in , , , ,

China doet niet mee met Europese CO2 hoax, bouwt 121 nieuwe kolencentrales

China heeft het dan weliswaar ondertekend, maar trekt zich in de praktijk –terecht- helemaal niets aan van het klimaat-onzinakkoord van Parijs. In het land, dat in drie dagen meer CO2 uitstoot als Nederland in een heel jaar, staan al met afstand de meeste kolencentrales (987), en zijn er nog eens 121 in aanbouw.

Die gaan net zoveel leveren als alle kolencentrales in de EU (149), die juist allemaal moeten worden gesloten. Klimaathysterica annex beschermheilige Greta Thunberg zal wel exploderen van woede – hoewel? Tijdens haar vele haattirades noemde ze China zelfs niet één keer. Waarom moet alleen het Westen economisch en maatschappelijk zelfmoord plegen voor een niet-bestaand klimaatprobleem?

Het blijft bizar dat de mentaal zieke Greta wel landen zoals Duitsland, Frankrijk, , Argentinië en ervan beschuldigde haar kinderrechten en haar toekomst te hebben ‘verwoest’ door (het broodnodige natuurlijke gas) CO2 uit te stoten, maar de met afstand grootste veroorzaker, China, ‘vergat’. De Franse president Macron reageerde niet voor niets bijzonder geïrriteerd op haar absurde, aan krankzinnigheid grenzende optreden in de VN.

‘Energie uit kolen zal blijven groeien’

In China zijn al 987 kolencentrales operationeel, en zijn er nog eens 121 in aanbouw. Daarmee voegt het land maar liefst 148 GW aan vermogen toe, net zoveel als alle huidige 149 kolencentrales in de EU kunnen leveren. De (overigens alleen op papier bestaande, maar in realiteit onmeetbare) CO2 ‘besparing’ die in andere landen zoals Nederland wordt bereikt, wordt daarmee onmiddellijk teniet gedaan.

In 2016 voerde China vanwege zorgen om vervuiling en overcapaciteit nog een korte bouwstop in, maar die werd al snel weer ingetrokken om de afnemende economische groei weer aan te jagen. Het afgelopen jaar groeide de vraag naar met 8,5%. Het elektriciteitsnet kan de energie van al die nieuwe centrales overigens (nog) niet verwerken.

‘Wat er nu alleen al in China wordt gebouwd verandert het begin van de afname van kolen in de blijvende groei van kolen,’ gaf Ted Nace, hoofd van de Global Energy Monitor, als commentaar. Daarmee veegt China volgens hem in één keer alle wereldwijde inspanningen om de uitstoot van CO2 te verminderen van tafel.

Trump weigert om zoals EU economisch zelfmoord te plegen

President Trump trok de VS mede hierom terug uit het Klimaatakkoord van Parijs. Trump baseerde zich daarvoor ook op duizenden onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat de antropogene klimaatopwarming door CO2 een grote hoax is, die enkel werd bedacht om de welvaart in het Westen af te breken en te ‘herverdelen’. In tegenstelling tot de EU en Nederland weigert Trump economisch en maatschappelijk zelfmoord te plegen. (1)

Een CO2 vrije wereld is alleen al met het huidige energie verbruik volstrekt onmogelijk. Er zouden vanaf nu iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens in gebruik moeten worden genomen om in 2050 ‘fossiele energie’ te kunnen vervangen. Het streven van Nederland en de EU om al in of vanaf 2030 ‘fossielvrij’ te worden is dan ook een glasharde leugen, omdat dit alleen mogelijk is als onze , welvaart en samenleving tot op de grond toe worden afgebroken. En zelfs dàn heeft die massale zelfmoord geen enkele zin, omdat China, de VS en andere industrielanden weigeren eraan mee te doen.

Greta Thunberg niet ‘spontaan’, overgrootvader bedacht broeikaseffect

Dat promoten lijkt echter exact de reden te zijn waarom Greta Thunberg al haar hele leven lang werd voorbereid voor het spelen van haar huidige rol als mascotte/messias/godin/ van de Europese linksgroenliberale afbraakelite. Vrijdenker, researcher en auteur Martin Vrijland ontdekte namelijk dat Greta’s overgrootvader de bedenker van het broeikaseffect en bevolkingsreductie via eugenetica is.

