in , , , , , , , , ,

President Rockefeller Foundation voorspelt zeer binnenkort enorme en onmiddellijke voedselcrisis

Monsanto and Agenda 21

Probleem, Reactie, Oplossing – GGO/GMO eten.

We hebben zeer zelden het “voorrecht” om te horen van deze leider van de Globalist Cabal – de Rockefeller Foundation. We zien een klassiek probleem (voedselcrisis die ze hebben veroorzaakt door problemen met bemesting, oorlog, wereldwijde afsluitingen, enz.)

— Reactie (mensen lijden honger, verhongeren door hongersnood)
— Oplossing (Grote reset BS, minder mensen om mee te voeden hoe minder eten?).

De globalisten voelen een karmische behoefte om ons te vertellen over een grote ramp die ze ons gaan aandoen. Het lijkt erop dat ze van plan zijn om ons in de late herfst tot de winter te laten verhongeren. Dit wordt de echte donkere winter waar Biden het vorig jaar over had. Waarschijnlijk in combinatie met aardgas-, stookolie- en elektriciteitstekorten

De president van de Rockefeller Foundation, Rajiv Shah, vertelde David Westin van Bloomberg Television dat er een “enorme, onmiddellijke voedselcrisis” aan de horizon is.

Shah biedt wat een tijdlijn zou kunnen zijn voor de volgende wereldwijde voedselcrisis die “binnen de komende zes maanden” zou kunnen beginnen. 

Hij zei dat verstoringen van de wereldwijde mestvoorziening als gevolg van de Russische invasie van Oekraïne een “nog erger” effect op de crisis zouden hebben, waardoor de oogstopbrengsten wereldwijd zouden dalen.

Shah zei dat schuldverlichting en noodhulp voor opkomende markten nodig zijn om de gevolgen van de voedselcrisis te verzachten.

Shah’s verschijning op Bloomberg is interessant vanwege het herhaalde gesprek van de stichting over de noodzaak om de wereldwijde voedselvoorziening te resetten naar een meer duurzame. De stichting sluit zich nauw aan bij het standpunt van het World Economic Forum (WEF), dat pleit voor een ‘ global reset ‘.

WEF-oprichter Klaus Schwab zei begin 2020, maanden nadat de viruspandemie begon, de beroemde uitspraak: “De pandemie biedt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw vorm te geven en te resetten om een ​​gezondere, rechtvaardigere en welvarendere toekomst te creëren. ”

Terwijl Schwab en andere mondiale elites hebben opgeroepen tot een wereldwijde reset, heeft Sara Farley, de algemeen directeur van Food Initiative van de Rockefeller Foundation, dezelfde boodschap herhaald.

Farley’s notitie  gepubliceerd  op de WEF-website met de titel  “Hoe onze voedselsystemen opnieuw vorm te geven voor een post-COVID-wereld”,  schetste de noodzaak om “toeleveringsketens opnieuw te ontwerpen met voeding en menselijke gezondheid in gedachten”.

Roy Steiner, senior vice-president van Food Initiative van de Rockefeller Foundation, zei onlangs: “de wereld geeft veel te veel uit aan voedsel dat slecht is voor mensen en slecht voor de planeet.”

En waar zou Steiner waarschijnlijk naar verwijzen? Ah ja, mogelijk veehouderij en hoe het enorme hoeveelheden natuurlijke hulpbronnen, zoals water en voer, gebruikt om vlees te produceren. WEF heeft  gepleit voor  de noodzaak van de wereldwijde voedselvoorziening om insecten in menselijke voeding te injecteren.

Shah’s tijdlijn voor de volgende voedselcrisis is een onheilspellende waarschuwing dat elites de gebeurtenissen zullen gebruiken als een perfecte gelegenheid om hun plan uit te voeren om de transformatie van het voedselvoorzieningssysteem te beginnen. Vlees wordt een delicatesse voor de rijken, terwijl de werkende armen vast zitten aan het eten van insecten en bessen. De grote reset is in volle gang.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Hunger Games: Na zeer reeks branden voedselverwerkende bedrijven geeft de FBI nu waarschuwing af voor ransomware aanval op landbouwbedrijven

soros 1

George Soros: “Wat er in de Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”