in , ,

Goh, we worden wakker: zorg, NS, woningmarkt kunnen de bevolkingsgroei van 1 miljoen in 10 jaar NIET AAN

geralt / Pixabay

Als rechts iets roept over dat de bevolking wel héél hard groeit en dat dit mogelijk problemen kan opleveren reageert links steevast geschrokken. Hoe dúrf je zoiets te zeggen, vuile fascist! Racist! Nazi!

Nou, na vandaag zal links moeten toegeven dat die waarschuwingen misschien toch niet helemaal zo gek zijn.

De Telegraaf bericht namelijk dat experts waarschuwen dat de bevolkingsgroei zo hard gaat er dringend regie nodig is vanuit om het allemaal in goede banen te leiden.

TU-hoogleraar Peter Boelhouwer zegt dat we voor een “gigantische opgave” staan.

De reden? De komende tien jaar zal de bevolking met één miljoen zielen toenemen. En tot 2039 zelfs met twee miljoen.

Dit betekent dat er in 2039 maar liefst één miljoen nieuwe woningen nodig zijn. Zoals Boelhouwer het verwoordt, “dat is enorm.”

Als dat het enige probleem was, ach, dan konden het wel relatief snel regelen (aangenomen dat de daadwerkelijk eens iets goed doet, tenminste). Maar nee, de bevolkingsgroei zorgt nog voor veel meer uitdagingen.

De komende tien tot vijftien jaar zijn er zo’n 7.000 extra huisartsen nodig, en in 2039 moeten er 170.000 extra mensen werken in de ziekenhuiszorg.

Gebeurt dat niet dan  …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hoogste tijd om alle rotzooi op te ruimen ...
1 jaar geleden

Ach, zover gaat het helemaal niet komen. De Globalisten zijn goed op weg om de wereld volledig en compleet in de soep te laten lopen. Regeringen, overheden en NGO’s (IMF, UN, Wereldbank, WHO etc) zijn geïnfiltreerd, organisaties als de EU zijn opgezet en het plan van volkomen vernietiging wordt uitgerold. En het gaat allemaal PRIMA !!! Zei Bush in 1990 al niet dat de NWO niet kon worden tegengehouden omdat ze het kritische punt hadden bereikt ? Je zou verwachten dat iedereen in actie kwam, maar er gebeurde niets ….

De NL regering van VVD, CDA, D66, PvdA is een onherkenbare zieke kliek geworden. En sloper Rutte gaat al 9 jaar ongestoord zijn gang …

Miljoenen moslims zijn binnengehaald tegen de wil van de burgers en die moslims zorgen wel voor economische problemen en spanningen binnen de samenleving. De gevangenissen zitten vol met migranten. En meisjes en vrouwen kunnen niet meer veilig over straat. De bevolking wordt opgezadeld met enorme kosten voor de immigranten. Nee, het gaat PRIMA !!!! Maar er gebeurt niets ….

De UN mikt op terugbrengen van de wereldbevolking naar 500 miljoen (Georgia Guidestones) en met het coronavirus, 5G, chemtrails, GMO, Glyphosaat, gedwongen vaccinaties komen ze een heel eind. Nee, het gaat PRIMA !!!! Maar er gebeurt niets ….

De burgers laten het allemaal maar gebeuren en zitten als kikkers in een pan met water die op het vuur staat ….. En die pan staat al heel wat jaren op het vuur.
Voor wie het nog niet door heeft: WWIII is gaande. Het is alleen een heel andere oorlog dan die in het verleden werd gevoerd. WWIII is een satanische samenzwering tegen de mensheid. De fundatie onder de samenleving wordt gesloopt …. en het kan niet uitblijven dat die samenleving dan instort …..

De moeder van de Rothschilds zonen zou eens gezegd hebben dat er geen oorlog zou zijn als haar zonen dat niet wilden. Welnu: de burgers van deze wereld willen geen Rothschilds meer !!!!

Wilma De Jong-Schobbe

Zo is het maar net.We worden als willige slaven/schapen naar de slachtbank geleid.

Vangils
1 jaar geleden

Sluiten die grens en muur erom heen

VN: “Islamitische Staat werkt aan terugkeer”

Rutte’s beste zorg ter wereld: Piet (93) zag geen uitweg meer door slechte zorg, pleegt zelfmoord