Vrijland: ‘Als Greta Thunberg dus zo hoog van de toren blaast dat we meer naar de wetenschap moeten luisteren aangaande de opwarming van de aarde door CO2, dan blijkt nu dus dat die theorie rechtstreeks van haar (zeer vermoedelijk) overgrootvader lijkt te komen, en dat diezelfde overgrootvader een oplichter was die zichzelf en zijn vriendjes Nobelprijzen toebedeelde. Dat is veelzeggend over de wijzen waarop vele wetenschappers heden ten dage opzij geschoven worden als ze kritiek hebben op de officiële lezing van de opwarming van de aarde als gevolg van CO2.’ (2)

Afbraak Nederlandse welvaart om verzet tegen NWO te breken

Dat het reduceren van CO2 uitstoot niets meer dan een drogreden is blijkt verder uit het feit dat de kolencentrales in Nederland moeten omschakelen op biomassa (= gekapte, CO2 opnemende bossen!), waardoor deze nu zeer schone centrales 95% meer CO2 zullen uitstoten. Hoe absurd kunnen ze het nog maken?

Dit is het zoveelste bewijs dat het ook de Nederlandse gevestigde orde in werkelijkheid helemaal niet gaat om het klimaat, maar om totale controle over een bevolking wier welvaart en vrijheid opzettelijk wordt afgebroken, zodat ieder verzet tegen de in wording zijnde neocommunistische EU/VN-Nieuwe Wereld Orde dictatuur definitief wordt gebroken.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Photo by -Paparazzi-


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hoe lang moet de aarde de elite nog verduren?
1 jaar geleden

China werkt ook hard met 700 ingenieurs en wetenschappers aan de ontwikkeling van een commerciele Thorium LFTR kern reactor. Deze Thorium reactor is in de jaren 60 door Alvin Weinberg bedacht en deze is toen (rond 1960) ook op een kleine schaal succesvol uitgetest. Partijen achter de schermen (lees de elite) vonden het evenwel nodig om deze ontwikkeling snel in de doofpot te stoppen omdat het de belangen van de elite te veel zou schaden. Het is bij toeval dat Kirk Sorensen het ontwerp opnieuw onder de aandacht bracht.
Het ontwerp heeft niet alleen vele voordelen boven een nucleaire met water gevulde reactor maar is ook nog eens intrinsiek veilig, gaat veel zuiniger met brandstof om, kan bestaand kernafval verwerken en de installatie is ook nog eens veel goedkoper en kleiner.
Om een idee te hebben over de enorme energie inhoud: 1 kg Thorium bevat evenveel energie als 10 miljoen kg olie. Het hele idee van windmolens en zonnepanelen is dan ook pure geldverspilling en niet anders bedoeld om mensen arm, dom en hard aan het werk te houden. Thorium is niet schaars. Er is voor tienduizenden jaren Thorium op aarde.
Wie meer wil weten over Thorium kan zoeken op youtube onder Thorium LFTR, Kirk Sorensen.

NIet voor het eerst heeft de wereld te lijden van de egoistische elite die alleen aan zich zelf denkt.
Het is diep tragisch dat de Chinezen straks komen met de eerste Thorium reactor die nota bene 60 jaar geleden al is ontwikkeld door wetenschappers en ingenieurs in de VS.

Johan Alphons M. De Kuijper
1 jaar geleden

Het is natuurlijk ook belachelijk dat volwassenen aan de lippen van een schoolmeisje hangen. Natuurlijk krijgt zij hoe intelligent ook haar verhaal ingefluisterd.
Juist die volwassenen die haar aanbidden moet je voor uitkijken. Die denken niet voor zichzelf en dat is de gevaarlijkste meute Heil Gretta, zal ik dan maar zeggen!

Politiefraude: geurhonden wezen honderden mensen onjuist als dader aan

Nieuwe Europese Commissie goedgekeurd door Europees Parlement