in , , , ,

Gifgasaanval Douma in elkaar gezet door ‘gematigde rebellen’, kortom een False Flag

Ook de gifgasaanval op Douma, april vorig jaar, die aan het reguliere Syrische leger werd toegeschreven, is ontmaskerd als een false flag operatie* van de gematigde rebellen.

Oké eigenlijk geen nieuws, daar dit van meet af aan wel duidelijk was, alleen het feit al dat het Syrische leger de strijd al had gewonnen, maakte deze bewering al totaal belachelijk, immers waarom zou je de bevolking vergassen, terwijl je de slag al hebt gewonnen en de hele je al meermaals valselijk heeft beschuldigd van het gebruiken van gifgas??

Zoals het voorgaande al aangaf, ook de eerdere gifgasaanvallen, zouden door ‘Assad zijn begaan', waar deskundigen (ook van de VN) na onderzoek keer op keer de zogenaamde gematigde rebellen aanwezen als de daders.

Sterker nog: in het westen en zeker de landen die aan de kant van de VS en de psychopathische moordenaars en verkrachters (‘gematigde rebellen') meevochten, dan wel hen steun verleenden (zoals ), wisten dat deze terreurgroepen beschikten over sarin en chlorine, terwijl wapeninspecteurs van de VN en anderen uit en te na hebben bewezen dat ë niet langer beschikte over gifgassen.

Een herhaling van de massavernietigingswapens van , die dat land niet had, zoals VN wapeninspecteur Blix de wereld tot vervelens toe heeft voorgehouden, alvorens de VS in 2003 een illegale oorlog tegen dat land begon en inderdaad die wapens werden niet aangetroffen.

De ‘gifgasbommen' in Douma zou door de Syrische zijn afgeworpen, echter een onderafdeling van de OPCW (in tegenstelling tot OPCW zelf) en andere deskundigen stellen dat dit niet kan, gezien de staat van deze bommen die men als bewijs aanvoerde en gezien de schade in de directe omgeving van die bommen.

Lees het volgende uitstekende artikel van Caitlin Johnstone met een ‘lekkere' sarcastische opmerking aan het eind, en geeft het door, de reguliere media en de westerse politiek blijven, ondanks alle bewijzen van het tegendeel, beweren dat de democratisch gekozen regering Assad verantwoordelijk is voor de gifgasaanvallen die in Syrië werden gepleegd.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zwarte hesjes migranten parijs

Honderden ‘Zwarte Hesjes’-migranten bestormen luchthaven Parijs: ‘Frankrijk hoort niet bij de Fransen!’

3673240494 7a4c38439f belastingdienst1

Belastingdienst maakt rekenfout van 1,2 miljard euro, moet jij eens proberen