Academie van Militaire Wetenschappen, politicoloog en Amerikanist, heeft treffend vastgesteld: ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Monsanto and Agenda 21

President Rockefeller Foundation voorspelt zeer binnenkort enorme en onmiddellijke voedselcrisis

global warming cooling change hoax

Global Cooling ipv Warming: Weermodellen voorspellen flink koude meivakantie met sneeuw