in , , , ,

Gifgasaanval Douma in elkaar gezet door ‘gematigde rebellen’, kortom een False Flag

Ook de gifgasaanval op Douma, april vorig jaar, die aan het reguliere Syrische leger werd toegeschreven, is ontmaskerd als een false flag operatie* van de gematigde rebellen.

Oké eigenlijk geen nieuws, daar dit van meet af aan wel duidelijk was, alleen het feit al dat het Syrische leger de strijd al had gewonnen, maakte deze bewering al totaal belachelijk, immers waarom zou je de bevolking vergassen, terwijl je de slag al hebt gewonnen en de hele westerse wereld je al meermaals valselijk heeft beschuldigd van het gebruiken van gifgas??

Zoals het voorgaande al aangaf, ook de eerdere gifgasaanvallen, zouden door ‘Assad zijn begaan’, waar deskundigen (ook van de ) na onderzoek keer op keer de zogenaamde gematigde rebellen aanwezen als de daders.

Sterker nog: in het westen en zeker de landen die aan de kant van de en de psychopathische moordenaars en verkrachters (‘gematigde rebellen’) meevochten, dan wel hen steun verleenden (zoals ), wisten dat deze terreurgroepen beschikten over sarin en chlorine, terwijl wapeninspecteurs van de VN en anderen uit en te na hebben bewezen dat niet langer beschikte over gifgassen.

Een herhaling van de massavernietigingswapens van , die dat land niet had, zoals VN wapeninspecteur Blix de wereld tot vervelens toe heeft voorgehouden, alvorens de VS in 2003 een illegale oorlog tegen dat land begon en inderdaad die wapens werden niet aangetroffen.

De ‘gifgasbommen’ in Douma zou door de Syrische luchtmacht zijn afgeworpen, echter een onderafdeling van de OPCW (in tegenstelling tot OPCW zelf) en andere deskundigen stellen dat dit niet kan, gezien de staat van deze bommen die men als bewijs aanvoerde en gezien de schade in de directe omgeving van die bommen.

Lees het volgende uitstekende artikel van Caitlin Johnstone met een ‘lekkere’ sarcastische opmerking aan het eind, en geeft het door, de reguliere media en de westerse politiek blijven, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, beweren dat de democratisch gekozen regering Assad verantwoordelijk is voor de gifgasaanvallen die in Syrië werden gepleegd.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

Wat denk je?

0 points
Upvote Downvote

Iedereen heeft er iets over te zeggen, jij ook?

Honderden ‘Zwarte Hesjes’-migranten bestormen luchthaven Parijs: ‘Frankrijk hoort niet bij de Fransen!’

Belastingdienst maakt rekenfout van 1,2 miljard euro, moet jij eens proberen